Hipospadias (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

Buna fetelor.Ce mai faceti?
Ce mai stiti de Gratiela?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

nawel, eu vreau sa ajung tot la dr. basca insa putin mai incolo.
acum nu e posibil.

tot hp balanic mi s-a spus ca are.

nu stiu mai multe sa-ti spun.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Buna dimineata!

Noi de aseara suntem acasa, cu sondita la pachet si racit cobza Stefan! Era o caldura bolnava in salon, nu se putea dormi noaptea, iar daca deschideai geamul se facea curent cu usa! El vroia sa iesim mereu pe hol, nu ma lasa mereu sa-i pun ceva pe cap asa ca am capatat o raceala pe cinste. In fine, bine ca am putut veni, ca-l pun eu pe picioare in 2-3 zile. S-au bucurat atat de mult fratiorii de revedere! Sotul meu a adus-o si pe Mariuca cand ne-au luat acasa.
Altfel e bine, nu mai are dureri, sondita curge bine, a avut scaun normal imediat dupa ce a inceput sa manance dupa op (primele doua au fost dureroase, ma strangea tare, tare si-si musca manuta, saracul ).

Nu pot scrie mai mult acum, ii astept sa se trezeasca, sunt singura cu ei azi.

Mii de multimiri tuturor pentru incurajari si rugaciuni!
Roxana, Sama,

Gratiela, Maria si Stefan

www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Felicitari Gratiela.Ce a fost mai greu a trecut.Insanatosire grabnica lui Stefanel.
Te asteptam cu detalii.Si eu am un baietel cu hs si urmeaza sa fie operat tot de dr.Basca.Ne-ar prinde bine sfaturile tale.

http://community.webshots.com/user/31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Multumesc, Nawel! Intr-adevar, a trecut primul pas greu, mai ales ca noi am mai trecut o data prin asta. Am citit din urma, am inteles ca Alex (am vazut si cateva pozici, ce copii frumosi!) are hs balanic, va doresc sa creasca mare sanatos si sa va iasa din prima!

O sa mai povestesc si din experienta asta, insa in timp, cand prind cate un ragaz, fetele stiu.

Deocamdata doar ca de data asta mi s-a parut totul mai greu: a stat in sala de operatie 2 ore jumatate, a fost foarte agitat dupa anestezie, i-a si sangerat atunci operatia, apoi cand parea ca s-a mai linistit dupa ce a dormit cam 1 ora, a baut lapte si apoi a inceput cosmarul cu vomitatul, pana dimineata, nici nu mai avea ce sa vomite, doar elimina ceva verde tot din cauza anesteziei! Eram disperata! Nici nu mai aveam schimburi, noroc ca am avut cui sa le dau sa le spele.
Stefu e tare speriat cand e vorba de schimbat pampersul, dar ii vorbesc, ii explic, ii promit ca nu-l ating acolo, ca nu o sa-l doara daca nu se misca, nu da din picioruse si il rog sa aiba incredere in mami si se linisteste.
E asa de speriat pt ca am mai avut si alte peripetii: a facut o arsura a pielii sub lecoplastul cu care a avut prinsa branula, trebuie sa-l ingrijesc acolo si sa-l pansez zilnic, ceea ce el nu suporta, in dimineata asta ne-am pansat si eu si Maria manutele ca sa vrea si el; i-a si iesit branula inainte de ultima doza de antibiotic intravenos si l-au intepat iar, dar asistenta nu prea s-a priceput si i s-a spart vena! Atata s-a chinuit, a plans, il scoteam ca si dupa pansari, de altfel, leoarca de transpiratie!
In fine, acasa e atat de bine! E vioi, chiar daca il mai moleseste raceala, mananca bine, se joaca cu Maria, chiar alearga prin casa, rade si ce e imporatnt e ca nu are dureri, sondita curge bine. Ma cam lupt cu el sa bea lichide multe, dar in cele din urma reusim si cu asta, am noroc ca asculta tot ce-i spun si intelege, ca un copil mare.

Gratiela, Maria si Stefan

www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede

Mergi la inceput

Off,Doamne,Gratiela,prin ce ati trecut.Mititelul de el.Imi imaginez cat de greu ti-a fost sa-ti vezi baietelul suferind atat.DAR tot raul spre bine.Doamne ajuta sa nu va mai intoarceti niciodata acolo si sa uitati de tot ce a fost.

Vreau sa-ti pun si eu cateva intrebari,dar nu acum.Abia ati ajuns acasa si te las sa-ti revii.Noi mai avem pana la operatie,asa ca nu te grabesc cu raspunsurile.Numai bine si insanatosire grabnica.

http://community.webshots.com/user/31

Mergi la inceput

Gratiela multa sanatate lui Stefan,

mi-au dat lacrimile si nu ma mai pot opri cand stiu ce ne asteapta si pe noi.

Sa dea Doamne Doamne sa-i fi reusit operatia.
Doamne ajuta sa iasa bine si la noi si la toti copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Gratiela, imi pare tare bine ca ati venit acasa!
Cand va scoate sonda?
Va tin pumnii sa fie bine!

Mergi la inceput

Gratiela te rog mul sa-mi spui ce tip de hp a avut Stefan?

e la a doua operatie nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna!

Si eu am un baietel cu hipospadias, inca nu stiu ce tip pentru ca am numai diagnosticul pus de pediatrele de la maternitate. Oricum el face pipi in jet si mie mi se pare ca chiar din varf, dar vom merge si noi la un control in curand. Am vazut ca au mai fost doua mamici din Iasi, dar nu au revenit cu informatii, eu voi scrie toate etapele prin care vom trece sa stie si alte mamici din zona ce si cum. Eu sper sa-mi inspire incredere doctorii din Iasi pentru ca nu as veni pana la Bucuresti pentru operatie.

Am si eu o intrebare. Cum faceti toaleta locala. Trageti de piele pana descoperitit complet varful si spalati sau pur si simplu cu apa si sapun fara sa trageti de piele?

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput