Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna ziua,

Vorba lui A-deju (-pt mesajele tale super funny si destresante) - De ce ne faceti in ciuda cu Herastraul?

A-deju-
eu eram cu intrebarea cu scaunul de masa.Am mentionat :"Baby Care"-daca ai obosit okiul prin magazine si cu produsele lor ai observat ca sunt cele mai simpliste si mai ieftine.In consecinta,degeaba il leg, ca aia e ca si cum nu ar exista.Plus ca tava nu se detaseaza si are mult spatiu sa se miste.Iti spun ..fix 5 secunde ii trebuie sa se ridice in picioare.
Noroc de "BARNYARD"-un desen animat super tarrree- il stiu pe de rost,vi-l recomand ca am ras si eu de m-am stricat,iar Mihaitza sta neclintit cand il pun.
Va rog nu dati....eu sper sa il dezvat la un moment dar..cand va manca cu noi la bucatarie.Oricum ori ca se joaca in timpul mesei,ori ca se uita la desene,eu zic ca e tot pe acolo..

Dolroes,
voi de care scaun aveti?Chicco Polly?

Oanacat,

Si mie mi se pare o aberatie..Mie raportul greutate inaltime mi se pare ok..plus ca Nicole arata foarte bine in fotografii.mai consulta un doctor.

Donia,

- pt mesajele tale intelepte... cool ideea cu "culturalizarea".

Dianocica,

si tie..prietenii stiu de ce...Nu mai incape d in pat..mititelul..s-a culcat jos sa poata mami a lui sa doarma bine..ce am mai ras..

Alexandra,

Foarte ,foarte faine pozele...da sunteti norocosi de asa peisaj in jur..
L-am vazut pe Marc si in revista Mami..Felicitari!!

Ce frumos e cand incep sa inteleaga si sa te imite...Doamne imi vine sa il mananc..

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Chris, eu vreau flori de la tine.... azi simt nevoia sa fiu iubita.... ca altfel imi iau campii.....
Chinico, abia astept picaturile.... poate doarme si Luca neintors pana dimineatza
Danutz, facem schimb de joburi? Ca eu nu mai rezist
Marani, ce poze.... chiar m-am mai calmat dupa ce le-am vazut....
Offfffff.....gata pauza!!! (si sa ma iertati ca sint plangacioasa astazi)

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Kokorino nu zi nimic de austrieci ca nici romanii nu sunt mai buni. Eu de 5 ani sunt in Romania si nu vreau sa intru in amunte prin ce am trecut. Mai ales in Bucuresti. Sotul meu e bucurestean cu toata familia masii din tata-n fiu. Soacramea pana-n ziua de azi nu poate accepta casatoria lui fisu cu o basarabeanca.Am fost umilita in Bucuresti ca la usa cortului.Am investit in orasul ala o gramada dea bani si am pierdut tot.Autoritatile pentru straini m-au obligat sa parasesc tara fortat numai ca nu am vrut sa le dau spaga mereu imi vorbeau in scarba.Fata cand mea murit la municipal doctorii au zis ca ovarele mele sunt arse de Cernobal asta a fost raspunsul(nu vreau sa intru in amanunte) sau comportat nu urat ci mizerabil.Cand mergeam sa ma angajez mereu ma tratau ca pe un gunoi . Cand mi-am facut societatea eu faceam actele si Cata le depunea ca alt fel eram refuzata. Nu vreau sa intru in povesti care imi sufoaca sufletu.Parintii lui Cata cand au aflat ca parasim Bucurestiu pentru Iasi a fost crima si pedeapsa pana in ziua de azi ei inca nu-si cunosc nepotu. Mama care este in Atena deja de 2 ori vine la noi la tata mergem noi, si socrii mei care sunt in Romania nu-i intereseaza. Motivul principal fiind ca fisu nu sa insurat cu o romanca. Deci, in concluzie in orice tara daca esti strain te trateaza urat.Bine mai sunt exceptii.
Scuze pentru bucurestence dar sunt ofticata rau pe Bucuresti nu m-as intoarce nici moarta acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Ha, ha, Mirona, am scis exact in acelasi timp...
boooon.
Mai fetitzelor, tot respctul pentru cele care va cresteti copiii singure, singurele, adica sotii vin numai pe la 9, 10 seara acasa.Marani, Dia si precis or fi muuuuult mai multe, da' am io memoria scurta. de Yagmur, nu mai zic nimic, ea e eroina.Adica a fost cand era Luchita mic si statea toata ziua cu el, acum e o semi-eroina.
Pana acum il tot bateam pe Cristi la cap ca de ce nu vine mai repede, sa stea mai mult cu David, sa ma ajute, etc, si venea la 6-7, deci super -rezonabil. Acum e angrenat intr-un proiect, are f.f.f. mult de lucru, zilnic pana la 10-11 {noaptea), inclusiv w-e. e o chestie super faina, daca iese ceva ar fi super. asa ca nu-i mai reprosez nimic, tac malc si sunt fata cuminte. programul asta e pana prin 20 oct.
Nu ma plang, se vede ca a crescut mult baietelul meu, e o placere sa-mi petrec timpul cu el, ne jucam mult, papa bine, dar tre' sa recunosc ca tare folositor imi era si putintelul ajutor primit din partea sotului. acum seara pic lata. Peste zi nu simt oboseala.
Cam asta despre mine.

Donia, de acord cu propunerea ta de culturalizare. cand imi va trece ceva inteligent prin tartacutza , promit sa va impartasesc.
Dbuny, cred ca va fi o nebunie: Dani in uniforma de gradinita!! Neaparat poze!
Oanacat, nu te mai stresa, fata draga, pentru greutatea lui Nicole. A mai slabit acum si cu diareea, va recupera ea f f. bine, crede-ma pe cuvant. Iar david asa firav cum era s-a ridicat repede in picioruse, se va ridica si Nicole, cand va socoti ea ca e momentul. N-are nicio legatura greutatea cu ridicatul ori cu dintii. Avem pe scara un vecin dragutz foc, acum are 2 anisori, care s-a ridicat prima oara in picioare in patutz la 1 an si 3 luni si a avut primul dintisor la 1 an. E un copil perfect normal si sanatos. si f. istettz si atent.
Laura, imi pare tare bine ca dani e sanatos. Iar despre slujba...Las' ca asta a fost planul lui Doamne Doamne pt. tine, cu siguranta te asteapta ceva mult mai bun.

La multi ani tuturor sarbatoritilor!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

KTRINEL unde sunt pozele??

DANITA , iubita, tu esti cu licorile??? Sper...
Bine ai venit pe lume, CATINCA ANDREEA !
DANUTZ ups...nu erai tu...

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Multumim minunatelor.

quote:
Originally posted by roxanica2006
BINE AI VENIT PE LUME, CATINCA!!!
Ruxandra, acum ca e asa mare veselie in familie, poate treci peste tristetea ta si mai vorbim si noi cate-n luna si-n stele. Sa ne spui neaparat cum ti s-a parut ingerasul mic, ti-ai amintit precis, cu mare drag, de Grigore si Matei cand erau asa pui micutzi.

N-am vazut-o si nici n-o s-o vaz pana pe w-e viitor. . E departe, taman la Cta.. De abia astept.. am niste emotii. Fost azi la targ si luat cadouri frumoase pt papusica mica.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

quote:
Originally posted by porumbita80

Kokorino nu zi nimic de austrieci ca nici romanii nu sunt mai buni. Eu de 5 ani sunt in Romania si nu vreau sa intru in amunte prin ce am trecut. Mai ales in Bucuresti. Sotul meu e bucurestean cu toata familia masii din tata-n fiu. Soacramea pana-n ziua de azi nu poate accepta casatoria lui fisu cu o basarabeanca.Am fost umilita in Bucuresti ca la usa cortului.Am investit in orasul ala o gramada dea bani si am pierdut tot.Autoritatile pentru straini m-au obligat sa parasesc tara fortat numai ca nu am vrut sa le dau spaga mereu imi vorbeau in scarba.Fata cand mea murit la municipal doctorii au zis ca ovarele mele sunt arse de Cernobal asta a fost raspunsul(nu vreau sa intru in amanunte) sau comportat nu urat ci mizerabil.Cand mergeam sa ma angajez mereu ma tratau ca pe un gunoi . Cand mi-am facut societatea eu faceam actele si Cata le depunea ca alt fel eram refuzata. Nu vreau sa intru in povesti care imi sufoaca sufletu.Parintii lui Cata cand au aflat ca parasim Bucurestiu pentru Iasi a fost crima si pedeapsa pana in ziua de azi ei inca nu-si cunosc nepotu. Mama care este in Atena deja de 2 ori vine la noi la tata mergem noi, si socrii mei care sunt in Romania nu-i intereseaza. Motivul principal fiind ca fisu nu sa insurat cu o romanca. Deci, in concluzie in orice tara daca esti strain te trateaza urat.Bine mai sunt exceptii.
Scuze pentru bucurestence dar sunt ofticata rau pe Bucuresti nu m-as intoarce nici moarta acolo.

offf prin cate ai trecut...imi pare asa rau , e foarte trist intr.adevar dar cred ca tine de om nu de nationalitate, eu niciodata n.am fost tratata ca o romanca , se uitau la mine si nu stiau de unde sa ma ia si unde sa ma puna, iar o vecina de bloc s.a gasit sa.mi zica pe la 10 ani ca.s adoptata...nu stiu daca varsta la care am aflat era ok dar metoda sigur n.a fost

http://community.webshots.com/user/dayannara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by Yagmur

Chris, eu vreau flori de la tine.... azi simt nevoia sa fiu iubita.... ca altfel imi iau campii.....
Chinico, abia astept picaturile.... poate doarme si Luca neintors pana dimineatza
Danutz, facem schimb de joburi? Ca eu nu mai rezist
Marani, ce poze.... chiar m-am mai calmat dupa ce le-am vazut....
Offfffff.....gata pauza!!! (si sa ma iertati ca sint plangacioasa astazi)

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

ba nu iti iei deloc, campii, ca nu te lasam noi! doua mamici eroine avem si noi, pe tine si pe kokorina, si nu va lasam sa depuneti armele, respectiv scutecele!
mai stii cand apareau bebeii unul cate unul si ne faceam pe rand galerie?
ia uite, ca in tineretile noastre :
si pt tine si pt luchita

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

floreaici in colo.

porumbita, imi pare rau pt tine...prin cate ai trecut

Ruxandra sa iti traiasca nepotica!

a_deju, eram datoare cu o explicatie.ma cheama Cristina, dar mama asa imi spune , Catrinel...cred ca asa a si vrut sa ma cheme , dar nu a avut loc de taica=meu..a, si al doilea nume e Andreea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

neata!

m-am culcat aseara la 9:30 !!!!; fetele s-au trezit o data pe la 4 cred, iar apoi la 8, asa ca acum sunt cu mult mai odihnita

kokorina la multi ani pentru Pascal si Sophia !! sa creasca mari frumosi si cuminti alaturi de mami si tati ! tu in ce limba vorbesti cu ei ??

ia sa va iau cu un pic de chimie: va mai aduceti aminte impartirea electronilor pe straturi ?? hai dianocica ca e ceva logic acolo...

da, din pacate asa e cu emigrantii prin Europa; cam toate tarile sunt exclusiviste; pe aici nu e asa, ce sa va zic, astia se bat cu pumnul in piept ca aici e multiculturalism si multi-de-toate; pe fi-miu l-a chemat la office in unul din anii trecuti ca a zis in clasa ca lui nu-i plac ochii lui Alen, iar ala e chinez

tre sa fug sa plange Stephanie

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput