Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Marani, multumesc. Sunteti superbe amandoua, si pozele de asemenea. Recunosc ca mi-a batut inima un pic mai tare. Chiar m-au emotionat fotografiile. Pupici.

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

cica ziceam sa fac o simulare pt sapt viitoare cand incep serviciul : sculat , eficienta maxima, pus pachete, pregatit copilul, baut cafeaua din mers, no tv, no forum, no ..lalaiala....de unde!?!?!?! ....iote-ma calare pe forum.

deci ieri am fost dupa pantofi si am luat cizme ...

dia. trimite-mi adresa , ca tot posta e frate cu romanu..vrei si tu Flore? pai uita=te pe poze si zi-mi de care...numai rame sa nu imi ceri ca nu se mai fabrica...mai sunt cu zane, cu winnie...

dbunny, gata merge flacaul la gradi....nu te speria, sa stii ca o sa il mai disciplineze ...ce, se poate mai rau de asa??? da ce uniforma frate?? pai hainele de gradi le schimb zilnic, ca se murdareste...cate uniforme sa ai?

monicabb, sejur placut in spania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

diana, mi-a placut aventura austriaca. si eu am vazut castelul si zoo...toy's r us am si eu , chiar langa mine...sunt o privilegiata...cum e marc acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

incep sa cred ca e o conspiratie la mijloc, posteaza omul si voi hop pe el! pai in loc sa incurajati libera exprimare si sa laudati astfel de initiative, voi va luati de subsemnata... da` las` ca ripostez - uite asa ripostez:pt fiecare dintre minunate

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

a_deju : liliecii se curata cu betisoare de urechi . io nu am batista bebelusului am ceva similar dar fara sa mai folosesc aspiratorul casnic .

pupici

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Hai salutare natiune!
Mai Flore draga mea, n-am pachet ca n-am comandat nimicutza. M-a sunat si Yagmur aseara sa ma intrebe aceeasi chestie...fetelor, eu chiar nu am cerut nimik de la Chinico , nu sunt genul sa cer ceva si sa ma dau la fund dupa!!!
La multi ani Shoshiko, sa fii sanatoasa, voioasa si la punga groasa!
La multe lunisoare harbujei dragi si Nico de Oanacat!
Felicitation motanului pt cuvantelul scos in premiera!
Salutam mersul taras al lui Cristinel de Donia.Si salutam si initiativa de culturalizare. Vad ca ati inceput in forta cu matematica...foarte bine, o sa fim toba de carte cand or ajunge fulguletii la scoala! O sa ma bag si eu in seama mai incolo, cand oi gasi timp, sa va explicitez ce-am inteles io dintr-o carte despre vampirism energetic, care mi-a schimbat perceptia despre unii oameni!
.
Despre minunata intalnire de vineri sau din wk asta...tre sa zic din nou pas...si MA ENERVATI!!! Ca io nu reusesc niciodata sa apar la intalnirile bucurestene, o sa-mi ziceti stafia de pe DC. Da' la mine maine estem inchidere de semestru-asta insemnand ca probabil voi ajunge sa plec de la birou in toiul noptii, iar in acest minunat wk...in sfarsit reusim si noi sa ajungem la munte!
Dbunny, uniforma la cresa!!! Asta-i buna!!! Si nu cred ca-i scump 135eur pana la ora 2!
Tre sa fug...
Pupicei la mamici si bebei!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Conu Grigore si boier Matei au onoarea sa va anunte:

azi dimineata s-a nascut noua noastra verisoara

Catinca Andreea

3 kg/50 cm. Mama si fiica sunt bine.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Catinca Andreea

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

FELICITAROAIELE NOASTRE!!!
Bine ai venit pe lume Catinca Andreea!

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

quote:

Catinca Andreea

BINE AI VENIT PE LUME, CATINCA!!!
Ruxandra, acum ca e asa mare veselie in familie, poate treci peste tristetea ta si mai vorbim si noi cate-n luna si-n stele. Sa ne spui neaparat cum ti s-a parut ingerasul mic, ti-ai amintit precis, cu mare drag, de Grigore si Matei cand erau asa pui micutzi.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Bine ai venit pe lume Catinca Andreea! Ce nume frumos!!!
Ruxandra, fereicire mareee la voi in familie, sa va triasca noul puiut!

quote:

Catinca Andreea

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput