Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 7
doradora spune:
matusa lui alex si a mea prin alianta s-a stabilit in germania acum vreo 30 de ani, si pana in ziua de azi se plange de felul in care o trateaza nemtii, printre altele tocmai pt ca vorbeste germana f corect, si asa isi dau seama ca nu de-a lor. in schimb, sotul ei ne ziceca atunci cand stateau in romania, toata lumea ii zicea ,,neamtul", iar acum e ,,romanul", pe un ton la fel de peiorativ.
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
Yagmur spune:
Eiiiiiiiiii...... asa ma simt si eu mai bine....
Chris!!!!
Roxanica, macar de as fi semi si la kile luate... dar acolo parca se dubleaza; sint convinsa ca te vei descurca si fara sot... te inteleg, si eu seara ma bucur cand vine prietena Danutza in vizita ca ma ajuta...... eu la 22.10 cad lata.....
Porumbita, cred ca ti-a fost greu... dar tu esti o luptatoare....
CATINCA!!! Bine ai venit.... super numele!!! Ruxandra, sa va traiasca!!!
Azi plec cu busul acasa... ajung abia in jur de 19..... iarasi iesim la plimbare pe fuga...
Pupici dulci si seara placuta minunatelor
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca
flore26 spune:
KTRINEL pai eu de ce nu am vazut pozele astea pana acum hi? Ca zau ca ma uit la toate...doar ca uneori uit sa va laud . Revenind la treburi serioase...frumoasa foc printesuca ta ...si referitor la abtibilduri, vreau asa: cu flori, buburuze, rame, winnie...fara rame...dar as vrea cate 2 seturi , sa am si eu pt cand o fii gata camera Alessiei, dar daca sunt prea scumpe si chiar nu ai nevoie de o cheltuiala suplimentara pana cand primesti banii de la noi, atunci vreau doar un set din fiecare...pricipit? ca Alessia ma trage picioare, si ma cam grabesc sa scriu...dau detalii daca nu ai inteles. Trimiti la DIA si banii tot la ea dau.
FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
marani spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Conu Grigore si boier Matei au onoarea sa va anunte:
azi dimineata s-a nascut noua noastra verisoara
Catinca Andreea
3 kg/50 cm. Mama si fiica sunt bine.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
sa va traiasca si sa fie sanatoasa!
MONICAB, DAYANARA, multumim pt complimente!
Ajutati-o pe Sonia
Monicabb spune:
Felicitari Ruxandra cumnaticai (sau cumnaticii?)!!!
Bine ai sosit Catinca Andreea! Mult noroc si sanatate!
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
Donia spune:
Buna dimineata!
La multi ani pentru Nicole si sandokani, Sophia si Pascal!
Yagmur, probabil e prea tarziu, dar uite si Las' ca trece!
asiza, ati ajuns acasa? Cum a fost?
dolores, e greu de zis ce sa faci. Dar doctorul care ti-a prescris antibioticul l-a vazut si la inceputul imbolnavirii si nu a dat antibiotic, presupun. iar dupa x zile a zis ca trebuie, ca tot nu-i trece. Daca am presupus bine, eu as asculta medicul, inseamna ca nu se arunca la antibiotic cu una, cu doua, deci acum chiar e nevoie.
porumbita, si la noi e greu cu curatatul nasului. Nu suporta sa-l bibilesti prin zona capului si pace!
Laura, ce mitocan e fostul director! Bai, iti vine sa dai cu el de pamant, ce nenorocit!!!
Monicabb, bine ai revenit. Felicitari pentru dintisori si concediu placut... cine imi da un umar sa balesc si eu?
Multe poze la intoarcere, da? Ai tema! (pentru culturalizare)
a_deju, te rog, pana aici! Nu-ti permit, intelegi, nu-ti permit! Mi-am facut insectar cu manutele mele, am umblat prin parcuri si am reusit sa adun 4 insecte mari si late pe care le-am asezat mestesugit pe niste preafrumoase petale de trandafir, insectar de care au ras destui...!!! dar care a primit nota 10 pentru stradanie, ca se vedea de la o posta ca era printre putinele realizate prin forte proprii.
Ooooo, iar imti tasnesc balele... dianarus...Viena... Schonbrunn... [emoticon de harakiri]... kokorina... innsbruck... partie de ski jumping... o dau in patima bauturii
marani, interesante info! Vaccinul contra papillomavirus exista deja in Canada, nu stiu exact cum se face, dar teoretic se face fetelor inainte de adeveni active sexual. Se poate face si la varsate mai mari, dar ideal e sa fie facut inainte de inceperea activitatii sexuale.
Oricum, riscul de a capata virusul inca exista, petnru ca vaccinul acopera doar 4 tipuri mai frecvente de virus si de fapt mai exista si altele, deci riscul de cancer de col uterin scade simtitor, insa in final protectia e in continuare importanta.
Cu umarul sunt bine, multumesc, ma mai doare doar foarte putin la anumite miscari, dar nu ma plang.
Revin. Mai femeie, tu ai urcat Ceahlaul carand-o si pe bubamara? Pai nu-i de mirare ca faci fata la copiii vecinei si la tot ce te mai insarcineaza tot orasul... Ehehei, unde-s vremurile cand faceam creasta Fagarasului cu 25 de kile in spinare? Vreau pe Fagaras (fara cele 25 de kile... ce ne mai uitam ca... la poarta noua la echipamentele nemtilor pe care ii intalneam... asta era demuuuult, inaintea erei noastre)
Pfiii... breathtaking! Na, pot sa zic ca am fost si pe munte azi.
Ktrinel, eficienta maxima inseamna pachete puse de cu seara, la fel ca si cafeau si apa in filtru (ca nici mamamana n-a reusit altfel), dimineata doar apesi butonul. Aaa, altceva... hainele asezate frumos pe scaun, atat pentru tine, cat si pentru Julia... iti mai spun eu.
chris, da' azi esti dezlantuita Nu-i bai, iti vine bine.
ruxandra, felicitari pentru nepotica! Sa creasca mare si sa se joace cu verisorii ei in buna pace si intelegere!
Lavinia sa stii ca si Roxanei ii dadeam sa pape la TV la un moment dat ca numai asa manca, si mai tarziu am dezvatat-o de TV, ca doar eu aveam telecomanda si nu ea, si petreceam toata ziua facand diverse activitati asa ca nici nu-i pasa de TV. Eu am o vorba: orice invat are si dezvat, plus ca la timpuri disperate apelezi la masuri disperate, deci acum e cazul de TV la masa, dar incetisor o sa renuntati.
mamaana, electroni, straturi? Nu erau orbite?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Aici e o vreme mohorata... si doarme copilul meu de o ora si jumatate! Si mie mi-e dor de Roxana
Trebuie sa va povestesc ca sunt atat de mandra de ea! Azi e star student (cate un copil pe zi) si a primit acasa mistery bag (un sac de panza) in care a trebuit sa duca un obiect, ce a vrut ea, pe care colegii ei sa il ghiceasca dupa ce ea le da 3 indicii. A dus un tigru de plus, dar s-a gandit ea ca ar fi frumos sa faca si o carte despre tigru, sa le spuna mai multe copiilor. I-am cusut cu ata trei foi A4 pe care le-a indoit, deci au iesit 12 pagini. Si pe prima pagina a scris titlul si autorul ("Tigers" by Roxana) si apoi pe celelalte pagini informatii si desene, sus desenul si dedesubt info. Tigrii traiesc in Africa si Asia, sus era desenat un glob cu continente. Tigrilor le place apa, sus era un tigru pe iarba si o balta cu apa. Tigrii sunt carnivori, sus era un tigru care urmarea un fund de zebra. Etc. La final un mare semn de intrebare si dedesubt "Imi plac tigrii?' Iar pe pagina urmatoare "II IUBESC!" si o inima mare in care era un tigru si o fetita...
M-a impresionat la culme, unul la mana ca a dus-o mintea sa faca asa ceva. Doi, ca a dus la sfarsit proiectul, pentru ca i-a luat ceva timp sa faca o carte intreaga. Trei la mana ca a trebuit sa faca cercetare, s-a uitat in enciclopedie, apoi in Atlas. Si patru la mana, era atat de micuta pe covor, inconjurata de carti mari si culori si glob pamantesc... si unde mai pui ca eu nici in ziua de azi nu stiu sa desenez un tigru, iar ea facut vreo 10!
Hai ca s-a trezit si Cristinel, isi cere si el drepturile. Mai trec eu pe la voi, poate aflu ce-i cu straturile de electroni.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
auras_v spune:
nu stiu cit timp voi avea asa ca ca fuga -fuguta :
nicole , sophia si pascal -sa cresteti mari si sa fiti sanatosi si fericiti !
catinca andreea- bine ai venit pe lume !
donia pt primii pasi facuti de-a busilea de cristian
maraniam vazut pozele...superbe ...bubamara si mark sunt tare frumosi impreuna ...nu ti-a fost teama sa o lasi ?
yagmur poftim un energizant si un
dianocica , a_deju,mamaanaam o nedumerire ...scoala a inceput de doua saptamiini voi ce faceti ,recapitulari ?...se anunta deja evaluari si noi nu stim ?
anca e sub scaunul meu se jeleste si mestereste la scaun , kiki isi face temele si ma cheama ...va
auras_v spune:
porumbita imi pare rau ca ai trecut prin astfel de situatii...la serviciu am avut o colega care era din ucraina ...prin cite a putut trece si ea , cite sacrificii a facut , de multe ori era prost tratata doar pt ca nu era din romania ... ea era in bucuresti ,sotul ei la iasi iar fetita lor era la parintii ei intr-un sat de linga granita ...se vedeau de doua ori pe an si atunci erau impreuna o saptamina -doua...eu nu cred ca as fi facut fata daca eram in locul ei
doniaam vrut sa-ti trimit un icon cu unu care face masaj dar n-am gasit ....o fi ajuns deja la tine ? ...si inca un pt roxana ...ai toate motivele sa fii mindra ...ai o fetita deosebita....astea sunt momentele cind te simti cu adevarat implinita ...
un si pt teutz
fetele se joaca ...anca merge din ce in ce mai mult singura prin casa ...ieri a vazut-o pe kiki intrind in baie si s-a asezat in fata usii si bombanea ...am luat-o de minuta si am mers in bucatarie ...s-a uitat la mine si a plecat singura in cautarea cristinei...mergea balansindu-se ca un pinguin dar a trecut cu bine din bucatarie in hol si apoi pina la usa baii ...eu in spatele ei ,gata sa o prind ...am ciocanit la usa ...si ce chiot de fericire a urmat ...kiki era acolo
Ktrinel spune:
alexandra_25, demult vroiam sa iti dau un pupic virtual si sa te intreb ce iti mai face spatele? e smecheras rau Mark ..iar tu blonda si frezata. ce mai e cu garsoniera? va mai mutati?
asiza ???? pe unde umbli?
Laura, imi pare rau pt chestia cu referintele,...stii cum a mers la mine cu jobul cel nou? de fapt, ei mi=au sugerat ca daca nu pot lua referinte de la fostul job (care oricum erau super, dar nu vroiam sa stie ca plec, fiind inca in maternitate) sa le prezint o evaluare ...nu stiu daca la voi se fac, aici se fac odata pe an ...pe ele se bazeaza cresterea salariala si prima anuala...noroc ca am avut acasa o copie si le=am dat-o...daca ai asa ceva, te poti folosi fara probleme..si eviti contactul cu fostul angajator...e la fel de oficial ca si referinta verbala.sau ceri referinte scrise (gen scrisoare) semnate de cel ce te refera (le ceri cand pleci, eu am mentionat in demisie ca vreau referinte si copii ale evaluarilor) si astfel te poti prezenta oricand cu ele, oriunde . aici nu se prezinta referintele odata cu cv-ul , ci le spui ca sunt upon request...daca exista. unii chiar nu cer.
bafta!
lorym, si-a luat bona?