Strumfi de iulie-august 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani Ioana si tot binele din lume!

Violeta, Tudor face kk la 3 sau 4 zile, nu ii fac nimic pentru a grabi procesul!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Am postat pe prima pagina si linkul pentru Sfaturi Utile, acolo puteti viziona ceea ce au strans fetele din raspunsurile la diverse intrebari! Enjoy it!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Multumesc frumos pt. urari. Azi Sarah face 2 anisori si vad ca nu se dezminte: e racita, la fel ca anul trecut de ziua ei, la fel ca de Craciun, la fel ca de Paste; aseara ne-am uitat pe primele ei poze si ne-am amintit de primul planset, prima imbratisare, primul zambet, primul gangurit, prima data in fundulet, aprima data de-a buselea, primul cuvant, primii pasi, prima aniversare...acum a2a aniversare. Doamne, parca maine va merge la scoala iar poimaine va pleca pe drumul ei in viata.va doresc tuturor copii sanatosi si multa fericire in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua si de la noi,

Anya(Alina), mersi frumos pt raspuns si felicitari, pup fetele frumoase.

Monicabo, Antoni si Tovarasha, bine ati venit in gasca, scrieti-ne mai des ca sa ne cunoastem.

Nikole, noi i-am luat Soniei bilet fara loc, la noi in brate (pt infant se cheama) si costa 50 euro.

Diana, chiar vroiam sa te intreb daca lucrezi in domeniu dar apoi am vazut ca ai scris chiar tu. Si eu tot pe acolo, nu la o companie aeriana dar colateral. Cat dureaza concediul de maternitate in Canada, cand te intorci la serviciu?

Jadi, , sunt sigura ca iei examenul cu brio, coronita si felicitari.

Valen, La Multi Ani pentru Sarah! Sa-ti traiasca fetele, sa fiti sanatosi cu totii.

Ioana, La Multi Ani! Sanatate, fericire, bucurii si petrecere frumoasa.

Azi am fost in vizita la o prietena care are un bb de 2 saptamani, ce mic e, ai dreptate Valen, cresc asa de repede.

Pup fetele, o seara placuta,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Valen, la multi ani pt sarah si multa sanatate!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian (15.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by violetan

Feteleeee, stiu ca s-a mai discutat, am citit tot, dar acum, cand ni se intampla si noua ne cam panicam. N-a mai facut bb kk de 3 zile, iar dr`zicea ca`la 48 de ore incepem sa ne ingrijoram. E cazul? Cum de s-a oprit brusc ca pana acum facea la fiecare masa, chiar mai des...
pupici la fete si puii lor

chiar vineri mi-a zis pediatra ca pt copiii alaptati la san si o sapt fara kk e normal, asa ca nu te ingrijora. sonia face uneori de 2 ori pe zi si apoi pauza de cateva zile.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Multumesc mult, anto, pt raspuns! Pupicei multi

Mergi la inceput

Mama, ce sectorizate suntem! Noapte buna si o saptamana usoara!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Matei nu a facut kk de 4 zile, azi s-a kkt toata ziua. Am schimbat la pampersi de am ametit, plus s-a kkt pe el pana la gat, pe pat, pe mine...Faina treaba. O fi vreun semn ca facea asta cand noi organizam "cumatria"?

Ioana

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna si multumesc de intampinare!
O sa mai scriu pe aici :)
Andreea are acum 2 luni si jumatate (pe 11 oct face 3 luni) si slava Domnului este bine sanatoasa, creste, zambeste... Duminica trecuta am avut botezul.

As vrea sa va cer si un sfat...eu o alaptez, ce s-ar recomanda pentru imbunatatirea lactatiei? Nu prea a mai luat in greutate in ultima saptamana, si mi-e frica sa nu mi se diminueze lactatia..:(

Pupici
Monica

Mergi la inceput