Strumfi de iulie-august 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 18
mychydutza spune:
cred ca si noi eram mufatzi la tzatza pe la 6 ieri! asa din intamplare ca uitasem!
a mai intrebat cineva: actele pt indemnizatia de 6 mil se depun dupa ce se termina concediul de 126 zile sau inainte?????????eu ink n-am depus pt nimik. nici pt alocatie da' am inteles ca se da retroactiv. nici pt ajutor de nastere si trusou. trebuie sa ma mobilizez.pentru sect 5 stie cineva cam cat dureaza
mihaela
"unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama, si unei mame ii trebuie 9 luni sa redevina femeie"
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe
july_g spune:
Neata mamicute! Cafeaua e gata si va asteapta! Pana sa termin mesajul, s-a cam racit!
Monica, acu te-am recunoscut! Pe vremea facultatii erai blonda si cu parul mai lung. Imi pare bine ca ne-am intalnit virtual. Da-mi un PM cu adresa de mess, mai vb de ale facultatii!
Anto, multumesc pentru aprecierea stelistei mele!
Am pus poze de la botez, revin mai tarziu ca Liana e tare jucausa azi!
http://community.webshots.com/album/560881623gNmLdS
jadi spune:
Bine ati venit Monica, Meli si Roxana si sa va bucurati de fetitele voastre!
Deni & Vlad & Tudor
jadi spune:
Un La Multi Ani foarte special pentru Sarah de Valen si sa fie cuminte cu surioara ei!
Deni & Vlad & Tudor
X-ray spune:
la multi ani sarah!valen sa-ti traiasca printesa cea mare si "acrobata" cea mica!(pe ines sa o dai la gimnastica,e perfecta pt orice sport la ce mobilitate are)
la multe luni si bb-ilor care au mai adaugat o luna de viatza la numaratoare!
deni ti-am tinut pumnii acum asteptam rezultatul pozitiv!
am vazut si o groaza de poze cu bb-lashi fff frumosi,ce mai suntem mamici de mamici.
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
Anya20 spune:
la multi ani, sarah!!! numai bine iti dorim si o viata plina de bucurii!! sa ai grija de ines, de mami si de tati si sa le spui ca abia asteptam sa va vedem pe toti intr-o buna zi.
violetan spune:
Feteleeee, stiu ca s-a mai discutat, am citit tot, dar acum, cand ni se intampla si noua ne cam panicam. N-a mai facut bb kk de 3 zile, iar dr`zicea ca`la 48 de ore incepem sa ne ingrijoram. E cazul? Cum de s-a oprit brusc ca pana acum facea la fiecare masa, chiar mai des...
pupici la fete si puii lor
Violeta, mami de Laurentiu Cristian (15.08.2007)
Simo78 spune:
Sarah
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.