Strumfi de iulie-august 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

cred ca si noi eram mufatzi la tzatza pe la 6 ieri! asa din intamplare ca uitasem!
a mai intrebat cineva: actele pt indemnizatia de 6 mil se depun dupa ce se termina concediul de 126 zile sau inainte?????????eu ink n-am depus pt nimik. nici pt alocatie da' am inteles ca se da retroactiv. nici pt ajutor de nastere si trusou. trebuie sa ma mobilizez.pentru sect 5 stie cineva cam cat dureaza

mihaela
"unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama, si unei mame ii trebuie 9 luni sa redevina femeie"
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata mamicute! Cafeaua e gata si va asteapta! Pana sa termin mesajul, s-a cam racit!
Monica, acu te-am recunoscut! Pe vremea facultatii erai blonda si cu parul mai lung. Imi pare bine ca ne-am intalnit virtual. Da-mi un PM cu adresa de mess, mai vb de ale facultatii!
Anto, multumesc pentru aprecierea stelistei mele!
Am pus poze de la botez, revin mai tarziu ca Liana e tare jucausa azi!

http://community.webshots.com/album/560881623gNmLdS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bine ati venit Monica, Meli si Roxana si sa va bucurati de fetitele voastre!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Un La Multi Ani foarte special pentru Sarah de Valen si sa fie cuminte cu surioara ei!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani sarah!valen sa-ti traiasca printesa cea mare si "acrobata" cea mica!(pe ines sa o dai la gimnastica,e perfecta pt orice sport la ce mobilitate are)
la multe luni si bb-ilor care au mai adaugat o luna de viatza la numaratoare!
deni ti-am tinut pumnii acum asteptam rezultatul pozitiv!
am vazut si o groaza de poze cu bb-lashi fff frumosi,ce mai suntem mamici de mamici.

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

la multi ani, sarah!!! numai bine iti dorim si o viata plina de bucurii!! sa ai grija de ines, de mami si de tati si sa le spui ca abia asteptam sa va vedem pe toti intr-o buna zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

la multi ani, ioana!!! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Feteleeee, stiu ca s-a mai discutat, am citit tot, dar acum, cand ni se intampla si noua ne cam panicam. N-a mai facut bb kk de 3 zile, iar dr`zicea ca`la 48 de ore incepem sa ne ingrijoram. E cazul? Cum de s-a oprit brusc ca pana acum facea la fiecare masa, chiar mai des...
pupici la fete si puii lor

Violeta, mami de Laurentiu Cristian (15.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Sarah

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

SARAH

poze

Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput