Strumfi de iulie-august 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Antoanela23, in Canada concediul de maternitate se da maxim un an platit si poti sa-ti iei pana la doi ani dar al doilea nu primesti nimic in schimb iti pastreaza postul, si asta indiferent de domeniul in care lucrezi. Eu am ales sa stau noua luni adica pana in mai pentru ca dupa cum stii si tu in transportul aerian exista o sezonalitate si n-as fi vrut sa ma trezesc la servici in mijlocul verii, cand problemele sunt multe si zborurile aglomerate, ci sa o iau usor. Si apoi mai imi era frica sa nu-mi placa prea mult acasa si sa nu mai vreau sa ma duc, desi imi place foarte mult ceea ce fac la servici.

In alta ordine de idei, petrecerea de doi ani a lui Sarah a fost una foarte reusita ! Chiar si Victor la cele doua luni si un pic ale lui s-a distrat dupa posibilitati: a dormit intr-un zgomot infernal, a papat tzitzi, si la plecare a tras un kk pana la gat (ca tot veni vorba la subiectul de azi).

O noapte linistita va doresc (si mie la fel !)

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

quote:
Originally posted by mychydutzaMIHAELA,TREBUIE SA DEPUI ACTELE PT. ALOCATIE,SA STII CA NU SE DA RETROACTIV,CI DIN MOMENTUL IN CARE AI DEPUS ACTELE.

cred ca si noi eram mufatzi la tzatza pe la 6 ieri! asa din intamplare ca uitasem!
a mai intrebat cineva: actele pt indemnizatia de 6 mil se depun dupa ce se termina concediul de 126 zile sau inainte?????????eu ink n-am depus pt nimik. nici pt alocatie da' am inteles ca se da retroactiv. nici pt ajutor de nastere si trusou. trebuie sa ma mobilizez.pentru sect 5 stie cineva cam cat dureaza

mihaela
"unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama, si unei mame ii trebuie 9 luni sa redevina femeie"
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

Oana,mami lui Iosua(5 oct. 2005)&Aaron(21.07.07)

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

BUNA DIMINEATA TUTUROR SI BUN VENIT NOILOR MAMICI DE STRUMFI.
VALEN,"LA MULTI ANI "PENTRU SARAH,CU INTARZIERE.

Oana,mami lui Iosua(5 oct. 2005)&Aaron(21.07.07)

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si bun venit noilor mamici, Monicabo, Antoni si Tovarasha! Multumesc frumos pentru urari.

Cred ca Smaranda are muci, pentru ca scoate niste sunete dubioase; sper sa scape singura de ei, ca mie mi-e greu/mila cu serul fiziologic.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

O dimineata frumoasa si de la noi. Si, desigur, o cafea - din Moldova.

Pupicic tuturor sarbatoritilor. Nu am mai reusit sa fiu la zi cu forumul. Motivul...ne-am plimbat. Am fost we asta la munte. A fost fff frumos. Iar Victor a fost un dulce. Cuminte foc. In masina a dormit mai tot timpul, iar pe unde am umblat - ca am umblat, nu gluma: Manastirile din Neamt, Cheile Bicazului, Lacul Rosu, Izvorul Muntelui, Barajul Bicaz - a stat geana, parca voia sa vada si el. O s apun poze, cand le mai organizez putin. A! Nu va spun ce fata a facut socrela cand a aflat ca plecam asa, tam nesam - ce ne-am decis vineri dimineata - cu copil de nici trei luni la munte. Si mama mea la fel, s-a cam crizat. Am luat-o insa cu noi si s-a convins si ea ca un copil nu se creste doar in casa, infofolit si dadacit, si in fata blocului, plimbat putin in carut. A vazut ca nu pateste nimic daca e fara caciula, si nici daca nu a facut kk cat timp am fost plecati. Ca poate sta in carut afara si la 12 noaptea. Aerul curat nu ii poate face decat bine.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Schimb capitolul.

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Capitol nou

Sa aveti o zi minunata!

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

quote:
Originally posted by monicabo

Buna si multumesc de intampinare!
As vrea sa va cer si un sfat...eu o alaptez, ce s-ar recomanda pentru imbunatatirea lactatiei? Nu prea a mai luat in greutate in ultima saptamana, si mi-e frica sa nu mi se diminueze lactatia..:(

Pupici
Monica

eu beau pt lactatie de cand am nascut CEAI DE ANASON SI DE CHIMEN cate 1.1/2 l pe zi. vad ca are rezultate ca sunt tzatzele tot timpu pline cu toate ca am un bebe super mancacios.

mihaela
"unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama, si unei mame ii trebuie 9 luni sa redevina femeie"
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliutza spune:

buna seara de la c-ta
avem si noi o problemutza si vrem sa ne ajutati cu un raspuns ,daca se poate
azi am facut si noi vaccinul de 2 luni(infanrix hexa).De la 13.30 plange intr-una cu mici intreruperi cand o ia somnul(in brate bine-nteles).Daca o pun in patut plange de mi se rupe sufletul.
Asa de mult ar trebui sa o doara,?Ca alt motiv nu cred sa aiba.Acum scriu cu ea in brate si o legan.
Ce as putea sa fac sa ii alin durerea?
Va multumesc anticipat

Mergi la inceput