McDonalds!!! Credeti asa ceva?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by miau-miau
Acuma ma gindesc, restaurantul ala chinezesc de la care maninc destul de des, ce-o fi punind in mincare?

MSG

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Miau-miau, cauta pe internet sa vezi daca exista si la voi firme care fac home delivery. A fost primul lucru de care m-am interesat cind ne-am mutat aici. Cica au fost niste incercari timide, dar au renuntat. Distantele sint infioratoare.
Magazinele din zona mea au raion organic, cam anemic dar ma descurc. Mai am un magazin care are legume si fructe nu organice, dar din surse locale (cit de cit). De multe ori prefer sa cumpar de acolo ca sint proaspete si ieftine. Aveau piersici cu puf pe ele.
Am crezut ca o sa fiu dependenta de Whole Foods, dar nu merg foarte des. Mai e un magazin de genul asta, cred ca e mai bine aprovizionat decit WF - Central Market. Mi se pare ca sint numai in TX. Eu sper sa vina si Trader Joe, imi lipsesc.
Mai mergem si la piata, dar nu e foarte aproape si nu ajung prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

quote:
Acuma ma gindesc, restaurantul ala chinezesc de la care maninc destul de des, ce-o fi punind in mincare?

MSG

Potoliti-va cu mincarea....io am sarit lunchul pe motiv de cumparaturi de pantofi...asa ca foame am cit cuprinde...

Poti cere mincare chinezeasca fara cornstarch si fara MSG

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

quote:
Originally posted by Fomalhauti

Tot eu. Prima data cand am vrut sa serbam ziua fetitei la Mc la Bucur-Obor nu am mai gasit loc in week-end, cu o luna inainte. Adica erau petreceri pentru copii programate din trei in trei ore (sau la doua ore si jumatate, nu mai stiu) de la 9-10 dimineata pana la 6 dupa-amiaza. Stiu ca a fost o mare problema si in anul urmator ne-am dus cu doua luni mai devreme. Intre timp copiii mei cei mari s-au plictisit de Mc (de petreceri, nu de mancare) si au aparut si alte locatii de petreceri pentru copii...Dar acum am reinceput gradinita...

Sa inteleg ca daca toata lumea isi duce copii la mc Donalds e un lucru bun?
Eu nu inteleg. Dupa ce am citit mailul respectiv mi s-a facut o scarba imensa. Si greata.
Nu o fi tot adevarat dar sunt convinsa ca mare parte e.
Imi povestea cineva ca hamburger-ul de la Mac e facut din carne 100%. Da, asa se numeste compania care producea chestia respectiva "100% Meat".
Si mie imi place din cand in cand sa dau o fuga pe acolo dar nu mi-as duce copiii.
Adica, daca e sa imi fac mie un rau e una dar nu am nici un drept sa le provoc lor. Si asta in mod constient.
Oricum, dupa ce am citit nu cred ca voi mai pune gura pe asa ceva vreodata.
Si pentru ca nu vreau sa fiu partinitoare o sa evit si KFC si restul de fast-fooduri.
Pana la proba contrarie raman la shaorma mea de la iskander (na ca ii fac reclama, cine cunoste stie de ce!) si la chinezesti (apropos, am descoperit un restaurant obscur dar autentic...., si iti gateste in fatza ta preparatele).
Asta nu inseamna ca ar fi mai sanatoase dar organismul meu cred ca stie sa lupte mai bine cu microbii decat sa proceseze toate plasticele sau eurile sau aditivi sau cum le-o mai zice din lista Andradei.

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Noi mincam hamburger facut in casa. Mi se pare mai sanatos decit chiftelele (care sint prajite). Cumpar cascaval bun, punem salata, rosii etc. Fara sosuri, fara nimic. Ies extraordinare, cine sa mai vrea la McD?

Mergi la inceput

quote:

Noi mincam hamburger facut in casa. Mi se pare mai sanatos decit chiftelele (care sint prajite). Cumpar cascaval bun, punem salata, rosii etc. Fara sosuri, fara nimic. Ies extraordinare, cine sa mai vrea la McD?

Incearca sa bagi cascavalul la mijoc

BTW...Trader Joe se deschide pe Metropolitan cu 71

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

mai ce ma enervati astea de stati in orase mari, si yo ma ofilesc aici

Mergi la inceput

quote:

mai ce ma enervati astea de stati in orase mari, si yo ma ofilesc aici

Cum bre te ofilesti in sunny California?

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

vorba lui barbate'meu cind ace kef de skandal "ce, crezi ca te mint?!?"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ocebine

quote:

Incearca sa bagi cascavalul la mijoc

BTW...Trader Joe se deschide pe Metropolitan cu 71

Anamaria

Ha, ha - da, de aia il cumpar! Zau ca e mai bun decit oriunde!
Wow, noi mergeam in LI la Trader Joe, acum pentru noi e prea tirziu...
Am vazut ca Aldi (care a cumparat Trader Joe) deschide depozite prin Dallas, asa ca imi fac sperante ca vor deschide si magazine cindva. Avem Sprouts (cel cu alimente din surse locale), dar nu strica si un TJ!

Miau-miau, cind locuiam la NY am fost si pina in Connecticut ca sa merg la nu stiu ce alimentara. Pentru mincare (buna) merg oriunde!

Zicea Andrada de Daniel, uite ca acolo n-am fost niciodata. De cite ori am sunat trebuia sa ma programez cu nu stiu cit inainte si nu am avut rabdare sa astept. Daca ati fost spuneti-mi si mie sa visez cu ochii deschisi.

Mergi la inceput