McDonalds!!! Credeti asa ceva?
Raspunsuri - Pagina 7
Andrada spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Cu privire la ce model va prelua Romania...hmmm...asta nu mai tine doar de informatie ci si de "trends" (ca e la moda cuvintul)...
Anamaria
eu as tinde sa numesc fenomenul ca "meme" mai degraba,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
miruna79 spune:
Doamne ce nasol, nu stiu cat de adevarata e informatia respectiva dar mi s-a facut rau numai citind-o .ramane mancare de acasa cea mai buna.
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
daniela_b spune:
Nu zic, am mincat acu' vreo doi ani de la Mac'C'C'DDD, parca peste mc'fish nu stiu cum.
Nu mi-a placut cum mirosea in restaurantul ala dar...nici nu pot spune ca m-am speriat de igiena, dimpotriva mi s-a parut foarte curat, am comandat, mi-a placut cumva, sa zicem ca mi-a placut mai mult decit daca as fi mincat o bucata de pastrama din supermarket(dar nu intr-atit incit sa revin, pentru placerea unei mese pe cinste!)
Nu m-am gindit ca e facuta din prostii dar mi-am dat seama ca nu-mi place la gust. Clar deci, nu voi mai minca a doua oara. Din cauza gustului. Nu stiu ce in senvisurile alea. Dar nu-mi plac.
Acum citeva zile am vazut un videoclip despre cum se comporta mincarea (prin comparatie) de la Mcjdkldfjfl, de la KFfgdldl si cea facuta in casa, studiu empiric facut sub borcan.
Cea facuta in casa "mucegaia" imediat si mirosea ca naiba (sau in maximum doua saptamini, daca vorbim de piine), cele de la Mcodjodij*** si KFjlfjldkj*** ramineau "dragute" si frumoase inca vreo 5 saptamini, cartofii de la McDjldjsdkf, aratau ca noi si dupa 10 saptamini (semn bun, nu?).
N-am avut asa rabdare sa testez daca e adevarat (in plus fiindca nu maninc de acolo, nici motivare n-am avut) dar ma gindesc ca are un point cel ce zice ca mincarea de tip fast-food e nociva. De aceea, eu o ocolesc.
Fiindca, din fericire, pot.
Pentru fetele care spun: "as vrea sa nu merg la Mcdfgkgk dar copilul insista fiindca acolo e funny, copiii se distreaza, exista jucarii, as vrea sa le spun( fara sa se inteleaga ca sugerez ceva) ca, un copil are intodeauna incredere in parintii lui si daca parintii lui considera ca e cazul sa se plimbe intr-un alt loc decit cel de linga McDllkgbfk, si sa le ofere jucarii in alte ocazii decit cele in care maninca intii nu-s-ce meniuri, apai copilul ala va avea singur ocazia sa descopere, mai tirziu, locuri cu senvisuri-on-the-maioneza-si-ketchup...si va avea singur cum sa decida daca ii plac sau nu.
Sa ma scuzati, va rog, pentru indrazneala.
www.helpsonia.com
Fomalhauti spune:
Fetelor, voi sunteti adevarate sau virtuale? Adica, tocmai am citit la subiectul despre spaga despre doua romance care nu au dat spaga niciodata. Exista asa ceva? Si aici citesc despre mame care nu si-au dus copiii la Mc. Nu va luati de mine (sau, in sfarsit, daca trebuie, luati-va...), dar la copiii mei la gradinita aproape toate aniversarile s-au facut la Mc. Si eu personal nu am vazut pe la 5-6 ani nici un copil care sa nu stie ce sa comande. Apoi, sunt doua jucarii pe saptamana si daca nu cumperi doua Happy Meal intr-o saptamana ai ratat o jucarie. Cand a aparut jucaria Shreck, cred ca era de 1 iunie, mai mult de jumatate din copiii din parc o aveau (in parcul IOR se intampla) si a inceput copilul sa-mi scanceasca si ne-am dus repede si noi sa luam jucaria. Si dupa doua sau trei zile se terminase Shreck, nu mai aveau decat magarul.... La scoala, in clasele primare, de 1 iunie tot cu mancare de la Mc se serba, la inceput adusa la scoala (in clasele mici de tot).
Si in Franta, la Disneyland (adica in Disney Village), Mc e cel mai aglomerat restaurant. Si langa Versailles...
Si aveam impresia ca in USA Mc e si mai popular.
Fomalhauti spune:
Tot eu. Prima data cand am vrut sa serbam ziua fetitei la Mc la Bucur-Obor nu am mai gasit loc in week-end, cu o luna inainte. Adica erau petreceri pentru copii programate din trei in trei ore (sau la doua ore si jumatate, nu mai stiu) de la 9-10 dimineata pana la 6 dupa-amiaza. Stiu ca a fost o mare problema si in anul urmator ne-am dus cu doua luni mai devreme. Intre timp copiii mei cei mari s-au plictisit de Mc (de petreceri, nu de mancare) si au aparut si alte locatii de petreceri pentru copii...Dar acum am reinceput gradinita...
Andrada spune:
quote:
Originally posted by Fomalhauti
Fetelor, voi sunteti adevarate sau virtuale? Adica, tocmai am citit la subiectul despre spaga despre doua romance care nu au dat spaga niciodata. Exista asa ceva? Si aici citesc despre mame care nu si-au dus copiii la Mc. Nu va luati de mine (sau, in sfarsit, daca trebuie, luati-va...), dar la copiii mei la gradinita aproape toate aniversarile s-au facut la Mc. Si eu personal nu am vazut pe la 5-6 ani nici un copil care sa nu stie ce sa comande. Apoi, sunt doua jucarii pe saptamana si daca nu cumperi doua Happy Meal intr-o saptamana ai ratat o jucarie. Cand a aparut jucaria Shreck, cred ca era de 1 iunie, mai mult de jumatate din copiii din parc o aveau (in parcul IOR se intampla) si a inceput copilul sa-mi scanceasca si ne-am dus repede si noi sa luam jucaria. Si dupa doua sau trei zile se terminase Shreck, nu mai aveau decat magarul.... La scoala, in clasele primare, de 1 iunie tot cu mancare de la Mc se serba, la inceput adusa la scoala (in clasele mici de tot).
Si in Franta, la Disneyland (adica in Disney Village), Mc e cel mai aglomerat restaurant. Si langa Versailles...
Si aveam impresia ca in USA Mc e si mai popular.
Sigur ca e popular McDonalds in America exact ce spui tu se intimpla si aici.....in Arkansas!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
miau-miau spune:
eu nu stiu cum reusiti voi, cele din america sa mincati numai acasa si organic. As vrea din toata inima sa ma aprovizionez numai de la whole foods, dar sint doar 2 si sint la mama naibii distanta de casa. Organice fiind produsele, se strica extrem de repede, daca le iau in weekend, in 2 zile incep se strice. Piinea se usuca rapid, piinea in punga se mucegaieste, cerealele or fi ele organice dar sint infecte la gust.
Au inceput sa bage la Safeway sau alte alimentari mai raspindite vegetale organice, dar sint ofilite, vechi.
Tot asa, nu stiu cum aveti timp sa gatiti acasa? Hai sa zic ca fac o supa si o mincare in weekend, dar din asta se maninca 2 zile, ca doar n-o sa maninci o saptamina acelasi lucru. In plus la prinz cupilu' oricum maninca la scoala, snackurile sint de la scoala.
SIgur, as putea la ora 5:30 cind vine de la scoala sa prajesc rapid o bucatica de piept de pui, un pure de cartofi, 2 bucati de brocoli, dar asta imi ia minim 1/2 ora, iar copilul e lihnit de foame si are o tona de lectii de facut.
Asa ca, MCdonalds nu vizitez (i s-a facut atita reclama negativa ca ti-e rusine sa mai treci pe acolo, nu alta. Se uita lumea la tine ca la un inconstient, iresponsabil), dar mai scap un KFC, un TacoBell, si mai ales order de la chineese. Acuma ma gindesc, restaurantul ala chinezesc de la care maninc destul de des, ce-o fi punind in mincare?
Acum si cu chinezii, daca esti ca naiba de flamind si grabit, mergi la bufet, nu mai astepti sa order la restaurant normal.
ocebine spune:
Miau eu am marele noroc sa ma ajut cu Freshdirect.com...Comand de la servici si vineri seara imi vin acasa toate produsele (legume fructe, carnita - toate organice sau aproape)...Deci eu la supermaket nu intru decit daca poate am o mare urgenta. Vineri seara vine mincarica si peste weekend gatesc ce am nevoie...Miercuri sau joi intra mama "in actiune" la bucatarie...
Sint anumite chestii care le comand automat (lapte, oua, pui, etc)...apoi ajustez din mers...
La McD chiar nu mergem, nici KFC, nici Taco Bell decit poate in extrema urgenta printr-un concediu (deci poate de 2 ori pe an la rata la care avem concediu)...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
miau-miau spune:
dar unul in california nu sti, ca freshdirect nu e la noi. Asta m-ar interesa. Mi-e o sila sa fac cumparaturi de mincare, pur si simplu m-am saturat. aia cind fac delivery tre' sa le dai 1 leu, ceva?
ocebine spune:
quote:
Originally posted by miau-miau
dar unul in california nu sti, ca freshdirect nu e la noi. Asta m-ar interesa. Mi-e o sila sa fac cumparaturi de mincare, pur si simplu m-am saturat. aia cind fac delivery tre' sa le dai 1 leu, ceva?
Habar n-am in CA...sorry...
Edit sa adauc ca m-am uitat si Safeway iti da posibilitatea sa shoppaiesti online si fac delivery...
Mai intreaba si prin vecini...
Io le dau cam 3 lei, pentru ca de obicei mi-a aduce pina in casa cutiile si mi le pune toate frumos pe masa...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."