Piticlonti de iulie-august 2004 (231)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
Sint si eu pe aici, dar m-a cam ajuns oboseala si am stat pe margine citind ce ati scris ...
Lioooo, fata, ce s-a intimplat ? Si lasa, bre, comparatiile cu stirile de la ora cinci, nu cred ca e asa de grav ! Da da-ne un semn, sa stim ca esti bine, daca tot ne-ai pus pe jar !!
Olivia, imi pare rau ca iar ai probleme cu femeia care venea la tatal tau ! La ora asta e greu sa gasesti pe cineva de incredere sau care sa faca treaba buna si sa nu dea bir cu fugitii dupa citeva sedinte !
Andries, pupici la burtic si sanatate multa in continuare ! Cu masina, ai dreptate, se rezolva ! Asa ii spun si io barbatului meu, care e disperat frate cu masinile astea ! deunazi a constatat ca lasind-o pe aleea din fata blocului, cineva a trecut pe linga si din considerente de bun simt , i-a tras o mare zgirietura !! Si asta tocma cind incercam s-o vindem !? Dar nah, traim in Romania !!!
Mitz, ma bucur ca sinteti mai bine ! Si la noi se manifesta citeodata treaba letala cind vine maica-mea si mai e si nepoata-mea la mine si incepe distractia cu alergatul prin casa si permisul la orice !!
Roxi, asteptam sa te vedem cu noua tunsoare !
Cristalina, de voi ce sa mai zic ?? Distractie la maxim, ez iujualii ! Sanatate multa fetelor !!
Ioana, mindra ta e de poveste, ce mai !! Ce-mi place la ea e ca are mintea brici, de fiece data are replica potrivita, asta apropo de jumatatile de buline !
Edit - Daria, pe unde esti ? Sper ca esti bine, ca nu ai dat semnalul de dimineata !
Gata cu scrisu ... ma duc sa vad poze (filmulete nu pot, doar de acasa o sa vad mindrele lui Caro).
O zi minunata sa avem cu totii !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Mitzu, tre' sa ne intalnim neaparat ca sa compatimim impreuna
Eu pe Maria o tin acasa pentru ca imi permit, tot le dau banii la fomeile alea...Daca Maria ar fi reticenta la ideea mersului la gradinita sau nu as avea cu cine sa o las probabil s-ar schimba lucrurile..

Andries, nu e asa rau cum pare, paroldonor!
Oricum gandurile sunt de la hormoni, trec imediat dupa nastere...:))))
Nu de alta, da' nu o sa mai ai timp nici sa gandesti!
(nu te supara, incerc si eu sa te fac sa zambesti...oricum daca te apuca grijile tot degeaba...:)))

Prima data, cand ramasei insarcinata cu Mariuca, ne apucara grijile si jalea. Intrasem in crizele alea cu "aoleo, ce-o sa ma fac Doamne io" din cauza ca aveam impresia ca o sa murim de foame, ca nu avem cu ce creste copilul, ca daca ne dau afara de la institut si alte alea...Noroc ca mi-am dat seama la timp ca la mine era de la hormoni iar la John era criza de "provider"...hahaha
La Oana ne-a apucat iar, dar am recunoscut-o (criza!) de la primele simptome si nu ne-am mai stresat...:)

Ieri am fost tare mandra de fetele mele...ca-s cuminti......cat pot ele sa fie...
Am chemat doctorul...cand a venit Maria s-a ridicat imediat de pe olita unde statea sa faca caca si a venit la el...:)))...Mai avea putin si mergea cu pantalonii'n vine...:)))
"Uite, dom' dotor, papagalu'!" Se juca cu un papagal..."Aha, ma faci papagal Maria?!"
"Dom' dotor, asculta-ma!" A stat frumos sa o asculte, a scos limba sa se uite in gat...Eram tare mandra.
Am scapat fara antibiotic si de data asta (de fapt m-a lasat iar pe mine sa aleg daca sa-i dau sau nu...ca de obicei, eu evaluez starea de sanatate, pun diagnosticul si dau tratamentul ).
Apoi au dormit 2 ore amandoua, mi-a tihnit si mie mancarea de la pranz...:)))
Concluzia e ca imi trebuie foarte putin ca sa fiu multumita...:)))

O zi frumoasa tuturor, ma duc sa citesc ce ati mai scris...:)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristalina
...ca de obicei, eu evaluez starea de sanatate, pun diagnosticul si dau tratamentul ).

Acu vin si eu sa intreb ... si te-a si platit pentru toata treaba ??

quote:
Concluzia e ca imi trebuie foarte putin ca sa fiu multumita...:)))

Mamaaa. cit adevar in cuvintele acestea !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Olivia, sper sa se rezolve problemele
Lio, pai nu e frumos asa, ne pui pe ganduri si ne lasi acolo!:)
Roxi, vrem poze!
Caro, pupam printesele...:)
Ioana, vorba lui Alice, are mintea brici Maria ta...:))
Alice, iar facusi mancare pana la 2 noaptea?!

Speel, eu am parul cret si arat ca o oaie netesalata! Drept e ca si peria o folosesc cam rar pen' ca ma doare tare cand ma pieptan.
Problema e ca e des si cret si devine tare aspru daca il vopsesc (am incercat o singura data si am scos vopseaua din el cu foarfeca...) iar eu am inceput sa albesc...Oare de ce!?
Si daca e sa-l tund trebuie scurt de tot pen' ca altfel sta ridicat in sus!...:)))

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Noup, mincare am facut simbata, dar pentru ca in uichend eram far de sotz acasa, mi-am amintit de imensul stoc de dvd-uri cu filme la care nu am mai umblat demult si am stat pina dimineata cu ochii-n teveu !? Ca altfel nu am timp de activitati dastea culturale !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, neata!
Citind din urma am ramas blocata pe postarea Liei - ce s-a intimplat???? Nu ne mai tine asa, macar spune-ne daca esti bine sau nu!

Aseara am fost la sora-mea sa o ajut la baia Ralucai - sincer am cam avut emotii (ca sa vezi ca am mai mult curaj cind e vorba de al meu) - mi s-a parut asa de micaaaaaaa!

Kim - ati inceput sa faceti bagajele?

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Am vazut poze multe si faineee de Olivia ! Mi-a placut in mod deosebit cea in care Uka e bagat intr-un dulapior !! (Mey, Olilaaa, ce fatza si ce freza avea solistu ala de la chitara, hahaaa ! Banuiesc ca a cintat bine, ca erau copiii atenti la el !).

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna ziua si de la mine.
Sunt pe aici, am de lucru. Suntem bine, relativ bine.
Inca nu am apucat sa citesc tot, n-am vazut inca poze.
Alice - iti multumesc de intrebare

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by alice2004

Am vazut poze multe si faineee de Olivia ! Mi-a placut in mod deosebit cea in care Uka e bagat intr-un dulapior !! (Mey, Olilaaa, ce fatza si ce freza avea solistu ala de la chitara, hahaaa ! Banuiesc ca a cintat bine, ca erau copiii atenti la el !).

Alice si Andrei

..ihihihi si Maria a disecat poza cu pricina,da' unde-i erau picioarele,dar mainele....mai arata-mi unde s-a mai bagat Uka!
Merci pentru complimentele legate de istetime...acu' modesta cum sunt,recunosc ca-i desteapta ca muma-sa
Cristalina si pana la urma ce avea Maria,"un pic de rosu in gat"?
Am vazut ca la intrebarea cu Luivacul pentru imunitate n-a raspuns nimeni asa ca reformulez voi ce da-ti piticlontilor pentru imunizare....ca eu una nu m-am hotarat inca!!!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Apoi la intrebarea ta, Ioana, raspunsul meu este "nimic". Mai ales ca Andrei nu merge la gradinita, deci nu intra in colectivitate ! Am vazut si eu diverse opinii vizavi de septilin, immunobaby, immunogrip junior - am intrebat si am primit raspunsul pe care il banuiam. Asa ca m-am hotarit sa nu ii dau nimic lui Andrei !

Alice si Andrei

Mergi la inceput