Piticlonti de iulie-august 2004 (231)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Io am intrat sa-i spun Cristalinei, ca la noi este exact la fel ca la ei, cu singura diferenta ca ea povesteste mai cu talent. Iar treaba cu dormitul (ca nu poate dormi ala mic din cauza celui mare) e asa, de cand s-a nascut Mara.

Noi suntem mai bine, nu ne mai doare urechea si asta e marea usurare, in schimb inca mucesc amandoi. Asa ca azi a stat Tudor acasa si am avut-o pe soacra-mea in ajutor. Combinatia asta (copii+soacra) e letala pentru mine.

Intrebare intrebatoare: cand tinem copiii acasa si nu-i ducem la gradinita? La primul muc (cel mic) gata ii tinem acasa, sau cum? Voi cum faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Eu nu prea stiu ce sa-ti spun..pt ca la noi nu a fost cazul..in afara de ceva mucisori, Luca nu a avut mari probleme..o singura data cind a avut otita..Eu l-am tinut acasa doar daca starea lui generala a fost afectata...asta si pt ca nu sintem in Ro si nu avem pe nimeni care sa ne ajute..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello!

v-as povesti ce mi s-a intamplat dar e prea gretos si prea demn de stirile de la ora 5.

va rog doar sa imi tineti pumnii sa rezist
merci

Mergi la inceput

Lio acum arunci bomba si fugi?Povesteste-ne..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Lia pare destul de grav dupa cum spui tu,eu una iti tin pumnii sa rezisti si sa treci repede peste asta!!!!!!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Ioana gata cu vizita? Am citit ca a vizitat si gradinita "Junioer"..acolo veti merge in 2008?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by mitzura

Io am intrat sa-i spun Cristalinei, ca la noi este exact la fel ca la ei, cu singura diferenta ca ea povesteste mai cu talent. Iar treaba cu dormitul (ca nu poate dormi ala mic din cauza celui mare) e asa, de cand s-a nascut Mara.

Noi suntem mai bine, nu ne mai doare urechea si asta e marea usurare, in schimb inca mucesc amandoi. Asa ca azi a stat Tudor acasa si am avut-o pe soacra-mea in ajutor. Combinatia asta (copii+soacra) e letala pentru mine.

Intrebare intrebatoare: cand tinem copiii acasa si nu-i ducem la gradinita? La primul muc (cel mic) gata ii tinem acasa, sau cum? Voi cum faceti?

Uite cum faceam eu in primul an de gradi: la "primul muc" ca sa spun asa initial am incercat sa il duc in continuare la gradi si a doua si a treia zi, dar am observat ca starea lui generala se agrava si-mi lua mai mult timp sa "il scot" din raceala. Pe urma am schimbat tactica, la primele semne de raceala (aici am noroc ca Victor ori e sanatos ori imi tranteste un 38 cu 5 si stranuta de mama focului, n-am nici o sansa sa nu ma prind) il opresc acasa o zi sau doua si il tratez cu paracetamol, nurofen, vitamina C si eventual ambroxol daca aud eu ca-i rupe din gat. Pentru nas infundat ii pun ophtamesone (care nu se mai gaseste din pacate). Si in maxim doua zile lui ii trece. Si acum de exemplu m-a imbolnavit pe mine cobza (si in primavara la fel s-a intamplat) si lui i-a trecut in doua zile, nici muci nu mai are.

Eu sunt si mai prudenta de felul meu pentru ca el este alergic la antibiotice si evit sa ii dau, in consecinta trebuie sa il pazesc mai tare. Eu nu il infofolesc, dimpotriva il imbrac mai lejer (am vazut copii la gradi cu pulovare pe ei, al meu este inca "numai bumbac") dar ii dau in ghiozdan 2, 3 maieuri si 2 tricouri si seara imi vine cu ele ude intr-o punga (ingrijitoarea chiar il schimba), ce sa spun, am fost saptamana trecuta in carefour si i-am cumparat 12 maieuri ca-i ramasesera mici alea vechi. Nu mai zic tricouri cate are, la pantaloni sta mai prost.

Cel mai mult a lipsit de la gradi cand a avut varicela si cand a avut puseuri de alergie, anul trecut cand au inflorit plopii, in primavara l-am tinut cred ca 3 saptamani in casa cu claritine zilnic, cum iesea afara in 5 minute era carpa, nici pe picioare nu se mai putea tine. Anul asta perioada alergiilor a coincis cu varicela si l-am trimis la Busteni la mama, chiar daca nu am prea fost eu de acord sa-l dau de acasa. Acolo nu sunt atatia alergeni, sper si la anul sa il pot trimite si mai sper sa ii treaca alergia pe la vreo 5 ani.

Daca socrela sta in apropiere, de ce nu il duci la ea? Macar trei, patru ore pe zi, mai rasufli si tu un pic.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Kim of draga iar ai ramas fara femeie la tatal tau? Sunt ceva de groaza femeile astea, pe una nu poti pune baza!! Eu una m-am lamurit, ori le dai un salariu fabulos sa tina cu dintii de el ori trebuie sa fie ceva usor, placut si cu posibilitati de socializare, altfel nu vin. Asa-i romanul, trage de putinul pe care-l are, se vaita o gramada, dar nici nu pune osul la treaba in mod serios.

Masina e lovita-n aripa cred ca e mai ieftin sa schimbe aripa decat sa o repare. Credem noi ca a fost un camion ceva, pe strada pe care era parcata trec multe utilaje (de' in Bucuresti se lucreaza si vreo 3 ani eu cred ca va arata ca dupa bombardament). In fine, sotul era cam suparat aseara, eu am zis da-o dreaq de masina, se mai intampla si chestii din astea.

Pe mine ieri iar m-au luat depresiile, acum doua zile am visat ca nu aveam ce sa le dau de mancare la copii, daca mai citesc doua postari de-ale Cristalinei ma apuca plansul. Singura mea speranta este ca Victor nu-i asa mamos, ba dimpotriva, deci sper sa nu-l apuce tocmai acum dragostea aia mare si lipicioasa...desi daca-l apuca istericalele nu o sa ii dau voie in camera la bb, doo' palme la fund si-am terminat problema, eu sincer nu cred ca o sa am nervi sa stau sa-i suflu-n fund. Eu una sunt mai cu militaria jos din pod ca altfel nu se poate. Sau cel putin eu una nu pot, cand mi-e rau de abia ma tin de pereti e suficient sa ma uit o data la el ca pricepe imediat ca nu-i de gluma. Cred ca daca eram sanatoasa tun ma specula muuult mai tare, asa stie saracul pana unde se poate intinde. Singura ocazie la care face fitze e masa, la mancare ne cam scoate sufletul. Si mai are pretentii la povesti, din astea ii spun verzi si uscate, avem variante (de exemplu la Capra cu trei iezi am trei variante, la Alba ca Zapada am doua variante, cu pompierii am inventat vreo cinci povesti, acum e fan Ursul pacalit de vulpe). Mie imi si place sa vorbesc non stop de cand ma stiu si aici vad ca ma mosteneste.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza...gata cu vizita lui Basa,gata si cu modificarile de orar,sperasa ca pot si eu sa ma odihnesc un pic la servici.....Vivia nu mergem la gradi junior,in primul rand pentru ca este foarte scumpa in al doilea rand pentru ca este cu sistem inchis,ar fi trebuit sa o inscriu in 2006 pentru 2008....btw au deschis si scoala junior apartinand de universitate,dar costa 12 milioane pe luna,mai mult ca un student cu taxa!
Noi am rezolvat in sfarsit problema cu bunica Geta,plecarea de dimineatza se face in conditii optime...eu raman surprinsa in fiecare zi ce vocabular are mandra si cat de mult o influenteaza limbajul si comportamentul nostru.....aseara se cocotase pe masa din bucatarie,iar tati ii atrage atentia ca o sa cada...ea ii zice"m-ai zapacit de cap!",tacsul o intreaba cu ce a zapacit-o,ea fara nici o legatura cu problema"m-ai zapacit de cap cu bunica geta,stai cu bunica geta ,stai cu bg ,stai cu bg!!!...sau se juca cu prietenul ei Tinel,o papusica si o intreb ce face"imi fac bagajul ca plec la mare sa ma relaxez!!"
Caro pupici printeselor,am vazut filmuletzele,Ale pare asa de mare,bravo ei se descurca foarte bine pe role,iar Felicia este o finutza si o delicata in miscari...spor la bastonase..
Azi mi-am facut bezele cu Noricica,ea era in tramvai,ca de obicei tanara, sexoasa...eu urcam dealu' cu limba scoasa...btw ai dus cavalerul la gradi,s-a acomodat repede???
Hai sa avem o zi buna

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
sunt tare pe fuga.
Olivia nu am facut nici o cumparatura. parul meu e cam cat al tau asa. o sa am ceva poze duminica la un botez cred asa ca o sa ma vedeti luni
Gabi ff misto tocanita aia de vinete, o sa o incerc si eu! (si stiu ca si Papa o cauta zilele trecute hihihihi )
Mitzu Patrick are ceva muci dar niciodata nu l-am lasat acasa. ca nu ii curgeau ca la robinet si am zis ca nu are de ce sa nu se duca la gradi.
Lio da ce s-a intamplat frate??

Mergi la inceput