* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (42)
Raspunsuri - Pagina 8
micaalsa spune:
Poli, v-am admirat pozicile de dimineata, toaletele ... mai dar ce pusi la punct sunteti. Unde mergeati asa gatati de zile mari?
kim, multa rabdare si va trece si perioada asta ... cred ca e tare greu pentru ei sa se obisnuiasca dintr-o data in alt loc, cu alte persoane ... Ce sa faci ... tot raul inspre bine.
Stefanna, imi place de mor tenul Biei, asa masliniu .. ce mai, tati al ei in persoana. A mea n-a luat de la taica-so gena asta ... tare mi-ar fi placut. Ca nu-i defel usor sa ai ten deschis la culoare. Macar ceva ceva din aspectuil fizic sa fi mostenit de la taica-so da nik ... nici par brunet si carliontat, nici ten negrut ... nimic, ea-i toata maica-sa. Pana si la narav
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica
Bubulina mishelina
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
mihaser spune:
Salutare!
Mie mi-a fost cam rau de dimi...nu prea pot sa pap decat chestii usoare: lapte, iaurturi, fructe. Acum beau un ceai ca e o vreme de kk afara si o sa radeti deja am tras un pui de somn de la 9 la 11
Poli si eu v-am vazut pozicile...videoclipurile insa nu le-am putut auzi, nu stiu din ce cauza. E tare simpatic Nick, iar tu arati super! Sexxy mama ca si Andreea
Stefanna si mie imi place de Bia ta...numai fete frumoase pe acolo prin Canada...poate ne mutam si noi! Tot asa maslinie si rotunda la fata cu ochi caprui eram si eu cand eram mica...infatisarea asta mi-a atras si o porecla...toti imi ziceau tigancusa si muream de ciuda!
Kim imi pare tare rau ca printesa nu se simte asa bine la gradi...eu pe Cris o sa-l las decat 4 ore si daca nu o sa-i placa nu-l duc mai mult...Deocamdata nici eu nu i-am cumparat masa de pranz acolo pentru ca nici acasa nu pot sa-i dau orice...a devenit mai pretentios, dar sunt fericita ca papa totusi supica.
Anamaria si tu parca aveai ceva poze noi...te superi daca iti mai cer o data linkul? Vreau sa o mai vad si pe printesa ta...tot asa grasuna e?
Fetele noi deja ne-am luat lego cu tot felul de animalute si construim toti 3 cu ele!
Va pup si va doresc week-end placut!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
micaalsa spune:
mihaser, uite AICI gasesti 4 poze cu mandruta mea. Mai mu;lt am filmat-o in luna asta dar habar n-am cum sa tai din filmulete si sa le pun sa le vedeti.
Poate ma lumineaza si pe mine cineva.
Hai ca nu-i rau ca esti somnorici ... cica si bebele tot asa o sa doarma. Asa am auzit, ca-l influenteaza f mult programul tau de somn din timpul sarcinii.
Nici nu ma mir de ce a mea mi-a facut nopti albe pana acum. Eu nu puteam dormi aproape deloc cat am fost gravi. Ziua nici atat ca si noaptea ... cred ca in 24 de ore acumulam 4-5 de somn.
Bubulina mishelina
mihaser spune:
Mersi...tot asa grasunica e ma! Imi place mult de ea...asa blonduta si ochii albastrii! Voi aveti castane comestibile sau din alea ne?
Sper si eu ca si bebele asta sa doarma si sa nu scoata parleala si pentru Cristi si sa ne tina de planton noaptea.
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
adar spune:
PUPICI!
Intru pe fuga ca nu mai am timp sa stau. am vazut pozele cu Nick cel Mic, cu Nicola si cu Iulia si .... nu-mi vine sa cred cat de repepde a trecut timpul. Avem copii asa mari ... Maia are azi un an jumate, si parca ieri vorbeam despre buricutz, despre baita trezitul noaptea .... Frumosi copchii am vazut azi, sa va traiasca si sa fie sanatosi. Si sa ne traiasca toti ghioceii ... na ca m-am "nostalgizat"!
Va pupam.
_
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
micaalsa spune:
mihaser, nu sunt comestibili castanii nostri ... bine-ar fi fost sa fie . Mai, ma bate gandul sa o tund pe blondina mea la zero ... poate se bruneteste . Nu stiu ce sa fac, nu ma pot hotara.
adar, hai ca v-am vazut si voua pozele, noroc c-ai scris azi. Asa ca trece vremea prea repede? Mie deja mi-e dor de ea bebe ... sa vezi cand isi vede pozele de cand era mica imi arata cu degetul ca acolo-i bebe. Daca-i zic ca ea e bebele din poza, da din cap ca nu . Ce-mi place poza asta ... ar trebui sa i-o faci tablou. Frumusica foc printesa ta
Bubulina mishelina
Stefanna spune:
Micaalsa, Mihaser si Aduta mersic frumos ca va luarati timp si pt mamzelita mea.Saru-manutele
Anamaria.... fii-mea e maslinie bine.Ce sa iti zic, cand am nascut-o era neagra, de ma luase cu frison!!!!!!!!!!!Iar tata-su , ca si mama mea, daca stau putin in soare se fac tigani perfecti( i-ai vazut pe amandoi in poze, ca pe timpul iernii sa stii ca se fac doar cafeniii).Bine ca a intrebat Mihaser de Bubulina ta, ca eu de cate ori vreau sa intr sa o vad, imi cere parola... nu ma descurc niciodata.Ai o rotunda bombonica, care pare tare vesela..Cat despre dormit, mama draga, eu cand eram gravida puteai sa ma agati si intr-un cui, ca tot dormeam, insa progenitura s-a gandidt ca ar pierde prea mult dormind din viata ei, si a fost si este la polul opus cu somnul, si mai ales cu adormitul.
Mihaser, eu sint ala urecheat care nu a salutat burtica ta in crestere.Sa creasca acolo ceva la fel de fain ca cel ce fu in zona acum vreun 2 ani, si inafara de a fi sanatos si intreg nu-ti mai doresc nic.
Asta de acum la mine se cheama dezmat, sa intru pe net 3 zile la rand si sa mai si scriu.
Va pup pe toate
Stefanna si Bianca-Nicola(22martie 2006)
adar spune:
Hmmmm, nu stiu daca trece prea repede timpul, poate ca e socul doar prea mare cand ii vedem pe puiuti mai rar. Dar nu-i asa ca ne bucuram de fiecare realizare ??? Deci nu i-am vrea mici din nou ... zic si eu ...
Auzi draguta mea, "jucarelele e de vanzare" ? Poate dai si niste preturi ...
Stefana-cripinici , esti o draguta sa stii ...
Ma duc sa ma fac frumoasa ca plecam la tata-socru in vizita sa bem de ziua lui
Mai vorbim ... pupici
_
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by adar
Auzi draguta mea, "jucarelele e de vanzare" ? Poate dai si niste preturi ...
Sunt de vanzare, intai sa le primesc ca sunt pe drum
Preturile sunt la sfarsitul denumirii lor.
Distractie placuta
Bubulina mishelina
catrinutza spune:
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."