* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

quote:
Originally posted by catrinutza

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

catrinutza, care-i baiucul? Sper ca sunteti ok, nu-i ceva legat de voi. Scrie repejor ceva ca nu mai am liniste de cand ti-am vazut mesajul.

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by micaalsa

quote:

varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

catrinutza, care-i baiucul? Sper ca sunteti ok, nu-i ceva legat de voi. Scrie repejor ceva ca nu mai am liniste de cand ti-am vazut mesajul.

Bubulina mishelina

Mariucile isi fac de cap la cresa si mami nu-si gaseste locul

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Ooooo ... si uitasem ca Atomicul e in plina actiune la gradi. De-abia astept reactiile ... educatoarei . Cred ca usor n-o sa le fie .
Hai catrinutza, be happy

Bubulina mishelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Catrinuto, tare m-am speriat . Noroc cu Noe ca a tradus. Mihaser, felicitari pentru bebe2! Va veni spre sfarsitul lui aprilie?DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Catrinutza,sta toata ziua la cresa, de la inceput?...dimineata cum a fost? cred ca tu plangi mai tare decat ea,nu?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele
V-am mai spus ca vreau sa o duc si eu pe Ali la cresa, dar cand vad cat suferiti voi dragi mamici mi se face pielea de gaina.
Tare dificila mai este perioada asta.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Sa ma vedeti si pe mine peste o luna cat o sa sufar...si pe 2 noiembrie mai am si examenul pentru soferi!

Stefanna, dianad multumesc frumos! bebe 2 ar trebui sa apara pe 1 iunie, insa eu cred ca o sa apara un picut mai devreme pe la jumatatea lui mai...asa ca nu stiu daca o sa fie taur sau gemeni...sau daca o sa fie unu sau mai multi

Azi m-am programat la ginecolog...Fetele s-ar putea ca sa vin la Bucuresti pentru eco morfologic pentru ca aici nu se poate face programare...de 2 saptamani incerc sa ma programez pentru noiembrie!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Deciiiiiiiiiii....sunt datoare cu o iecsplicatie, desi Diana a rezumat extraordinar de bine toata tarasenia...

Azi fu prima zi de cresa...pentru amandoua...
De cateva zile ii pove intr-una despre faptul ca de azi va merge, la cresa, la copii, unde o sa se joace, o sa pape, o sa faca nani, si nici nu o sa stie cand trece timpul si o ia mami acasa...acuma ca o fi simtit ca azi e the big day sau nu, nush care fu treaba, dar pe la 4 juam azi dimineata, dupa ce a aterizat iar la noi in pat, pentru ca a vazut lumina la bucatarie (eram io in trecere), o fi zis ca-i dimineata si tre sa se scoale...deci la 4 juma, cu ochii carpiti amandoua de somn, ea deja se instalase la masutza si incepuse sa se joace si imi arata scaunul..."mamiiiiii, stai...aishea"...pupe mama de vorbareata, dar i-am explicat ca mai avem de tras un pui de somn...noroc ca era obo si a adormit instantaneu la loc...
La 7 dimineata trezirea... papam lapticul in timp ce mami ne pregateste ghiozdanelul pentru cresa...tati ii tot spune ca merge la copii...ea ii dadea inainte cu "da, piii"...la 8 fara ceva suntem toti trei imbracati, ea isi inhata ghiozdanelul, ca mergem pa...
Ajungem acolo...schimbam incaltarile, nu si hainele ca nu m-ama prins ca acele haine de interior trebuie sa fie chestii de interior in adevaratul sens al cuvantului...in timp ca asistenta sefa imi arata dulapiorul si ii ordonam lucrusoarele ei, am vazut-o trecand pe langa mine, cum o ingrijitoare o ia de manutza surazatoare de delicata cu "hai sa ne jucam cu copiii"...si s-a inchis usa...nu tu o pupatura, nu tu nimic...desi nus sunt adepta "fugii de la locul faptei" (adica nu trebuie sa pacalesti copilul ca sa poti pleca, sa nu pelci pe furis), cred ca a fost mai bine asa...
Eu am venit acasa si m-am luat de treaba ca sa nu imi stea mintea numai la ea...cu golul in stomac de rigoare...
Pe la 12.30 m-am dus sa o iau (asa a fost recomandarea asistentei sefa... vreo doua zile s-o iau imediat dupa masa de pranz, pe urma o lasa sa si doarma si pe urma la program normal, pana la 5 juma)...acum am inteles-o pe Mari cand zicea ca Teo a pedepsit-o cand a lasat-o prima oara singura cu bunica...ma asteptam ca reintalnirea sa fie una furtunoasa, cu pupaturi dementiale, cu strangeri in brate pana la sufocare, cu iubire maxima, asa cum face de obicei cand ma intorc de pe undeva...un fugar "mami", un luat in brate simplu si nici un pupic macar, iar cand i l-am cerut, "Nu" hotarat...era vesela, ok...
Am vorbit cu educatoarea de la grupa...mi-a zis ca nu a plans deloc dupa mine, a fost extrem de activa (chiar mi-a zis pe ton de repros ca e fff zbantuita...se suia pe mese, pe scaunele...si cica i-a mai altoit, usor ce-i drept, pe niste copiim cu jucariile in cap)...i-am replicat si eu sec ca asa e ea, mai baietoi...si atata...ne vedem maine...
Tare sunt curioasa cum o sa fie episodul 2 de maine...

Faza nasoala e ca nic n-am mers 500 m si a adormit in masina...n-am vrut sa o las acolo cum fac de obicei, ca am zis sa se odihneasca maim bine....doar ca i-a sarit somnul intr-un fel...ca de abia tinea ochii inchisi dar nu se lasa culcata...pana la urma a adormit, dar asa de lemn, incat a cazut din patutz si am gasit-o dormind intre pat si canapea de n-avea greatza...cred ca nici nu stie ca a picat din patutz...
Cand s-o trezi tragem o iubareala si o joaca buna....

Mihaser...pupam butiku...mama ce posta mi-ati facut...sapt trecuta am aflat ca si sefa-mea e gravi in 2 luni...ea care se jura ca inainte de 30 de ani nu face bebe si cica il planuia anul asta, dar nu asa de repede...
Succes cu eco...

Carmen...succes....stiu cum e cu pielea de gaina...eu am cautat sa ma controlez ca sa nu ii transmit si ei starea asta si sa simta ca ar fi ceva in neregula cu mersul la cresa...vorbeste cu Ali explica-i ce si cum, oricat de ridicol ti s-ar parea...ai sa ai surprize super placute....

Alina2003....mi-au spus sa nu o las asa de mult din prima....sa se obisnuiasca treptat..oricum cam de pe miercuri o las pana pe la 3 si ceva cand se termina somnicul si pe urma pana la sf. programului...eu as vrea sa o iau imediat dupa somnic o perioada mai mare ca sa ma mai duc cu ea in parc de acolo...acasa e obisnuita sa setea ff mult in curte, la aer...acum s-a schimbat treaba...
De plans...ea vad ca n-aa vut nici o chestie...dar normal...maine de fapt ma astept la "distractie"...ca va sti cum sta treaba...

Micaalsa...dupa cum vezi nu prea le-a fost usor...dar sunt convinsa ca nu-i singura...am io asa un feeling...suna a repros cum mi-a zis, dar pe de alta parte a fost si ca un comentariu...un fel de raport al zilei si atat...oricum am incredere in mandra mea ca o sa fie la inaltime...se va da dupa ceilalti si se va mai domoli...singura mea temere este aceea ca educatoarea sa nu considere ca toti trebuie sa fie la fel, sa incerce sa o reduca la nivelul varstei ei...ea clar a dobandit niste abilitati, niste cunostinte si o independenta de care eu sunt fff multumita chiar daca asta imi pune parul pe moatze... iar eu sper sa nu se plafoneze (chiar daca suna ciudat), sa dea inapoi...

Am fost coerenta????...ma duc sa ma imbat pentru c aam fata mare care merge la cresa...maine poimaine ma anunta ca se marita cu motociclistul din colt...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Pupam Catrinutza necajita ...

_
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput