* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (42)
Raspunsuri - Pagina 7
carmenpit77 spune:
Buna fetele
Roxana intru si eu repede, repede cu rezultatele noastre: 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 46, 47, 50, 51, 52, 54.
Multumesc mult!
alinaalex spune:
Miha, mersi mult! sper sa fie!
le pup si pe fetele care au intrebat de mine!
Ce fain ca incepe si Cristi cresa, macar o sa te odihnesti si tu, mai ales cu sarcina, o sa ai nevoie de mai mult somnic! te invidiez! poate vii in vizita prin Oradea sa-mi porti noroc, ca as vrea si eu bb2, dar vad ca si la mine se cam lasa asteptat. De asta m-am apucat sa-mi caut de lucru, sa nu ma gandesc la altele. Poate...cine stie...o sa am vreo surpriza
Ai grija de tine si de bb! o sa fie bine!
Andreea G., am vazut pozele voastre, mama ce mare s-a facut Bubu si ce viteaza e, vb. multe, imi place tare in pozele cu colacul in mare si aia cu boticul premergator lui kk si momentul rusinos
uite ce papa Marc :
-9-9,30 - la trezire - 350 ml laptic (Milli rosu)
-10 - iesim afara pana la 12,30-13 - covrig, cornulet, banana, placinta, clatite
-13,30 - 2 cremvusti + laptic (250 ml), e prea rupt de oboseala sa mai manance altceva
-14- naneala
-17- supica, felul doi( piure/orez, carnitza, snitzelas, etc.), fructe (papa orice fruct, dar e mare fan struguri)
-18- iesim afara
-19 (afara) - iaurt cu fructe sau fara
-22- laptic 350 ml
programul asta se va schimba un pic de luni, cand incepe cresa. Acolo va avea 4 mese: micul dejun la 9, la 11 fructe, la 13 pranz (supica, felul doi) si la 16 gustare (budinca, iaurt, etc.)
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
mihaser spune:
Pentru Rocsana:
La testul pentru abilitati fizice: 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 64.
La testul simtul cunoasterii: 35, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 46, 47, 48, 50, 51, 52, 53, 55.
Alinuta multumesc! o sa am grija si de bebelina! acum sper sa ne cheme aia la cresa...ca a inceput sa misune prin birou pe acolo de cum am intrat! vroia sa se serveasca cu apa Cumpana! nu avea nicio jena!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
micaalsa spune:
aalina, noi cu somnul am avansat un picut inspre bine, se trezeste de 2 - 3 ori pe noapte, isi ia portia de ceai sau lapte si doarme la loc. Greu reusesc sa o pun in pat seara, o prinde ora 11 si ea ar patrula pe scari, cand la muni (buni), cand la hama hama (catelu' de-afara) ... si de trezit, cu noaptea-n cap, 7 - 7.30
Dar tot e mai bine decat ca altadata, o sa ajungem si noi incet incet sa dormim o noapte intreaga. Pediatra mi-a dat Nitrazepam sa-i dau, mi s-a tot minunat ca se trezeste inca noaptea, dar nu i-am dat si nici nu intentionez sa o indop cu asa ceva.
gabi-fer, nu intentionez sa o duc prin parc sau in alte locuri pline de copii pentru ca stiu ce scandal iasa la o asemenea aventura. O sa fie ok daca se plimba pe stradutele laturalnice sau prin parcarea de la restaurantul nostru care e imensa. Si nici n-as avea curajul sa car ditamai masinoiu pana in parc ... daca ramane fara baterii, ce ma fac?
Ada, ti-a iesit hectaru ? Imi place de mor praji aia, la mine in reteta se numeste Prajitura cu smantana. Eu fac 3 foi la ea.
alinaalex, tinem pumnii sa iei examenul si sa obtii postul. Si pentru surioara lui Marc tinem pumnii
Doina, reucperati voi incet incet, principal e sa fie Andrei sanatos, restul vin de la sine mai devreme sau mai tarziu.
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica
Bubulina mishelina
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
Delia21 spune:
MULTUMESC mult de tot pentru urari si va pup si eu pe toate.Deocamdata nu am reusit sa cumpar afurisitul ala de laptop.....mereu apare cate o cheltuiala neprevazuta....si uite asa imi aman....placerea de a cumpara unul....pentru luna cealalta.Asta e.....Deci tot la biblioteci trebuie sa alerg ca sa vad ce face lumea pe aici.De petrecut ziua personala ....cum altfel decat invatand,fiind miercuri,dar ma sarbatoresc acuma,in weekend,a venit si mandrul la noi.Intrebare de o mie de puncte:cum se descarca pozici pe websots.com,caci am incercat,m-am caznit o ora...si nu am reusit,nu inteleg ce se intampla....si am renuntat deocamdat,o sa mai incerc saptmana viitoare.....mandru a venit la noi si eu ca o nesi....am l-am lasat cu odorul acasa si am fugit "putin" la biblio....Dar fug acus inapoi.Va pup pe toate !!!
kim spune:
Ameera, asa si Alicia la gradinita, nu mananca mai nimic, nu-i place sa manance acolo, ori educatoarele nu stau dupa mofturile ei, iar noi ca sa recuperam acasa o indopam (intr-o zi a varsat, a facut o indigestie), oricum... a slabit de nu o recunosc. E o perioada grea.
off... citesc greu, dar revin si cu alte mesaje.
kim spune:
Catrinel,
intrebai cum e Ali la gradi, am scris mai sus in mare, are zile bune si zile rele, plange cand o lasam si cand ne vede, in rest e ok. dar nu e usor.
AndreeaGeorgiana,
am apucat sa vad si eu pozele din Antalya, superbe! as spune ca Bubu s-a maturizat f mult, si are multe multe expresii super faine, tu arati fantastic, no comment.
...fug ca s-a trezit gaza si avem de mers in vizita...
...pup toata gasca fara exceptie!
Polixeni spune:
Delia pe site-ul webshots te duci la myshots-albums,apoi upload more si acolo te indruma pas cu pas cum sa atasezi pozele sau video-urile.Sper ca am fost explicita.
Si pt ca tot vb despre poze puteti viziona niste poze noi si chiar si 2 filmulete cu noi aici:
http://community.webshots.com/album/559938377kHovil?start=60
si aici:
http://community.webshots.com/user/gpoli_ro
Stefanna spune:
Kim, intram scurt numai pt tine, sa o imbratisam pe Alisuca, si sa te rugam sa le spui la doamnele educatoare ca venim si le snopim in bataie daca nu au grija de falcutele cele dulci pe care eu si Nicola le iubim mult.Multa putere pt greul acestei perioade.
Setefanna si Codita.....
Stefanna spune:
Pen'ca ma ocoli somnul am incarcat niste poze, si impartasesc bucuria lor cu voi.Pupici si sa va fie saptamana frumoasa
http://good-times.webshots.com/album/560878749EUWdpC
Stefanna si Bianca-Nicola(22 martie 2006)