Nou stil de viatza (151)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Multumesc fetelor dragutelor!
Mi-am inceput excelent ziua de azi. Cantarul arata 57.8, colegii m-au umplut de cadouri si flori . Cand am vazut ca si voi v-ati amintit de mine ....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata, m-am trezit, Delidana, m-am trezit!

La multi ani Carina si la multi ani sotz-de-justasmallkiss!

Piesa zilei?
Hmmm.... vedeti daca va place www.youtube.com/watch?v=JCZLOIG3FRg&mode=related&search=" target="_blank">asta sau www.youtube.com/watch?v=naNsriRe4Ik" target="_blank">asta asa, mai de corazon albastru si daca nu, caut alta, vorba lu' Tumpi, mai...saltareatza

Mephala, esti cand tacuta, cand vorbicioasa!

Violeta, Dordia, Mercedes, Mik, Nastad, oLo, Madeleine77, Roxa-boxa, Andre-ea, Carolinah, va pup pe toate si sa aveti voie buna azi!

Zuziliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiici! Cam lunga absenta!

Revin

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

TZUNI
IOANA, La Multi Ani sotului!
Carina LA Multi Ani!
CARMEN piciorushul intzepat.

toate fetele si doresc WE placut!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Da` chiar , ce o face ZUILICI?

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

"La multi ani, Carina!"
Sa fii sanatoasa si fericita!

Ce mai faceti frumoaselor?

Eu din cauza starii permanente de nervi maninc mult dulce, iar la prinz imi cumpar diverse prostii.

Sper sa scap pe la sfirsitul lunii octombrie si sa revin la voi vesela!

Tzunica, te pup!Si pe celelalte fete de asemenea.

ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Carina...sa fii sanatoasa si voioasa si sa ai o zi minunata!!!

si sotului tau Justa...sa fiti fericiti si sa va iubiti muuult!!!

Eu mananc, mananc si iar manac... numai prostii. Adica...stiksuri, salate, si ciorbitza....dar si alte interzise...Si..faza cea mai nasoala e ca dupa ce manac cu pofta mi se face greatza...de nu as mai baga nik in gura 5 ani...dar ma tine doar o ora max, dupa care iar ma ia foamea...etc.

In rest...strang de zor, sa ma mut in acest weekend...asa ca...de acasa nu o sa mai intru...cel putin o luna-doua.

Va poop si spor la slabit!

Diana 8+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

'Neatza! Iaca ce-am gasit de mi-a dat o stare de..bine (in sensul ca e altul mai gras ca mine
La pariu cá nici una dintre noi(anorexice in comparatie cu fetele de pe link) n-ar defila asa nonsalant???

http://www.trilulilu.ro/danielalupascu/b805b84146945e

V-am pupat!

PS Dordia draga,tot citesc postarile tale ,in toate e de mancare si per ansamblu am senzatia ca te simti vinovata ca mananci,ca te ingrasi,multe se raporteaza la greutate si la cate kile o sa pui.
Stii ce zic eu?? FORGET IT!!! Bucura-te de sarcina ca atata ai asteptat-o,mananca bine si sanatos si ce ti-e pofta si lasa-le naibii de kile,doar n-o sa te amarasti acum ca pui 15 sau chiar 20 in loc de 10.Eu una nu mi-as invarti sarcina in jurul a ce bag in gura.Nu zic sa spargi frigiderul,dar o atitudine mai relaxata n-ar strica! Hai te pup si sa nu te mai prind pe la raporturi! Ai voie in continuare sa dai bice

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor!

Buna dimineatza Tzuni

Delidana

Ioana, tare dulce papusa ta! Va tin pumnii cu toata treaba asta, o sa vezi ca nici nu stiii cand totul va fi normal.

Fetelor eu sunt iarasi pus pe fuga, dar sunt ok. Ieri am pus ultimele haine in dulap si am eliberat dormitorul si camera copilului de cutii ma imt mai bine. Am descoperit insa ca am rau de inaltime. 7 ani am locuit la et 1, fara balcon si acum stau la 3. Mi s-a facut rau ieri cand sa intind hainele desi cu avionul nu am probleme mari, decat ca mi-e un pic frica sa zbor, dar nu mi-e rau de inaltime cand sunt in avion...hmm, pe balcon in schimb mi s-au taiat picioarele...

mai viu...Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Anca ai dreptate....dar....parca imi pare rau sa pun kg in plus asa...degeaba...dar de data asta chiar imi e f greu sa ma abtin. Deci....o sa mai va tin la curent cu nr kg puse...dar...oricum am de gand sa ma rasfat...poate ca e ultima oara cand sunt gravi...asa ca....macar atat. dupa...voi vedea eu cum slabesc.!

Diana 8+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mamico, tare m-am amuzat, sexoase fetele, ce sa zic.

Tzuni, frumoase melodii dar cam triste.
Ti-a trecut raceala?

Roxa, sa stii ca si pe mine ma ia cu ameteala cind merg la ai mei care stau la 5. Si cind o vad pe mama cum intinde rufele pe balcon, parca mi se face un gol in stomac. Spor la mutat!

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput