Nou stil de viatza (151)
Raspunsuri - Pagina 9
dordia2000 spune:
Maaaama dar ce liniste....
Eu ma tot mut....dar mai am inca net pt cateva ore....cred sau chiar mai putin.
Va poop si ne vedem luni!!!
Diana
8+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
mephala30 spune:
Neatza!
Azi vom pleca la tara, la un gratar si mult aer curat, caci se anunta vreme frumoasa.
La multi ani, Robert! Liris, multa sanatate baietelului si toate cele bune! 
Delidana spune:
, Robert (Liris)! Sa cresti mare si frumos si sa ai parte numai de bine! 
Distractie placuta, Carmen!
Ieri am fost la maica-mea si m-am cintarit, cit pe ce sa cad de pe cintar de ciuda, aveam 70 kg imbracata (tocmai mincasem). Probabil ca realitatea e 69 kg (cintarita pe stomacul gol) ceea ce inseamna ca am luat 2 kg cit am fost la tara!
De ieri aplic si eu metoda care a dat rezultate la taica-meu: nu mai maninc dupa 6 seara. Sper sa iau doar un porc pina la raport, in loc de doi. 
V-am pupat.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Bfly spune:
Buna fetelor!
In primul rand vreau sa urez
micutului Robert, pui de Liris! Sa fii sanatos si sa cresti mare!
Carina! Sa ai parte numai de lucruri bune de-acum incolo si sa fii sanatoasa! 
Fetelor, n-am mai intrat sa dau raportul marti pentru ca am avut calculatorul stricat...mai exact era virusat in prima faza, apoi a crapat de tot!
Norocul meu ca este sotul acasa, ca altfel trebuia sa ma car eu cu el la reparat!
Raportul de saptamana asta este acelasi: stagnare! Se pare ca nu pot scapa inca de cifra 7!
Sper ca voi sunteti bine toate!
Va
pe toate si va urez o duminica placuta!
anky spune:
Saliu fetelor,ma alatur din nou voua,e timpul sa mai pun niste frine,sa ma intorc la o alimentatie mai sanatoasa,de saptamina viitoare incep cursul de instructor 
Delidana,succes la facultate.Cum e sa fii din nou in tara?
Roxa,te-ai mutat pina la urma?.Imi pare rau ca nu ne-am mai intilnit,poate data viitoare vei avea si tu mai mult timp.
Dordia,sarcina usoara.
LA MULTI ANI! PENTRU ROBERT,sa cresti mare si sanatos.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
Delidana spune:
Tare greu a mers netu' la mine zilele astea. 
Salutare, Anky! 
Te astept cu informatii de la cursul de instructor. 
Deocamdata e bine in tara, mi-am revazut prietenii, am fost pe la rude, iti mai spun peste citeva luni daca tot asa bine e. ![]()
Aici aveti niste www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">POZE din vacanta de la tara si de la Busteni, asa cum am promis.
Bfly,
.
M-am trezit azi dimineata si cind m-am uitat la ceasul de pe mobil vad 8.25. Ia te uita ce devreme m-am trezit, imi zic eu in gindul meu.
Cind ma uit la celelalte ceasuri, surpriza: 9.25! Nu stiu ce a patit mobilul meu, ca doar e setat pe ora Bucurestiului si pina acum nu mi s-a mai intimplat. 
Se schimba cumva ora in curind?
Azi am fost la Muzeul Satului, era "concert" de muzica populara, n-am retinut numele formatiei dar mi-a placut cum au cintat desi nu sint fan muzica populara. S-a apucat lumea sa danseze pe acolo, unii au incins hora, am privit si eu cu placere.
Oare ce mai fac Olim si An_k, au nascut, stie cineva?
Va pup.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
anky spune:
Delidana,frumoase poze,vad ca iti place mult sa fotografiezi natura si mi-ai facut o pofta cu strugurii aia...
,imi lasa gura apa,chiar ca numai in Romania gasesti asa struguri mari si frumosi.
Te-ai intors definitiv in tara sau doar pentru facultate ?
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
Delidana spune:
Anky, prea mari nu erau strugurii, m-am dus eu mai aproape.
Miroseau insa...
Imi place foarte mult sa fac poze, asta e adevarat.
Nu stiu deocamdata ce va fi in viitor, dar cit sint la facultate voi sta in tara pentru ca m-am inscris la zi.
Mercedes spune:
Salutare fetele!
Nu v-ati trezit inca?
Sunt in a 8 a zi de dieta daneza, e greu f greu dar rezist eroic. Slabesc nu zic nu dar nu cum m as fi asteptat. Oricum sunt fericita ca am scapat de cifra 7.
corenelia-laura - cred sper sa nu ma insel intrebai pe natura.. de heritage daca e eficient. Iti pot spune ca alaturi de dietele tinute de mine( superdieta si acum daneza) pe mine m au ajutat f mult. Ideea e sa le iei de la farmacii ( se dau si la nr de buc) ori din magazine naturiste. Sa citesti neaparat contraindicatiile de pe net. Mult succes!
dordia2000 spune:
buna fetelor...!!!
M-am mutat la mama asa ca...mai va scriu doar de la scarbici!!! Eu sunt ok, sarcina sper ca e ok, manac destul, si sper totusi sa nu ma ingras. O sa vad maine dimineatza pe cantar...ca nnu m-am catarit de cateva zile.
Delidana superbe poze....si superbe peisaje. Se vede ca iti place sa fotografiezi!
Liris nu stiu daca mai intrii pe la noi...dar eu tot iti urez...LMA pt robert, sa creasca mare si sanatos si la punga gros.
Gata ca am treaaaaba!!!
Diana
8+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz