Nou stil de viatza (151)
Raspunsuri - Pagina 7
Gabrielama spune:
Buna dimineata!
eu am intrat doar sa-i dau lui Tzuni o
. Restul il stie ea...
Tuturor fetelor succes la slabit!
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
Tzuni spune:
Na, ca-mi incep dimineata cu o boceala!
Ce dragutze sunteti!
Multumesc Delidana, multumesc Gabrielama!
Ce bine e sa stii ca ai atatia prieteni, chiar daca virtuali! 
Mah, io am slabit! De la raceala, febra si vomat tot ce am mancat. M-am simtit taaaare rau ieri. Dar azi sunt mai bine 
Oricum, daca ma mai ingrash, o chem pe Delidana sa ma mangaie: va fi ca si cum ar mangaia o vaca din Ardeal...
Fug sa-mi prepar un Fervex si revin.
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Sabina spune:
tzuni, felicitari!
te pup tare de tot!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Oricum, daca ma mai ingrash, o chem pe Delidana sa ma mangaie: va fi ca si cum ar mangaia o vaca din Ardeal...
Fug sa-mi prepar un Fervex si revin.

Esti de coma.....
Multumesc fetelor pt urarile de bine...si va poop dulce.
Sunt bine, si eu si bb dar...imi e foooarte foame non-stop. Greturile parca sunt din ce in ce mai vagi...ceea ce ma oftica oarecum ca as fi vrut sa nu pot manca...dar...se pare ca bb ma lasa sa bag la ghiozdan. Sper doar sa nu ma fac cat casa!!!
in rest am de munca la greu asa....ca...mai vb!
Diana
8+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Delidana spune:
Tzuni, unde-ai fost dupa Fervexu' ala,
ca de cind te astept si nu mai vii. ![]()
Sa stii ca si eu iau, de vreo 3 zile, pentru ca ma "incearca" si pe mine o raceala si n-o vreaaaaaau! 
Gabrielama, iti multumim pentru urare. 
Tocmai am terminat de facut o ciorba de cocos (nu de nuca de cocos ci de animal
), cred ca ma duc sa maninc o portie ca mi-e foame.
De azi sint cuminte, mi-am inceput dimineata cu un grapefruit si cereale cu lapte iar la prinz am mincat un piept de pui la gratar si un cartof fiert + salata.
Mai e careva prin zona sau vorbesc de una singura? ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
justasmallkiss spune:
Exact cand am trimis mesajul mi-a cazut netul si l-am scris degeaba.
.Asa ca o iau de la capat...
Am intrat sa va scriu acum inainte sa merg la nani pt ca probabil urmatoarele 3 zile nu mai apuc sa intru.Maine e ziua sotzului meu,a finutzului nostru,a unui prieten de-al Deliei iar duminica o avem ca sarbatorita pe mama finutzului,asa ca se lasa cu muuuuult tort.
Delia,am aparut eu prin zona,dar prea tarziu pt ca probabil deja esti in lumea viselor.
Dordia,sa nu te obosesti prea tare.
Tzuni esti de coma...intotdeauna reusesti sa aduci zambetul pe buzele "omului".
Carmen,of dragutzul de el.Delia a primit f multe vaccinuri si de fiecare data cand mergeam cu ea urla de cum intram in cabinet de nu ma puteam intelege cu doctorul.Cand ii facea vaccinul deja nu mai avea lacrimi si voce sa tipe.Eu ii dadeam panadol sa nu faca febra si sa ii aline durerea.
Pup mamica frumoasa si prichindeii dulci.
Carmen,Andreea,Doina,Roxana,va multumesc mult pt sfaturi.O sa incerc sa nu o mai stresez un timp.
Andreea,Delia e deja mare pt pampers,are 4 anisori.De pipi am scapat del a o zi la alta si un timp nici eu nu m-am stresat,am zis ca o sa faca la fel si cand e vb de caca dar am tot asteptat si nici o schimbare.
Roxana,iti multumesc pt ca ti-ai facut timp sa imi raspunzi.Sa stea pe wc nu cred ca ii e frica.Are un cäpäcel special pt copilasi care se fixeaza pe cel mare.Cand merge sa faca pisu isi pune singura scäritza,capacul,se urca singura si face pipi deci nu cred ca de asta ii e frica....dar...cum spui,o sa mai incerc sa am rabdare.
A vorbit fina mea cu o doctorita pediatra si i-a spus sa merg cu pitica la un control,sa stea de vorba cu mine pt ca probabil pe ea a durut-o candva tare si de aici pleaca frica.Cica imi da un sirop pe care sa il dau dimineatza pe stomacul gol si care o scoate imediat la toaleta si nu mai poate sa tina cate 2-3 zile cum face ea...o sa fie nevoita sa faca si o sa vada ca nu i se intampla nimic.Problema e ca trebuie sa repetam procedura asta cateva zile la rand si cand Dumnezeu sa trezesc fata sa ne jucam de-a statul pe toaleta pt ca si asa o trezesc la 6...la 6,20 suntem deja la gradi...o sa vad eu...ma descurc cumva.Mai astept putin si daca tot nu lasam pampersul o incerc si pe asta....
E asa de dulce,cand o intreb dimineatza daca vrea sa faca pipi...si ea chioara de somn se bate cu pumnul in cap...ca si cum s-ar gandi si imi spune:Mami,sti ceva?Eu nu am nici un pic de apa in burtica.Imi vine sa o mananc toata.
Ufff,ma scuzati ca va inebunesc cu problema mea...dar aici nu prea am cu cine sa vorbesc pt ca toti daca aud ca Delia face inca in pampers,casca ochii de parca cine stie ce ar face.Mai avem noi si alte probleme...de genul ca nu vorbeste deloc romaneste,cu toate ca noi vb cu ea numai romaneste,intelege tot dar raspunde in germana si "altzii" iar nu inteleg de ce nu vb copilul si limba materna,parca pot sa o oblig.
Asta e...pt mine e important ca e sanatoasa...restul vine de la sine...rabdare sa am...Da-mi cam lipseste![]()
V-am pupacit dragelor si va doresc un weekend frumos alaturi de cei dragi.
http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
violeta70 spune:
Buna seara, sau mai bine spus o noapte cat mai placuta si odihnitoare!
Delidana bine ai revenit
. Ma bucur ca te-ai simtit bine pe unde ai fost.
Carina, La Multi Ani ! fericiti si plini de sanatate iti doresc, alaturi de cei dragi. 
Tzuni scumpito, insanatosire grabnica. Te vrem sanatoasa si voioasa cum ne-ai obisnuit. Pupici
.
Week-end-ul asta o sa fiu super ocupata cu mutarea sora-mii. Incep chiar de maine. Oricum sper sa mai intru printre picaturi.
Va las acum si va urez sa visati frumos si un week-end placut.
Pupici tuturor fetelor 
mephala30 spune:
Neatza la somnoroase!
Carina, La multi ani cu sanatate! 
Ioana, multa rabdare iti doresc! 
Si mie, de asemenea....
"La multi ani!" sotului si petrecere frumoasa!
Week. reusit, asa cum vi-l doriti!
Delidana spune:
Carina! Sa ai o zi asa cum iti doresti! 
Carmen, pune-o si pe Carina pe lista sarbatoritelor de saptamina asta.
Si Miag n-ar trebui sa mai fie in lista cu zilele de nastere. ![]()
Ioana,
. Iti doresc sa rezolvi problema cu bine. 
Violeta,
.
Tzuni, te-ai trezit? 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Mercedes spune:
La multi ani Carina!
Sunt in a 5 a zi de dieta daneza , rezist la tentatii dar nu pot fara cafele, asta e.Sper eu pana marti la raport sa scap de pragul de 70 de kg, sa vedem.
tzuni, vreo melodie pe azi?