Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (225)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

BIANCA in programa sunt 23 de ore pe saptamana la cls a 4 a ...fata mea iese de 3 ori la 13 si de 2 la 12, cat despre intensiv engleza fac de anul trecut au dat test si cei mai buni din cele 3 clase de a treia(anul trecut) au facut intensiv o ora in plus....a fost okdar anul asta deocamdata nu stim cand

ASTERY da asa i se joaca super si mi aduc aminte cum ma jucam eu....frumoasa copilarie

MONI cam multi rau pampersiiiiiiii ....eu folosesc 3 pe zii adica 1 dim , unul pe la 3 si altul la 10 seraa......dar e foarte adevarat ca al mu nu bea lichideeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bumbi..Sandra a facut un film cu , dar nu se distreaza asa frumos cum o face cu Nelu. Ti-am pus poza si cu cizmele din Real.
http://www.dropshots.com/biancas#date/2007-09-22/11:03:12
Noi folosim mai nou iar barbitza in casa ca baleste la greu + ca impusca...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Cosmi...da asta inseamna engleza intensiv...au cu 1 sau 2 ore mai mult engleza ca ceilalti dar ei deabia din clasa a 5-a. Cert e ca nu mai fac nici informatica optional, pana acum au facut. Deci e clar...si ea probabil va avea 3 zile in care vine la 13, si 2 in care vine la 12. Anul trecut scolar avea 2 zile in care venea la 13 si 3 in care venea la 12.
Ce frumos ma jucam si eu vasele, cu papusile, cu paturile in curte...ne faceam ca dam de mancare la papusi...alta copilarie ca acum. Sandra la bunici se plimba cu bicicleta, se joaca cu copii de acolo, merge in parc...
Apropo...am vazut in Auchan role de care i-am cumparat cadou de ziua ei si costau 55 lei, eu am dat 120 lei pe ele. Atunci am gasit si in Real role, dar erau mai urate ca astea si tot la acelasi pretz. Astea le-am cumparat de la un magazin de articole sport.
Asta e o mare tzeapa ce am luat

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

asta spuneam si eu BIANCAcat despre role are 2 perechi dar nu i mai palc ...asteptam rudele sa ia altele www.shakespeare-school.ro asta i scoala la care merge bianca la engleza(sper ca nu ma sanctioneaza ptr reclama)

Mergi la inceput

Cosmi..super e scoala...daca as avea si eu in oras asha ceva as da-o. Cat e taxa pe luna si cate ore face?
Sandra are profesor acasa, cred ca anul asta va avea 2 profesoare. Vechea profesoara s-a angajat la Auchan, a fost fost plecata la Bucuresti..cert e ca din primavara nu a mai facut cu ea. Am gasit alta de care imi place foarte mult...s-a vazut un progres remarcabil la vorbit. In Turcia de multe ori am ramas muta ce bine stia sa converseze in engleza. Prima s-a bazat mai mult pe gramatica, scris si nu am vazut sa converseze atat de bine. A doua s-a bazat pe vb mai mult.
Cred ca le tin pe amandoua...probabil nu e bine...dar nu stiu la care sa renunt, amandoua sunt bune dar au principii diferite...
Bianca din ce manual invata engleza la scoala? Sandra din manualul numit Set Sail, e o prostie dupa parerea mea, ce face ea in particular e engleza adevarata, din manualul ala nu a invatat mare lucru (si anul trecut a avut tot Set Sail manual de clas a 3), sunt multe jocuri si distractii mai putine teme si invatat. Cica pt nivelul lor e suficient

Mergi la inceput

da e super scoala si este in spatele bolcului meu....vin copii din tot bucurestiul , este foarte solicitata.....si noi am avut o super profa dar, ptr ea m am gandit ca i mai bine sa fie in competitie ...sper sa ma fii inselat

manualaul e SPLASH parca....sincer am cautat in birou dar cred ca i in ghiozdan ca a avut ieri engleza ...dar cred ca tot asta e ca asa a fost anul trecut

bani? poaltesc 160 lei lunar cate 1 h 30 min de 2 ori pe saptamana a , cand am inscris o am paltit manualele si caietele speciale 90 lei pe tot anul

inconvenientul este ca tb pltita taxa pe 2 luni o data dar ne descurcam ....mai ales ca gabi mai era un pic si da drumul la statie si sefu a zis ca o sa fie super bine(si acu e)dar .....stiti cum e omu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello de la Germanica,

Cosmi si noi tot 5-6 scutece pe zi folosim dar Angelo bea foarte multa apa. Azi a inceput Oktoberfest, vezi lumea imbracata in stil bavarez, toti se duc acolo pt. Nu mai stiu ce am vrut sa scriu,merg sa sterg praful.

p.s. Bianca, a inceput si Angelo sa se dea jos din carut, mi.a facut circ ieri pe la magazine

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

mie mi ar fii usor cred ca sa l dezvat pe stef , mai ales ca el cam are o ora stiuta de ....kk , cred ca ma ambitionez gata si ii scot pampersul

Mergi la inceput

Eu folosesc 3-4 scutece pe zi..depinde cum si de cate ori face kk. Mai nou face dimineata dupa ce se trezeste si il las maxim 1 ora cu scutecul de noapte sa faca in el. Daca nu face il schimb..asta e.
Maraki...si eu vad pe Dani ca nu mai e asha cuminte...a inceput sa faca si asta circ mai ales alataieri la kinder...
Apropo de mila...ca tot aveati multa mila si intelegere unele dintre voi ...credeti ca numai la unele le e greu? Noua (Maraki, eu Cosmi, Mira si altele) cu 2 copii, cu servici, cu scoala copiilor, cu mancare, curatenie (eu asta nu o fac) plus eu si cu facultate..) nu e greu oare?. Ziua are doar 12 ore si uneori as vrea sa aibe mai mult...Dar pt aia nu scriem mesaje de jale tot timpul sa atragem compasiunea unora sau se ne plangem cat de greu ne e noua . Noi ne-am facut viata asha, noi o ducem pana la capat.
De ex acum trebuie sa ii fac ordine la Sandra in biblioteca, ordinea care imi place mie sa fie nu ordinea ei toate aruncate la gramada (culegeri cu reviste si romane laolalta). In dulapul ei de haine la fel, e dezastru cum isi impatura hainele si i-am spus de n`spe mii de ori cum sa le aranjeze si tot cum vrea ea face.
Trebuie sa fac si dulapul lui Dani, sa sortez hainele, sa aranjez cele de vara altundeva...cele de toamna mai in fatza...la pantofi..
Noah...sa ma mai plang? Ca si eu pot sa arat cata treaba am...

Mergi la inceput

eu nu ma plang....imi place ceea ce fac...asta i viata de familie ce sa facem ....BIANCA ACELASI PROGRAM , IDENTIC IL AM SI EU....dar imi place ca eu sunt activa daca stau ...fac depresie

Mergi la inceput