Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (225)
Raspunsuri - Pagina 5
Biancas spune:
Cosmi, stiu ca asta e viata de familie...adevarata
. Pana si problemele lui Marakicu Robert sunt probleme de familie. Unii zic...oooo are copil mare ce ii pasa, nu mai are probleme...nu e asha...copii mari, probleme mari, copii mici probleme mici. Cand ai un copil mare care nu te asculta atunci te macini, care e foarte libertin si iti face probleme (uita sa vina vreo 2 zile acasa sau nu a venit la ora care i-ai spus-o de la discoteca...)..asta e problema deja...care te macina zilnic psihic, ce ai putea face sa fie mai bine, cum l-ai putea ajuta sa se schimbe...deci nu e ushor sa ai copil mare.
Uneori mi-e ciuda pe mine ca in timpul in care stau la calc as putea face lucruri mai utile in casa dar asta e..fiecare cu pasiunile ei
.
Deci cum sta treaba cu mila? Pt cine sa am mila?
. Pt ce??![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
da asa e cu copii mari , pb sunt mari ...important este ca intre parinti si copii sa existe incredere, comunicare si sprijin
si o cale de mijloc de a ajunge la un consens
maraki spune:
Bianca cred ca nu vrei sa stii cat strang eu dupa Robert
Giorgos mai da cu aspiratorul dar restul le fac eu
Dixi a furat Hanuta de la Angelo si o mananca, mare tupeist! Pe mine nu ma mai asculta, ma maraie daca vreau sa iau ce fura
Singurul de care asculta e Giorgos ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
Robert face ce vrea, nu asculta daca-i zic sa nu mai iasa. Cand nu vine acasa noaptea si vad ca pana la 11.30 nu au sunat de la restaurant, stau linistita ca stiu ca a ajuns la sv. Sant probleme dar na....fac parte din viata. Acum doua seri au iesit cu totii si m.am trezit cu fii-miu la 7 dim. la rest
venise sa manance 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
cosmi1975 spune:
noi ne impartim treburile dar numai la sf de saptamana ca al meu sot vine tarziu dar ma ajuta mult, nu mi fac pb daca as pleca o saptamana s ar descurca cu bianca .......cu stef nu as fii sigura
Ana_m spune:
Buna dimineata,
Eu nu am inteles care e faza cu mila ???? 
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Biancas spune:
Am mancat si noi, dupa ce a mancat Dani (caruia mai nou ii trebuie sa manance singur
) l-am dus in baie sa il spal pe maini. A cerut si periuta de dinti cerand "daiu" adica sa i-o dau.
L-am culcat deja.
Maraki..la nimeni nu ii e ushor in ziua de azi, doi copii inseamna doua griji in plus, de 2 ori mai multi bani pt ei... Era o vorba din batrani..."las ca e bine si asha rau"...
Robert e si baiat si presupun ca nu face mare lucru prin casa sa te ajute. Sandra a inceput sa spele vasele dupa ce mancam, sa ma ajute la bucatarie. Dar face doar ce ii place, curatenia nu e punctul ei forte
Ana..nimic interesant..niste discutii mai vechi ce au avut loc zilele trecute.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Ana_m spune:
Tocmai ca am citit discutiile din zilele trecute (la care sa zicem ca INCA ma abtin sa zic ceva ) si tot nu pricep idea . Poate sunt mai batuta in cap .![]()
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
ANA iti zic eu care-i faza cu mila.Era vorba de faza cu piersicile.Si ziceam eu ca nu am sentimente d-alea negative fatza de de cine ar fi cazul,doar de mila.Da' cum mai ziceam odata zilele trecute,unde dai si unde crapa 
Eu inca mor de somn,ne-am intors si dupa ce-a papat supa,acum e in pat,nu doarme inca ,dar e pe aproape.
Iar a zis una azi,ca Diana pare mai mare de doi ani
Ea era cu un baietel de trei ani.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
cosmi1975 spune:
gata l am culcat ....mai a m de calcat si gata tb pe ziua de azi...am facut o ciorba si astept sarmalele
ANA nu are rost sa te stresezi din nik