Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (225)
Raspunsuri - Pagina 3
cosmi1975 spune:
neata gagici...noi ascultam ...ghita ca de obicei
BIANCA e la mama asa ca eu ma rasfat cu STEFAN, care l a fel ca si DANI cand s a trezit 5 minute a strigat ,TATII,,,
al meu bea cam 600 ml lapte dar numai seara si dimineata cat despre oala ...tot in cap o tinem, dar pb ca adac facea cam de 5 ori ca DIANA stateam de poponetul lui si l dezvatam....nio nici cand eram bebei nu foloseam 5 cateodata ....mi se par foarte multi....bravo DIANA
cat despre alaptat.....ati gresit adresa aici....noi suntem mari
Biancas spune:
Cosmi..baietii nostrii simt lipsa tatalui si ii cheama la apel .
Dani a terminat de mancat un mar, i l-am dat intreg dar curatat si a ramas doar cotorul din el. Am observat ca nu ii plac fructele sau legumele cu coaja, l-am invatat prost . Rosia intotdeuna i-o curatam de pielea aia si acum daca o simte o scuipa afara. la fel si marul si para...daca i le dau cu coaja, musca putin din ele si tot scuipa afara...va dati seama ce imi face prin casa
Si eu am azi zi de gatit...am luat legume sa fac o ciorba cu de toate ( am luat conopida, gulie, morcov, patrunjel, telina, fasole verde..) si mai vad eu ce pun ea...binenteles si carne. Pt azi am manacare, pt maine o sa fac ceva gratare sau snitele...sa vedem.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
asteryaro spune:
Moni, sper sa te descurci cu Dia. La noi asa se desfasoara o zi normala, deci eu sunt obisnuita.
Si Razvanel tot la 7 s-a trezit, el nu stie ca azi e sambata si nu mergem la cresa.
Hehe, as fi vrut eu sa-l fi alaptat pe Razvan pana cum...
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
Biancas spune:
Cosmi voi cand va faceti temele in weekend? Eu am stabilit o regula ..vineri vine de la scoala si isi face temele scrise pt luni, sambata invata la ce materii are, iar duminica stam seara mai repeta lectiile invatate si o ascult ... Inainte vinerea nu facea nimic, sambata era sambata mai mergea la bunici, sau la tzara, duminica ne trezeam ca nu stia bine temele sau nu si-a facut corect temele si era o nebunie totala plus ca duminica dimineata sunt o gramada de emisiuni pt copii la TV si ea trebuia sa stea sa invete Asa e cel mai bine, programul asta de invatat i l-am bagat din ultima luna de scoala si e foarte bine.
Voi faceti a doua limba straina? Era vb ca vor face franceza a doua limba si vineri a venit acasa si mi-a spus ca nu vor mai face franceza...de ce...nu stie ca nu a intrebat. Si am dat 45 lei pe un dictionar si un ghid de conversatie in franceza
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
BIANCA cam asa i programul si mai nou dar....vinerea asta u luat o la curte tianand cont ca i prima saptamana dar de saptamana viitoare e altceva...cu toate ca le a dat doamna note, cat despre a doua limba straina...n am vrut sa tr contrazic dar abia din claas 5 este in programa...mai bine ca eu franceza ...habar n am, gabi stie
BIANCA mea de vineri pana duminica daca nu avem alt program sta la mama ca s o gramada de copii si se joaca...cum o faceam eu...isi pun presuri pe jos, gatesc , se joaca cu papusi si si imagineaza tot felul de situatii, ca merg la piata, ca spala , ca s parintisi de asta prefer s o las acolo decat sa stea cu ochii la tv si in pc
monica70 spune:
Gata acum s-au carat astia.Pana acum i-am pus lui socru-meu pe PC toate pozele din vacanta si s-a uitat si Diana.M-a si sunat o prietena si am vorbit vreo 15 minute la telefon,timp in care Diana m-a tot sabotat,a culminat cu lupte de strada,trageam amandoua de receptor,ea strigand NU MAMI!! DIA!!! .A si vorbit cu Laura,dar voia numai ea
COSMI ai inteles gresit,nu doar 5 pampersi pe zi/noapte foloseam,atatia am salvat ieri,foloseam mult mai multi Pai cum face kk dea cel putin 2-3 ori pe zi ... si facea tot dupa ce o schimbam Cand era mica foloseam si mai si,de cand s-a nascut facea kk dupa fiecare alaptat,deci din 3 in 3 ore,apoi tot mai rar.Si niciodata n-am lasat-o cu o tona de pishu,sa atarne pe ea.Cand pleca afara ii puneam unul nou si daca era doar pe jumatate plin.Acum deja cum il simte plin,se pune sa ceara sa i-l dam jos, si daca nu colaboram,se ocupa singura
ASTERY stiu ca majoritatea asa se descurca cu copiii,dar unii mai stau cuminti cu jucariile,altii la desene sau reclame,altii cu surioarele etc.,pe cand eu am o specie Azi dimineatza i-am zis de 20 de ori sa nu se atinga de cana mea de lapte pusa pe noptiera,ca nu terminasem de baut tot.Bineinteles ca mi-a rasturnat-o pe noptiera si in pat,doar ca sa imi atraga atentia.Sa ma scol Hai mami coalaa ! A reusit evident sa ma scoale ,ca m-a scos din sarite cu totul.Sta cuminte doar cand te ocupi de ea,sau cand face ceva nazbatii.In rest, trebuie sa fii cu ochii pe ea ca pe butelie
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
asteryaro spune:
Ah, Cosmina, ce mi-e dor fata de jocurile alea de-a parintii, doctorita etc..... ce frumos mai era Doamne!
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
Biancas spune:
Si Sandra deobicei merge la socrii sambata, dar de cand e Dani mai mare nu mai merge asha des, ii place sa joace cu el, sa mearga cu el la bunici si daca bunicii nu ii cere in weekend eu nu ma ofer sa ii las.
Cosmi, noua ne-a spus clar la sedinta de anul trecut ca din clasa a 4 vor face optional (cu nota) a doua limba straina care la inceput a fost vorba ca va fi germana, apoi s-au razgandit si au spus ca va fi franceza. Nelu a fost si la sedinta pe scoala unde s-a discutat problema (ce limba sa faca) pt ca e presedintele clasei. Cand a inceput clasa a 4-a le-a dat invatatorul toate manualele mai putin manualul de franceza spunand ca vor primi manualul zilele urmatoare sau poate vor face limba fara manual. Si acum...sa aflu ca nu mai fac deloc franceza.
La sfarsitul clasei a 4 vor da examen din limba engleza, cei mai buni vor intra in clasa a 5 A, restul in a 5 B. Clasa a 5 -a A va fi clasa cu predare engleza intensiv.
Biancas spune:
Sandra in fiecare zi mai putin vinerea are ore pana la ora 13. Acum daca au scos franceza...probabil va avea 3 zile in care va veni la 13, restul la ora 12. invatatorul spunea ca poate vor face alta materie in locul francezei sau nu vor face nimic.Luni aveau franceza probabil va va veni la 12 acasa. Astept sedinta cu parintii sa vad care e treba cu schimbatul orelor, ca fac limba, ca nu fac limba....
monica70 spune:
Am pus-o sa stranga jucariile,ca ies cu ea pe-afara vreo ora Da' intai pun la spalat ceva.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME