* Bucurii de sept-oct 2006 (82) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 5
MamiLili spune:
Am vazut toate pozele anuntate in ultimele zile, imi pare rau ca n-am avut timp sa zic la momentul potrivit. Deja se subtiaza randurile bebelusilor. Imi amintesc ca anul trecut, pe la inceputul lui octombrie, cele mai multe dintre voi erati deja mamici si vorbeati despre comorile voastre iar despre sarcina nu mai vorbea nimeni si ma simteam parca in afara subiectului. Dar a venit si ziua de 17 oct si-am intrat si eu in rand cu lumea.
Mexxa,Gonghy, multa sanatate puilor vostri!
Itzy, readaptare usoara la servici! Papusica va fi pe maini bune.
Si fiindca azi la ora 12:51 incepe toamna astronomica, noi mergem s-o intampinam la un gratar. Cine mai doreste, s-aduca si-un sac cu carbuni.
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!
MamiLili spune:
Alexutza, ce baiat cochet o sa ai!
Xandrutza, spor la taiat motzul Narcisei!
La noi in Bucovina se taie motul atat la baieti cat si la fete, n-avem obiceiul ruperii turtei.
Cristina 10+, drum bun si sa va intoarceti cu multe poze!
Numara cu mine!
MamiLili spune:
Mi-a venit o idee. Mira, oare pe paginuta Bucuriilor nu poti face un loc in care sa scrii ce-au ales de pe tava copilasii nostri, la 1 an?
Numara cu mine!
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Mi-a venit o idee. Mira, oare pe paginuta Bucuriilor nu poti face un loc in care sa scrii ce-au ales de pe tava copilasii nostri, la 1 an?
Numara cu mine!
ideea...asta ca sa nu uitam....
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
GETY spune:
quote:
Originally posted by beatrix
Gety, cu placere! o cu lapte pt tine!
Noi suntem cu o ora in urma voastra! Eric se trezeste invariabil la 6.30, +/- cateva minute! Probabil si cum il intrezim in fiecare zi la ora aia ca sa mergem la cresa! Astept ziua cand va sti ca e week-end si ca se poate dormi mai mult!
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)
Asta gandeam si eu, dar alta am scris. Daca mai dati multa beutura, s-ar putea sa nu se stie, ca eu nu sunt invatata cu ea. Adicatelea, daca la noi era ora 7, la voi era 6,oo, deci, mai devreme.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Cristina si MamiLili, calatorie placuta si gratar reusit.
Tatal meu este plecat la tzara, la unica bunica pe care o mai am si mi-am adus aminte de turte pe plita si de aerul curat de acolo. Dar la primavara nu mai stau, o iau si eu din loc, mai ales ca vreau sa o obisnuiesc pe Maria cu cat mai multe, ca din septembrie o sa mearga si ea la cresa.
GETY spune:
Xandrutza, ai vrut sa scrii ca azi taiati buclisoara. Petrecere frumoasa!
alexutza_26 spune:
Cine are ceva timp uitati aici:
poze motz grasan
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Mirabelac spune:
LA MULTI ANI ROXANA MARIA!
LA MULTI ANI VLAD ALEXANDRU!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Mirabelac spune:
Am vazut grasanu' super elegant si frumusel, un de la noi.
Lili de acord cu tine in leg cu ce au ales BUCURIILE. Ma pun pe treaba cu paginutza, sa nu uitati sa scrieti si pozne sa le trimiteti.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)