* Bucurii de sept-oct 2006 (82) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 6
Cecilia C spune:
La Multi Ani!!!! ROXANA MARIA SI VLAD ALEXANDRU, sa cresteti mari si frumosi si sa le aduceti numai bucurii celor dragi voua.
Multumim si noi tuturor celor care ne-au urat LA Multi Ani!!! saptamana trecuta sambata am avut o petrecere pe cinste, cu multi copilasi si a fost totul super...nu-mi vine sa cred ca am fata mare de-acum....
Ada a ales asa de pe tava
1. Banii
2. Cd-ul cu muzica
3. Inel
4.Cheile de la masina
Avem o gramada de poze aici poze ADA 1 ANISOR pentru cine vrea sa ne vada.
Sa va spun ca Ada merge de o saptamana la gradi ca eu am inceput serviciul si s-a acomodat tare bine, a plans primele 3 zile pana a ajuns la jucarii dar apoi gata, eu pot sa merg in lume ca n-are treaba, ha ha...nici nu va spun cat am plans si eu ca a trebuit sa mearga la gradi, dar asta e..sper sa vina mama mea si sa mai stea acasa Ada cateva luni si-apoi la gradi
Uram " La Multi ANi" tuturor copilasilor care saptama viitoare isi serbeaza primul anisor, sa cresteti mari, frumosi, sa aveti mult mutl noroc, multe bucurii si sanatate in primul rand.
Pupam toate mamicile si copilasii si o saptamana super usoara si scurta
LA MULTI ANI!!! pentru
David (Loreema24)
Mario (Tasia)
Emanuel ( Mamiflori)
Darius-Stefan ( Elenia)
Matei (Laliq)
Maria (Leliutza)
Tudor ( Adriana mica)
Sofia (Clara03)
Antonio ( Nicole2005)
Sofia Ana ( Sofimic)
Ana-Maria ( Itzy- Bitzy)
alexutza_26 spune:
Buna seara...cam liniste, se vede ca-i weekend
Cecilia - am admirat mandretile tale de fete - am vazut toate cele 95 de poze, una mai frumoasa decat alta, sa fie sanatoase si cuminti si voi sa va bucurati de ele in continuare...sunteti o familie tare reusita - iar tu slaba de-a dreptul!!!Felicitari pt acomodarea rapida la gradi
P.S - sapt viitoare e si ziua grasului meu desi am vazut ca l-ai cam uitat din listuta, dar nu ma supar ca de... era ultimul..in ultima zi a lunii
Mira - multumim de aprecieri..deja avem baieti majori
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Mirabelac spune:
www.geocities.com/bucurii2006//1anishor.html" target="_blank">Propunere pt. paginutza cu petrecerea de 1 an.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Buna seara!
Am terminat si noi cu "buclisoara", si Narci a ales:
1. Pieptanul;
2. Foarfecul;
3. Cartea de matematica
Si, surpriza zilei, acum cateva minute Narci a facut primii pasi singura!
Ce bine ma simt...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
flavia ramona spune:
Cu intarziere:
Maria
David
Matteo
Narcisa
Vlad
Roxana
Itzy, ai mare noroc ca ai toti bunicii aproape.
Am vazut poze care mai de care: Lexi, Sephora, Gonghy, Mirabela, Alexutza, Cecilia. Sper ca nu am uitat pe nimeni. Am si avut ce vedea. Am noroc ca Bogdi e la mami ca altfel nu stateam eu asa linistita sa vad pozele . Toate pozele sunt superbe.
Cecilia, mi-a placut tortul in forma de ursulet tare mult.
Alexutza, a plans Gabriel cand i-ati taiat motul?
Sanatate lui Sebi si lui Maya.
Si eu sunt atinsa de raceala, motiv pt care l-am exilat pe Bogdi de aseara la mami pt ca saptamana asta trebuie sa facem vaccinul. Sper sa nu fi luat in cele 2 zile cat a fost langa mine. Maine il iau acasa.
Am pus un filmuletz de la o iesire in parc si la o terasa cu niste mamici din Arad, cine doreste sa-l vada pe Duracell in actiune poftiti aici.
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
www.geocities.com/bucurii2006//1anishor.html" target="_blank">Propunere pt. paginutza cu petrecerea de 1 an.
Mie-mi place!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!
xandrutza_76 spune:
Cici, am vazut pozele, mi-a placut cum ati decorat camera si mi-a placut cum papa Ada tortul
Alexutza, pe Gabriel, ce bucle fermecatoare are! Mi-au placut pozele, dar si tortul, a fost yummy!
Acum incarc pozele, le pun dupa aceea.
Mirabela, imi place propunerea ta pentru pagina cu petrecerea de 1 an.
Flavia
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
MamiLili spune:
Am vazut pozishoare frumoase cu Gabriel al Alexutzei (super prima poza, cea cu camasuta si papion), Ada si familia (se vede c-ati avut o petrecere pe cinste) si filmuletul cu Bogdanel - Duracell al Flaviei!
Numara cu mine!
MamiLili spune:
Xan, felicitari pentru primii pasi!
Numara cu mine!