***LA REDOUTE (52)***
Raspunsuri - Pagina 17
acina spune:
Nici la mine nu merge bine site lor.Apar multe desole-uri.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
danielac spune:
la mine merge...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
gabitaco spune:
acina ... merci mult.
O sa intreb si eu la alta agentie... ca unde am intrebat ... se uitau crucis la mine cand am intrebat daca pot sa folosesc cardul pt plati on line internationale.
Ori erau duse ele cu pluta.... ori nu m-am exprimat eu suficint de clar.....ca sa-mi poata da un raspuns corect.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
acina spune:
Gabi cu placere.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
claujro spune:
Jasmine, cum adica? bagi produsul in cos, scrii adresa, platesti si asta-i tot. Simuleaza o comanda si ai sa vezi cum functioneaza...nu e nimic special...
Eforie-august
claujro spune:
Eu sunt cu ochii pe ei, ma cam dezarmeaza taxa de transport... faptul ca au preturi mari...desi la niste genti dintr-alea cum au fost (cand nu stiam de site) cred ca m-as fi bagat. Erau superbe!!! Sa vedem, vad ca o data la cateva zile mai baga o promotie noua. daca vreti ne bagam la o comanda comuna sa impartim taxele. 
Eforie-august
ella_74 spune:
hello redoutiste,
m-am intors si eu de la Barcelona; he, he ce shopping frumos acolo, dar deloc la preturile de pe LR.
Ca sa nu mai zic ca am uitat de zapacita ce sunt cand tre sa ne intoarcem si am pierdut avionul de intoarcere; eu m-am ocupat de rezervari, sotul a mers pe mana mea, ca de obicei; si a trebuit sotul sa repare buba si sa faca rezervare la alt avion si alt hotel ca unde am stat erau fully booked si ne-au trimis la plimbare
.
Deci trebuia sa ne intoarcem joi noaptea si ne-am intors sambata noaptea, adica in ziua in care imi inchipuiam eu ca tre sa ne intoarcem.
Dar una peste alta a fost super.
Nushu, am vazut ca te-ai bagat tare pe comenzi; iara vrei sa stai prima in top ![]()
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
alinabojuc spune:
Salut fete. Azi am avut o zi interesanta. Ne-am trezit de la 4.45 sa mergem la strans de ciuperci, la vreo 100 km. de Dej.Cand sa iesim din casa zice sotul: sper sa nu ne intalnim cu mistretu, ursu sau sarpele.
Ce?
Vai ce frica mi-a fost. Normal ca primul pas care l-am facut a fost in parau, ca sa ma ud de la inceput la picioare.
Am umblat de la vreo 7.30 pana la 11.30. Am gasit hribi si alte ciupercute comestibile.Normal ca sosete si pantaloni de schimb nu am luat cu noi ca doar suntem tare destepti.
Mi-a fost tare frig. Bineinteles ca acum sunt racita cobza.
Nasul e varza.
Mda, macar am sotul linistit ca a fost la strans de ciuperci. ehe dar si papilele mele gustative sunt in extaz ca au savurat niste hribi cu smantana.![]()
Nushulica imi pare tare rau ca iar redoute si-a facut de cap cu tine. Credeam ca totusi si-au mai "revenit".![]()
alina
miki68 spune:
quote:
Originally posted by alinabojuc
Salut fete. Azi am avut o zi interesanta. Ne-am trezit de la 4.45 sa mergem la strans de ciuperci, la vreo 100 km. de Dej.Cand sa iesim din casa zice sotul: sper sa nu ne intalnim cu mistretu, ursu sau sarpele.Ce?
Vai ce frica mi-a fost. Normal ca primul pas care l-am facut a fost in parau, ca sa ma ud de la inceput la picioare.
Am umblat de la vreo 7.30 pana la 11.30. Am gasit hribi si alte ciupercute comestibile.Normal ca sosete si pantaloni de schimb nu am luat cu noi ca doar suntem tare destepti.
Mi-a fost tare frig. Bineinteles ca acum sunt racita cobza.
Nasul e varza.
Mda, macar am sotul linistit ca a fost la strans de ciuperci. ehe dar si papilele mele gustative sunt in extaz ca au savurat niste hribi cu smantana.
Nushulica imi pare tare rau ca iar redoute si-a facut de cap cu tine. Credeam ca totusi si-au mai "revenit".
alina
alinutzo, ai grija cu "ciumpercile" alea. Nu de alta, da'nu vreau sa aud iar de intoxicati, ca's pline stirile de exemple.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei