***LA REDOUTE (52)***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ella stai linistita tura asta va cedez cu placere locul 1eu nu mai iau asa multe ca nici in casa mare nu mai incap boarfele

alina da mi-ai facut o pofta cu hribii aia cu smanatana sa mor nu alta da se pune daca am facut pui cu smantana si ciuperci??nu=s hribi ce-i drept da macar champinioane din alea si tot ciuperca se cheama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Miki68 sper sa nu patim nimic. Am mancat ca prostii zau daca nu.Ne plac ciupercile de toate neamurile. Mie imi plac si pleurotus facute la gratar si cu mujdei.Alea cred ca-s singurele care nu-i plac sotului.
nushulica si mie imi place tare mult pui cu ciuperci si smantana.Adica de fapt imi place orice contine ciumperci.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Daca am colet din 20 cam pe cand sa il astept? oare pot sa sper de vineri?
Miki68 ce fac mitzii?

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

gabitaco Visa Electron de la BCR si Raiffeisen merg ptr plati internationale. De ING nu stiu. Dar te-ai exprimat corect, insa "pafarismul" celor de la banci nu ma mai mira Chiar azi am primit o mostra din el

Am mai primit un cod: 35 963 cu reducere 40% la un articol + cadou uscator de par + livrare gratuita ptr peste 2 produse.
Offre valable du 28/08/07 au 05/11/07 sur une sélection d'articles de la collection Automne-Hiver 2007-2008 sauf prix rouges, prix verts, prix futés, prix mini. Non cumulable avec une autre offre. Réduction maximale accordée sur un ou plusieurs coloris ou modèles de l'article.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

eu cu ing am platit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

quote:
Originally posted by corap

tricoul cu maneca lunga e subtire, ca alea de vara.
codul pt paturica nemo: 30090

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

E faina paturica asta? Poti pune o pozica a ei? Ms mult

25+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

mi-au golit cosul, aveam vreo 10 produse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Si mie mi s-a intamplat Cristina insa a doua zi am avut surpriza sa-l gasesc cu produsele in el asa ca poate cine stie si la tine o sa fie la fel.
Astazi am trimis si eu comanda asa ca ma pot inscrie in clubul vostru.
A fost cam babana comanda dar ce sa-i faci familie mare.
Sotul a ramas fascinat de produse asa ca numai el si a comandat de vreo 100 si ceva de euro.Acum astept cu emotie sa vad avizul ca mailul de confirmare mi l-au trimis.Oare cat dureaza pana ajung ?
Trebuie sa va multumesc pt subiect fiindca fara explicatiile si parerile voastre mai mult ca sigur ca nu as fi comandat.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Eu tot am probleme cu cardu. Pur si simplu nu il ia, desi am bani peel. Mi-am facut alt cont si a mers. Zau ca nu pricep...Am observat ca pe noul cont nu primesc deloc oferte. Sper sa vina macar comanda... Parca a mai patit cineva chestia asta cu cardu(Jasmine sau ma insel?)
Nushulica, ce ti-au zis de tricou?

Cristina

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nushu esti in top iar, ai stiut tu de ce-ti faci sifonierul mare

Cristina n-am retinut daca ai mai spus..ce card ai?

Alina da un semn, sunteti ok dupa "ciumpercute"?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

www.bateriaduracell.ro/index.asp?page=promo/photoContest.asp" target="_blank">votati poza "Miruna"- surprinde zambetul - pagina 163

Mergi la inceput