***LA REDOUTE (52)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

LAura Ioana codurile alea reduc 20 din 60 dar la anumite preturi, de regula la cele cu pret intreg nu la toate produsele. Testeaza-l si vezi exact ce si daca reduce.
Daniela eu i-as face un rezumat,i-as spune cat imi datoreaza, pe cele 3 cecuri si as pune link-urile la produsele dorite in compensatie intr-un mail catre ea. Succes!
Comenzi date cu cec nu am primit, oricum astept 18 platita normal si 20 platita cu cec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

cioc-cioc...ma primiti si pe mine?
raportez si eu 2 comenzi pana acum: una trimisa pe 19 iulie, fix cand s-au suparat francezii pe noi si au sistat livrarile(comanda mica, de proba, nu m-am stresat prea tare) si una facuta pe 21 septembrie-tot comanda mica, de incercare...sunt curioasa daca vine coletul, ca-s mutata de curand in zona si nu stiu cum functioneaza oficiul postal.Deja am cosul plin si astept sa vad ce sa fac cu el!!!

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

'neata.
Mie inca nu mi-a raspuns Christine....ce naiba sa fac?am totusi o restanta de 26E din cec si inca 20E din cec-ul cadou...sa o ma stresez iar cu mail?
Sincer,nu inteleg de ce naiba nu raspunde,dupa ce zile bune ne-am tot conversat.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Neata'
Din cate mi-am dat eu seama cu cecul cadou se poate face comanda direct pe site,in afara de plata cu cardul se mai poate plati si cu bonurile acelea.Era bine sa fie o optiune de-a plati si cu celelalte cecuri direct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Eu tot n-am nici un semn ref la comanda din 5, acum deja ma pun pe asteptat aia din 19, data "cadou" pe adresa Addyei...sper sa ajunga.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

www.bateriaduracell.ro/index.asp?page=promo/photoContest.asp" target="_blank">votati poza "Miruna"- surprinde zambetul - pagina 163

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

Neata'
Din cate mi-am dat eu seama cu cecul cadou se poate face comanda direct pe site,in afara de plata cu cardul se mai poate plati si cu bonurile acelea.Era bine sa fie o optiune de-a plati si cu celelalte cecuri direct.

eu tocmai am dat comanda pe site si am achitat cu bonul cadou de 20 euroi am luat un pulover din colectia noua

inca n-am primit mail de confirmare sper sa fie ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Sigur e ok,altfel nu cred ca-ti lua comanda,adica la sfarsit,stii,ai cosul gol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Neata, eu am primit ieri o parte din comanda de pe 16 Sep. V-am zis ca am comandat un card de memorie, un etui si o bluza si ei imi trimit trei colete. Primul a venit cardul de memorie, par avion. Daca stiam ca imi fac astia 3 colete la o comanda asa mica mai bine ma lipseam. Plicul cu cardul de memorie nu prea a incaput in cutia postala, era mai mult afara si putea sa-l ia oricine.

http://community.webshots.com/user/croco21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Neata , am si io aviz pt comanda din 11, merg spre pranz sa ridic si revin cu impresii, desi aproape tot e pt Vladi pt gradi...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

tocmai am primit comanda din 13 in care aveam 2 tricouri reebok...numai ca nesimtitii astia mi-au trimis un tricou reebok si unul alb no name...adik cu un r de ala pe eticheta din material din ala care se lalaieste le-am scris un mail acum ca nu e prima data mi-au mai trimis ei o rochie moka in loc de una de 20euro si atunci nu am mai primit niciun raspuns dar acum nu mai las asa

efectiv mor de nervi...eu nu inteleg??chiar asa sunt de prosti??sau fura si ei ca si posta ro??ca pe punga e trecut codul intern corect cel pt tricou reebok dar numai ca in punga e un tricou moka si mai e si cu maneca lunga si mai e si alta masura adik 42/44 e mare ii vine mamei

Mergi la inceput