***LA REDOUTE (52)***
Raspunsuri - Pagina 15
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
Ce magari!Ia reclama-i la opc-ul lor,acolo unde a scris saddie!
lore astept 1zi doua maxim sa vad ce raspuns imi dau, daca vad c-o fac pe=a prostii scriu imediat la opc-ul lor ce naiba!!!chiar sunt nesimtiti nu se poate asa ceva...sigur a schimbat de la ei cineva tricoul ca ti-am zis punga era cu codul bun!!!
in plus de asta la comanda care am dat-o dimineata cu bonul cadou am primit o confirmare de primire cam ciudata
Votre commande du 25/09/2007
Bonjour MME Nusa Petronela Sc A CAMPEANU,
Nous vous remercions pour votre commande passée sur laredoute.fr le 25/09/2007.
Celle-ci est actuellement en cours de traitement dans nos services. Nous vous contacterons prochainement pour vous confirmer le mode de livraison choisi ainsi que l'attribution de vos avantages.
nu stiu ce vor de la mine dar sigur nu e ok
Jasmine spune:
Nushu,stiu sigur ca am citit ceva de genul asta pe forumul fetelor din Franta.Primeau mesajul asta cand dadeau o comanda si parca in final comanda era anulata si ele tot trimiteau mailuri la care nu primeau raspuns.
Da' asta era in perioada in care LR nu mai livra la noi si cica avea "probleme tehnice".
Mai fetelor,putem face noi ceva cu aceste vente privee pe www.fashionshopping.com?Iar am primit un mail cu oferte de reduceri la niste ceasuri si niste haine dar din cate inteleg eu nu e pt noi povestea asta.Asa e?
Vad ca scrie asa "En parrainant vos amis, vous recevrez 8 EUR de bons d'achat pour chaque premier achat de la part d'un de vos filleuls."
Laura Ioana spune:
Aissa
multumesc.
Nushu
sunt chiar culmea astia! Nu-s in stare sa faca treaba buna pana la capat? Mereu o dau in bara cu cate ceva
25+ 
Poze Laura
Puiul nostru drag
claujro spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Nushu,stiu sigur ca am citit ceva de genul asta pe forumul fetelor din Franta.Primeau mesajul asta cand dadeau o comanda si parca in final comanda era anulata si ele tot trimiteau mailuri la care nu primeau raspuns.
Da' asta era in perioada in care LR nu mai livra la noi si cica avea "probleme tehnice".
Mai fetelor,putem face noi ceva cu aceste vente privee pe www.fashionshopping.com?Iar am primit un mail cu oferte de reduceri la niste ceasuri si niste haine dar din cate inteleg eu nu e pt noi povestea asta.Asa e?
Vad ca scrie asa "En parrainant vos amis, vous recevrez 8 EUR de bons d'achat pour chaque premier achat de la part d'un de vos filleuls."
Transportul pt Romania e 21 euro dar ai in schimb niste detaxe pe produs, destul de substantiale, cam 20 euro/produs. Ce ai scris tu inseamna ca daca recomanzi acest site unuei prietene (adresa de mail)si acea persoana comanda, tu primesti 8 euro reducere.

Eforie-august
saddie spune:
Buna fetele,
Eu mai mult cu cititul acum ca s-au linistit treburile. Comanda noua inca nu am dat desi stau cu cecul in brate.
Off-topic: Nu aveti pe cineva (proaspat absolventa, studenta) care sa fie interesata de o pozitie de receptionista? Pozitia e pe entry-level dar e necesara engleza fluent.
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
andreap spune:
Salutare!
In sfarsit mail de la Christine..mi-a procesat si comanda 'restanta'..numai ca o va trimite cu al coelt.asta e,bine ca am rezolvat-o.
Acum intrebare de om..prost
:daca am alta adresa in buletin fata de adresa pe care vin comenzile,credeti ca voi avea probleme la Posta?ca nu mi-am schimbat buletinul,de fapt nu mi-am facut flotant pe noua adresa.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004