***LA REDOUTE (52)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Jasmine, multumesc de raspuns!
Sper sa soseasca ! Amu iar am cosul plin si vreau sa trimit si comanda asta!
Am pus si eu geanta aia pe care a luat-o Cin (parca) si mai trebuie sa pun vreo cateva sute pe card, ca nu pot renunta la ea!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am si eu o comanda din 19 data pe adresa Adinei..sper sa ajunga. Si trebuie sa ma duc la posta sa pun cecul ala dar nu stiu cum...voi l-ati pus prioripost, sau cum?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

www.bateriaduracell.ro/index.asp?page=promo/photoContest.asp" target="_blank">votati poza "Miruna"- surprinde zambetul - pagina 131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Clau,cred ca ai dreptate si sunt eu..ar fi fost culmea asa diferente de pret!
In alta ordine de idei.....tot nu-mi rapsunde nimeni..ce naiba fac?de unde stiu ca mi-a inregistrat si diferenta de comanda?off..e in greva Christine azi?beatrice mi-a spus clar sa comunic numai cu Christine..ma enerveaza

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

aoleu, e VARZA site-ul astora. numa' desoleuri peste tot. nu mai gasesc nimic

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Dragelor am primit si eu un cod 21393 care zice cam asa : 20 Euro pentru comanda de min 55 Euro + livrare gratuita ... restul nu mai inteleg :

*Offre valable 3 semaines à compter de la date d'envoi de cet e-mail pour un montant minimum de 55€ d'achats sur les pages et boutiques de laredoute.fr FEMME, LINGERIE, BEAUTE/BIEN ETRE, ENFANT, HOMME, SPORT, LINGE DE MAISON, LITERIE et MOBILIER sur la collection Automne Hiver 2007 de La Redoute, sur laredoute.fr, hors prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités, prix minis, prix futés et prix rouges, prix verts, pages Christian Lacroix, et pages Calvin Klein. Non cumulable avec une autre offre. Bon de réduction strictement personnel non cessible à un tiers et limité à une seule commande. La réduction sera répartie sur chacun des articles, et éventuellement au fur et à mesure de leur facturation. Non valable en rendez-vous Shopping, sur minitel et sur Redoutel.
** La gratuité de la livraison ne s’applique pas aux commandes comportant un article encombrant (coût normal de la livraison : à partir de 15 €). La livraison s’entend dès la participation aux frais de traitement du colis. Offre non cumulable, valable 3 semaines à compter de la date d'envoi de cet e-mail.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

acum mi-a raspuns Sabine, la mailul trimis de ieri, dar zau ca nu mai pricep nimic, cine imi traduce mot a mot va rog... zice ceva de 2 cecuri si eu am 3 de primit...

"Hi,
The 2 refund cheques have been sent on August 23th. You should receive them next. You can use them for a next order. Whether you fill in an order form with the reference items of the catalogue in paper or you print the basket online in order we see the reference items and their price and you join the 2 refund cheques. You send all by post mail indicating your client n°, your credi card number with the 3 last digits back and expiry date for the possible balance.

Best regards.
Cordialement.
Sabine,
Relation Client du site www.laredoute.fr"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

ce mai ziceti de asta? azi al doilea mail primit e de la Christine, dar se cam contrazic mailurile, cine il traduce bine si pe acesta please:

"Dear Madam,
We sent 2 cheques for 49,03 € and 21,54 € on 24th August.
I regret you didn't receive them. If you wish to place an order for the total amount, please fax it to 33 3 20 24 73 94 and indicate the amount to be deducted. Or you can indicate references, sizes and prices by mail and I could book the order.
Please also remind your right address.
thank you.
Christine Van Coillie
Relation Clients"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by claujro

Ala cred ca e OKAIDI cu 2 punctulete pe I sau confund si eu...

Eforie-august

exact, ala e.

daniela eu as face cum zice Cristine, in fond tu esti acoperita, doar ai respectat indicatiile unui angajat al lor. ca nu prea e pupa cu ce zice alt angajat, e treaba lor

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Secman spune:

Buna fetelor,

Am facut si eu o comanda cu CEC astazi.
A primit cineva vreo comanda facuta cu CEC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salut, gagici
Si eu am primit doua coduri de la Redoute: unul care-mi face reducere 20 E la cumparaturi de 60 E (deci fac cumparaturi de 60 E si platesc 40?) si unul care e pt o geanta cadou. Fiecare cod il pot folosi doar separat, adica daca fac 2 comenzi, nu?
Am o gramada de timp de cand tot tatonez si va tot intreb una alta, dar de cumparat inca nu am cumparat

25+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput