***LA REDOUTE (52)***
Raspunsuri - Pagina 12
cin spune:
Neata...despre cizme:
http://www.laredoute.fr/vente-les-bottes-cloutees-et-brodees.aspx?productid=324107826&documentid=346107&categoryid=32411661&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 - maron...imi plac mult ca forma si culoare, dar materialul n-as putea zice ce e...un soi de velur...ceva textil, oricum. dar per ansamblu dau bine. port 38, le-am luat 39 si sunt ok
http://www.laredoute.fr/vente-bottes-anne-weyburn.aspx?productid=324109007&documentid=346107&categoryid=32411661&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 ..faine, doar ca broderia este gri inchis...abia se observa. le-am luat tot 39 si sunt cam largute...probabil mergea 38. sunt f comode.
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-droit-entrej-75-cm.aspx?productid=324057333&documentid=346107&categoryid=23110316&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 - i-am luat 34 si ma cam sugruma. oricum, nu-s cine stie ce
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt.aspx?productid=324094907&documentid=473907&categoryid=23110696&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 - un tricou asemanator, dar bleumarin cu alb...este superb
inca o tunica, dar n-o gasesc...
si cam atata...ma apuc de munca ca am o gramada 
va pup
Tonia Antonia spune:
Buna dimineata, redoutistelor!
Ce de lucruri frumoase se cumpara pe aici...Eu, deocamdata, nu mai cumpar nimic pentru ca se intrevede la orizont o posibila relocare (in Franta
) asa ca prefer sa nu mai cumpar nimic pentru a nu avea mai tarziu probleme cu transportul.
Acum o saptamana m-am intors din Fr si am zambit usor vazand pe strada o negresa imbracata in rochia LR pe care o avem multe dintre noi : http://www.laredoute.fr/vente-la-robe-imprimee.aspx?productid=324103533&documentid=346107&categoryid=32665599&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16
Intre altele, ii sunt datoare Claudiei cu un feed-back : am zburat pentru prima data cu Myair (low cost) si a fost totul OK, zbor placut, pilot roman (Radulescu) si fara intarzieri. Se pare ca s-au aranjat lucrrile cu intarzierile de cand se pleaca de pe Baneasa.
Va doresc o zi buna si spor la shopping! 
corap spune:
mi-a venit si mie punga din 13. si uitasem de ea :) m-a luat prin surprindere.
oricum, erau numai hainute de andrei, si cadou paturica nemo.
paturica e frumoasa si mare (ma gandeam ca e format "copil")
i-am luat:
www.laredoute.fr/vente-polo-manches-longues-enfant-prix-mini.aspx?productid=324121684&documentid=201207&categoryid=22921436&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> tricou , dar i-am gresit marimea. i-am luat 114, ca tricourile 102 de asta vara ii vin cam la fix. dar 114 e f mare. maerialul e subtire, dar tricoul e f frumos. cred ca-i comand si 102
o pereche d epantaloni, n-o mai gasesc acum, nimic interesant, am vrut sa vad ce marime sa-i iau, i-am luat 102 si i-s mari. deci la pantaloni o sa-i cumpar de-acum 94.
www.laredoute.fr/vente-parka-enfant-okaou.aspx?productid=324122941&documentid=414707&categoryid=22913682&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">o geaca pe care o mai avea pe alta culoare si nu mi-am dat seama. 102 si e maricica. poate la primavara, sa aiba de schimb... sau o fac cadou
www.laredoute.fr/vente-lot-de-3-sous-pulls-enfant-prix-mini.aspx?productid=080060038&documentid=201207&categoryid=22922436&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> maletele pe rosu, albastru si gri, le-am luat tot mari, dar merg, sunt destul de elastice si o sa-i vina bine mult timp. materialul e foarte molut si mie imi plac la nebunie. o sa-i iau pe verde 102.
www.laredoute.fr/vente-t-shirt-enfant-prix-mini.aspx?productid=324121679&documentid=201207&categoryid=22921436&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> tricou cu maneca lunga , f frumos, si ii sta bine
si un pulover pe care nu-l mai gasesc acum, f frumos, gri inchis, de bumbac, imi place f mult cum ii vine
shopping placut
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by corap
www.laredoute.fr/vente-t-shirt-enfant-prix-mini.aspx?productid=324121679&documentid=201207&categoryid=22921436&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> tricou cu maneca lunga
spune-mi te rog daca tricoul asta e subtirel sau cat de cat mai gros.
Eu am tot luat tricouri cu maneca lunga de pe LR dar toate sunt subtiri rau,as vrea si ceva mai gros dar din poze nu-mi dau seama.
mitzuka spune:
Corap... imi spui te rog ce cod ai folosit pentru paturica Nemo?
Merci mult de tot.
Simina si Deian
Ingerasul nostru
corap spune:
tricoul cu maneca lunga e subtire, ca alea de vara.
codul pt paturica nemo: 30090
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
camelia_daniela spune:
Fetelor, frumoase lucruri v-ati luat ! Toate mi-au placut !
Mai am si eu o comanda "pe teava", dar nu am primit-o inca pe prima
.
Cand dau urmarire comanda imi apare tot "en preparation", e normal asa?
Cu codurile alea cum e ? Adica, cand introduc codul respectiv trebuie sa-mi apara direct in calculatie modificare ? Sau apare mai tarziu, in urmatoarele etape de validare a comenzii? Nu reusesc sa inteleg cum functioneaza!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by camelia_daniela
Fetelor, frumoase lucruri v-ati luat ! Toate mi-au placut !
Mai am si eu o comanda "pe teava", dar nu am primit-o inca pe prima.
Cand dau urmarire comanda imi apare tot "en preparation", e normal asa?
Cu codurile alea cum e ? Adica, cand introduc codul respectiv trebuie sa-mi apara direct in calculatie modificare ? Sau apare mai tarziu, in urmatoarele etape de validare a comenzii? Nu reusesc sa inteleg cum functioneaza!Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
comanda o sa apara "en preparation" mult timp dupa ce o sa o primesti
Daca ai folosit un cod valid trebuie sa vezi imediat modificarile in cosul de cumparaturi : reduceri,cadouri,etc
andreap spune:
De mult voiam sa intreb ceva:oare nu OKAOU se numeste magazinul cu haine de copilasi din carrefoure orhideea?????alea de sunt scumpe rau??
iar i-am scris Christinei...ma enerveaza rau reglatul asta de sume..am de recuperat de la ei cam 50Euro...sper sa nu trimita iar CEC si sa-mi puna produsele in pachet
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004