Comori de nov-dec 04 (156)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Andreea, asa face si Iris... tipa si ea la el... si-i spune: "nu vreau sa-l iubesc pe tata meu!"
Si nu-i ok...
De aia, tot eu trebuie sa ma abtin... ca sa am grija sa-l iubeasca si pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by Cecilia C

Ia uitati aici o poza cu gogoselele mele ca imi vine sa le mananc, ah ha...apropo de gogosi, am facut ieri niste gogoase bune asa ca astept doritoarele, nu va spun Alexia cate a mai mancat, dar si Adutza

pupici la mamici si copilasi

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

doamne ce frumoase sunt!!!!!
mi-e dor de ele cici . va pup cu tot dragul

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Danette,dragostea asta e..cum sa-ti zic?Il iubeste,se vede..dar nu ca pe mine.Eu ii spun lui(pentru ca a observat si el) ca asta e si din cauza faptului ca nu se implica foarte mult in viata ei.de scos afara..rar de tot;de jucat cu ea,tot asa,mai ales daca vine tarziu de la servici.Normal ca fata mea striga 'mami face','mami ma imbaca' etc.
mai,de Miria si Damiana ce mai stiti?

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

gata am reusit sa citesc asa cat de cat, doar ca sa stiu ca sunteti bine in general toate si puiutii la fel. dama tie sanatate
in discutiile despre soti nu vreau sa ma lansez nici eu ca nu-mi ajunge timpul, ma enervez si am mult de lucru...povestea nu se mai termina parca, si nu vreau sa ma intristez

noutatile noastre sunt ca mergem de 2 zile la gradinita si azi nu a mai plans tudor cand l-a lasat buni acolo, doar putin in timpul zilei dar i-a trecut repede (zicea educatoarea). el e "plangaciosul trupei" . merg la tara la parintii mei dar am ramas super impresionata de conditiile de acolo...nu sunt in cluj gradinite care sa arate asa bine, pe cuvant. si sunt putini copii...doar ca sunt departe de mine. a ramas o solutie intermediara ca sa se mai acomodeze si ei cu copiii pana in primavara sau la anul cand vor mere aici in cluj...sper. pt. noi e ok si pt. ca educatoarea este o matusa de-a mea, e directoarea gradinitei chiar . joi o sa mearga la teatrul de papusi si deja sunt incantati rau...doar ca habar nu au despre ce e vorba

aaaa sa nu uit: dana daca mai treci prin cluj si ai chef de shopping...eu ieri le-am luat copiilor asa: bianca pantaloni de catifea "babygap" iar lui tudor "H&M", trening "unsea" pt. tudor desi am emotii ca o sa-i fie cam mic...erau bluzite si treninguri "zara" nu mi-a venit sa cred. si intr-o ghereta in care nu am mai intrat niciodata ca nu as fi zis ca sunt haine de calitate. am intrebat vanzatoarea cum de au asa marfa si mi-a zambit cu subanteles "au patronii relatii"...oricum eu nu stiu cum le pot aduce, adevarul e ca mai aveau unele taiate etichetele in zona numelui firmei...nu stiu. ideea e ca daca nimeresti cand trebuie gasesti lucruri dragute. daca vrei iti trimit PM locatia exacta

oti bine ai revenit in patrie si onitza astept impresii din prima zi de gradi'

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
andreap , parca o si vad pe mariutza cum il cearta pe sebi eu cred ca o singura data am ridicat putin vocea la sotul meu in prezenta copilashilor si tocmai ca nu ma asteptam din partea ruxandrei care a zis...teminati!!!
eu nu mai zic nimik ref soti ca pun paie pe foc...al meu multumesc lui Dumnezeu cand suntem singuri( fara ajutor din partea mamei) face o gramada si el s-ar implica si mai mult(adica sa faca si cu ruxi ce face cu alex) dar numai ca d-ra nu vrea decat cu mine
in ultimul timp insa a iesit si ea cu tati singurica pe-afara...pana acum se ruga sotul meu de ea...hai ruxi ca uite eu ies cu alex ne jucam cu mingea...hai si tu...nu eu ies cu mami acum vine la mine si ma intreaba...mami esti obosita? si eu zic daaaaa...bine ies cu tati
mai nici eu nu am mai vazut-o pe miria de multicel nici pe ym ...si era bolnavioara Dami...sper ca sunt ok amandoua
onitza, nu ne-ai zis cum a fost prima zi de gradi?
va pup pe toate, sa aveti o zi buna

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

WOW Adriana, sigur ca sunt interesata de magazin.
Ma gandesc ca sunt luate din Outlet-uri de afara... desi astea care au etichete taiate e foarte posibil sa fie scoase din fabrici.
Iris are un palton de la H&M luat de la o fabrica de langa Bucuresti care lucreaza pt. H&M (are eticheta partial taiata dar am recunsocut formatul si scrisul cu marimile)... si a fost 40 RON... am fost sapt. trecuta in Viena in SCS si l-am vazut in mag... era 36 EUR.

La fel si niste cizmulite de la MELANIA pe care le-am luat cu 30 Ron... la HUMANIC erau 27 EUR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mey, io iar vin si ma laud cu praslea. Aseara a inceput sa urce scarile. Eram toti in jurul lui ca la circ si radeam de nu mai puteam. E haios pt ca fiind asa mic de inaltime se chinuie mult sa urce o treapta. Abia reuseste sa urce genunchiul. Dar era asa ambitios, nu se lasa, urca, se vedea ca-i tremura gladiolele, dar el tot o dadea inainte. Intr-un final dupa ce a urcat de doua ori pana pe la jumatatea scarilor l-am luat sa mergem la baita si s-a pus pe-un plans de parca ii luasesem jucaria din mana.

La alex a venit totul mai firesc, era f inalt si oarecum de asteptat sa-l vedem evoluand dpdv motor, plus ca am luat totul for granted. La adrian, e faptul ca-i piticut si nu-l crezi in stare si plus ca undeva in fundul mintii am in vedere faptul ca e hipoton si ca a fost mai intarziat un pic cu anumite miscari si atunci cand face ceva nou e o mare realizare pt mine.
Daca-l vedeti cum zice papa muriti de ras. Incearca sa ne imite si alte cuvinte, iar aseara eu tuseam si el tusea dupa mine. Sincer cred ca o sa vorbeasca mult mai devreme ca alex si cred ca o sa vorbeasca si mai corect, mai bine (ca la alex si acum avem dificultati sa-l intelegem). Si asta sa stiti ca am simtit-o de cand era mic. Avea un fel al lui de-a-mi imita sunetele pe care nu l-am vazut la alex si asta mi-a fost ca o dovada ca el o sa vorbeasca mai repede ca alex. Plus ca el bate din palme (fapt pe care alex nu-l facea la varsta lui), inca de acum 2-3 luni scoate limba daca ma vede pe mine ca o scot, da din cap daca dau eu din cap. Alex nu imita aceste miscari/mimici/sunete la varsta lui, el pare sa imite destul de usor treburile din jur. Si daca-l vedeti cum mananca orice cu manutele lui, e un dulce.

L-am tuns si pe alexutzu, ca ii crescuse pleata (se vede si-n ultimele poze) si iar mi-e drag de el de nu mai pot, asa-mi place cum ii sta tuns la 1-1,5 cm. Si el are o relatie speciala cu mine asa cum cred ca majoritatea copiilor au cu mamicile lor. Duminica dimineata a venit la mine-n pat si ne tinem de gat si ne uitam unu-n ochii celuilalt fara sa clipim si zambim complice unul la altul si incercam sa nu facem zgomot caci il auzim pe tati morocanos cum ne spune sa mergem jos daca nu tacem din gura. Si ne pupam si ca eschimosii, si frantuzeste, si in toate felurile. Cam in fiecare weekend facem asa. E unul din cele mai frumoase momente ale mele cu el.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

try, felicitari piticului pentru progrese...nici nu stii ce mult ma bucur cand citesc atata fericire printre randurile tale...Doamne ajuta !
sa-i fie de bine noua freza tunsuliciului
pe toti

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

try, felicitari printisorului, in ultima perioada a recuperat uimitor, a si vorbit , a si pasit acum si scarile, cred ca sunteti topiti

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

paxelina, voi ce mai faceti?
nu prea ne-ai mai povestit de copilashi in ultimul timp...ati mai rezolvat ceva cu analizele lui silviu? el mai merge la cresa acum sau deja l-ai dat la gradi?
piticii din dotare si pe mamica lor

monica

Mergi la inceput