Comori de nov-dec 04 (156)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

monica, noi ce sa facem, copi sunt muciosi, Deliuta a fost racita si acum e pe sfarsite, azi merge la vaccinul de 6 luni
in rest sta in fundulet , mananca bine, paseste sustinuta, zice mama , tata, baba, ( probabil inca nu stunt constiente dar prezente sunt), se ridica de tot ce gaseste sa se scoale in picioare dar pe cat posibil evit sa o las sa prinda miscarea, papa binisor , oricum enorm fata de fratiorul ei, ei nu ii stau in gat bucatelele, nu se stramba la prea multe, mananca piscoturile ca pe apa si nectarina daca e foarte coapta din mana, in rest e o alintata , o razgaiata, o miorlaita etc, daca e in brate este perfect, jjos sunt ace ,frige , mai sta in premergator sau jos pe covor in fund sa se joace cu Silviu sau singurica dar, trebuie sa vada pe cineva, daca disparem din raza ei vizuala zic ca am dat cu toporul in ea asa face
si totusi e crescuta a fel ca silviu
silviu e si el mucios, dar asa este mereu, analizele sunt bune, ciudat de bune, are o imunitate enorma pt felul lui limita max era 90 el are 110, oare cum o fi posibil?, sau ale cui sunt analizele, sar parea ca are limbrici dar si acolo e cu dubii ca depaeseste foarte putin maximul admis , dar oricum face tratament
e inca la cresa caci nu reusim sa gasim o pila la gradi, , deja am ajuns sa ma interesez de gradi in berceni, si prin sect 6 va fi chinuitor dar macar sa gasesc , caci la 3 ani teoretic cresa se termina, si ca sa il pastreze vor trebui iar "interventii", iar daca e sa fie... mai bine la gradi ma gandesc eu
cam asta despre noi
ca v-am plictisitdestul

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by try

E haios pt ca fiind asa mic de inaltime se chinuie mult sa urce o treapta. Abia reuseste sa urce genunchiul. Dar era asa ambitios, nu se lasa, urca, se vedea ca-i tremura gladiolele, dar el tot o dadea inainte. Intr-un final dupa ce a urcat de doua ori pana pe la jumatatea scarilor l-am luat sa mergem la baita si s-a pus pe-un plans de parca ii luasesem jucaria din mana.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

am citit si m-am trezit zambind . imi imaginam scena cu puiutul ambitios si asteptam finalul glorios cand hopa vine mami a lui si-i intrerupe "lucrarea"....mamele astea! ma bucur enorm de mult ca se dezvolta frumos si face atat de rapid progrese

ca vorbim de progrese...ce mai face felis si mihai oare?

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
paxelina, ma bucur ca sunteti mai bine...cand citesc cum zici de silviu ca nu-i gasiti "leacul" pentru mucisori imi vine sa-i strang de gat de dr-ii aia of...mai stiu eu pe unii carora li se spunea tusea o sa treaca cand se face mai mare
noi suntem bine, aseara l-a tuns tati pe alex si ruxita vroia si ea sa renunte la plete in fav tunsorii de 9mm
feliiiiiiisssss...voi ce mai faceti?
pe toate si pe copilasi

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

v-am mai zis ca ai mei merg la gradinita la tara?
si v-am zis ca unul plange si unul nu? ....asa ca sa nu fie plictiseala...nu de alta...tudor plange cand il lasa la gradi si bianca plange cand o ia de la gradi, asa ca mereu unul trebuie sa planga . noroc ca mama nu e atat de impresionabila ca mine. azi motivul lui bianca de a plange la plecare a fost ca nu a lasat-o educatoarea in sala de sport "sa faca gimnastica" ...ca daca nu stiati ea se face cand creste marea "dotolitza si gimnasta" .... asa ca va dati seama ce ma asteapta: cursuri de gimnastica sau balet neaparat ca altfel nu scap de fata mea: toata ziua sare de pe tabureti, se da peste cap, face sfoara (aproape perfect, am incremenit cand am vazut-o si nu a invatat-o nimeni) si se invarte intr-un picior... aaaa si joaca fotbal, da in minge mai bine decat tudor. tudor are o singura pasiune: sofatul!!! nici la telefon nu vrea sa vorbeasca cu mine cand "conduce", zice ca e "ocupat cu volanul" atata mi-ar mai trebui sa-l si tina pasiunea asta ca eu la karturi nu-l las!!!!

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

aparem si noi.suntem toti "curtati" de un streptococ caci tusim tare rau.e o tuse tare ciudata pare seaca,ustura in cosul pieptului si e cu expectoratie.ma chinui sa-l invat pe Ken sa scuipe flegmutza dar slabe sanse.Amon horcaie si el de numa numa asa ca am inceput administrea de antibiotic.

astazi am avut placuta surpriza sa constat ca Amonelul meu pricepe ce i se spune.l-am intrebat unde e becul si a ridicat ochii spre el iar apoi a intins manuta,iar cand ne-am despartit de prietena noastra si de copilul ei ii spuneam lui Ken sa-i faca bye-bye si surpriza si-a facut aparitia:Amon a inceput sa fluture mana.cand a venit tati acasa am facut"proba" si i-a facut si lui.intamplarie de astazi m-au reamintit cat de repede trece timpul si ca ar fi cazul sa ma bucur cat mai pot de momentele de bebelusie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Salutari! azi , a 3-a zi de gradi a culminat cu o raceala crunta! l-am dus sanatos tun si l-am luat racit cobza :( la sv e agitatie ca ne vine inspectie, in rest, timp sa fie....si ne linistim si noi.
La gradi e tare frumos, au o clasa asa luminoasa si cu bun gust aranjata, pe mine m-a impresionat. Sunt multi copii in grupa si sunt convinsa ca daca nu ar fi intervenit prietena mea la educatoare, nu as fi avut sanse de reusita; directoarea isi amintise de mine cat am insistat cu Paul sa mi-l inscrie, dar numai cand s-a dus educatoarea sa o intrebe daca este in regula intrarea lui Paul in grupa mica, abia atunci s-a rezolvat. Doamnele sunt tinerele, au in jur de 30 de ani, de treaba si deschise. Paul nu vrea sa manance singur ii place cand ii da doamna sa manance, e un smecher, dar acasa nu ii voi mai da eu sa manance, il las pe el; ieri a fost prima sedinta cu parintii la gradi, am fost asa emotionataaaa!!!!! si dupa, am plecat la sedinta cu parintii copiilor mei; la prima sedinta mi s-au cerut bani, la a doua am cerut bani!!!

ADRIANNA, ma bucur ca sunt copiii la gradi!

PAXELA, multa sanatate gargaritei!

MONICA prima zi s-a lasat cu plansete la inceput, cam 5 min, in rest mi s-a spus ca a fost cumintel, a mancat (ca i s-a dat), a dormit, si s-a jucat, spre deosebire de azi cand nu a servit nani
Ruxi ce face? Alex? pe unde va mai faceti iesirile din wee? v-ati mai dus la teatru?

Sunt asa data peste cap cu raceala asta a lui! ma duc sa il mai doftoricesc!

MIHAELA, ce mai face Diana?

MIHA, cum e bebe din burtica? dar Robert?

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

adriana asa cum povestesti tu ca plange bia la plecare asa plangea alex al meu aprozimativ din aceleasi motive... ca am venit prea devreme sa-l iau ca el vrea sa plece ultimul sa se joace cat mai mult
sper macar si ruxi sa faca tot la fel ca e mai bine decat sa plaanga fiindca nuv rea sa stea la gradi
gemenushii
bitsone, sanatate multa pentru toata familia si

monica

Mergi la inceput

onitza , acum am vazut ca ai scris...of, imi apre rau ca a racit paulica...sanatate multa si-acum ce face, sta acasa?
ma bucur ca-i merge bine la gradi...lasa ca se invata el sa pape singurel...
noi mergem mai mult prin parc sambata-duminica si seara cand e tati mai liber si ne poate duce cu masina...in rest pe-aici pe langa casa...
la teatru nu am mai fost ne "delectam" doar cu desene pe dvd si jicuri pe pc si psp...dar cu masura ...sunt asa haiosi cand fac cu randul...ma bucur ca ruxi intelege cand este randul ei si cand trebuie sa-l lase pe alex...dar oricum in viitorul apropiat se simte nevoia de un pc special al ei

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

mai oare ce-o mai face Floricica noastra cu Andrei si Rares?
Nu mai stim nimic de ei...

Adrian imi zice maica-mea ca la fiecare masa repeta continuu papa, papa (mancare). Vreau sa-l invat si eu sa faca pa-pa cu manuta caci am vazut ca el se supune usor fiecarei noua invataturi.
La alex parca vorbeam cu peretii, el avea preocupari mai inalte, dom'le, nu de-astea de bebelusi. Sa-l auziti cum zice "Bye, bye, see you tomorroooooooow". De doua zile am inceput sa-i citesc povesti si-n engleza. Ca tot vede la tv desene numai in engleza si e timpul zic eu sa invete sa inteleaga ceva si-n engleza. Maica-mea aseara imi zice, ce crezi tu ca-ntelege? Dar i-am spus ca si romana cand m-am apucat sa-i vorbesc nu intelegea nimic. Las ca are el grija sa priceapa ce ii spun.
Si sa stiti ca statea cumintel si asculta. Noi avem de regula probleme la citit povesti pt ca nu poti citi de comentariile lui. Citesti 2 propozitii si apoi incepe sa vorbeasca peste tine si sa-ti povesteasca el ce si cum deviaza-n altele etc. Mai rau ma enervez, dar mi-am propus sa continui cu cititul in fiecare seara caci vreau sa-l invat ca sunt momente si cand trebuie sa taca si sa asculte. Imi mosteneste defectul: se baga in discutie peste ceilalti si nu-i lasa sa termine de vorbit, vorbeste peste altii - marturisesc ca eu sunt asa. Ma ia valul, ma anim si apoi nu-mi mai tace gura. Intrerup omu' cand vorbeste etc. Mereu sotul imi face observatie... m-am mai corectat un pic de cand cu el, dar tot mai fac asa, parca nu traiesc bine discutia daca nu ma bag peste om, imi piere tot elanul daca e sa astept pana termina el de vorbit.

Ii mai traduc cateodata pe ici pe colo cate-o idee, dar nu vreau sa o fac prea mult, oricum ei nu invata o limba ca noi, pe cuvinte, ci dintr-o data cu expresii si formulari complete.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by onitza
MIHA, cum e bebe din burtica? dar Robert?

Multumim de intrebare Ioana! Suntem bine,stam in umbra si citim.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput