Comori de nov-dec 04 (156)
Raspunsuri - Pagina 3

onitza spune:
Cand i-am cumparat ghiozdanelul de gradinita, mi-au dat lacrimile, am realizat ca a crescut baiatul!!!!
era asa amdnru cu el, ar fi vrut sa faca nani cu ghiozdanelul in spinare
...
Oana si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL

Otiliav spune:
Am ajuns cu bine, eu foarte obosita ca nu am reusit sa dorm nici noaptea, nici pe drum, fimea fresh. Drept urmare am ajuns, am papat o ciorbitza si mancarica si a iesit repede cu socrii afara. Iar dupa o ora am iesit eu cu ea ne-am intalnit cu prietenii nostrii din blocul alaturat si ei mergeau in Parcul Morarilor, unde am gasit vreo 3 locuri de joaca mult mai frumoase decat orice loc de joaca din Norvegia, dar cel mai important pline de copii, Ana in extaz, eu de abia am rezistat 2 ore si ceva. Asta pentru ca nu sunt obisnuita sa mi se piarda fata printre alti copii, ea fiind mai mereu singura la locurile de joaca. Ca sa nu mai spun ce ciudat ca eu strigam Ana si nu era singura ba chiar erau multe fetite cu acelasi nume, asa ca am dat-o pe Ana Maria
.
Deci suntem tare incantate de parc si probabil vom fi zilnic pe acolo.
Try, felicitari lui Adrian pentru mersul de-a busilea si in picioare putin. Vezi ce baieti mari ai, unul merge, celalalt singur la nani , altfel pare viatza.
Ioana, vezi ca stii solutia, e greu daca sotul nu face nimic, e si mai greu daca este absent ca la noi dar eu m-am obisnuit asa. Aseara la 9 am adormit rupta pe canapea in sufragerie, cand am venit de afara ma durea capul si o ureche si am luat un paracetamol si cum a inceput sa-si faca efectul am adormit. Ana era in cada, foarte fericita ca face baie in casa cu ratuste, pestisori. Ce bine ca s-a ocupat tacsu de ea, eu decat m-am mutat in pat in dormitor si nici nu stiu cand a venit si ea si a adormit langa mine.
Ei acum dorm, eu imi fac norma pe DC si scriu la o tastatura la care cateva litere nu se mai vad, norocul meu ca manutele stiu tastele
.
Alexa, felicitari pentru mancaciosi, poate in curand se cearta pe mancare. Chiar ma gandeam ca pentru Silviu ar trebui sa fie foarte bine ca are o surioara mancacioasa, sa ia exemplu de la ea. Ana a facut aseara concurs cu vecinul Mihaita, cine termina cerealele mai repede, a castigat Ana , dar si Maihaita aproape a terminat deci misiunea indeplinita pentru organizatorii concursului.
Poti sa-mi dai si mie detalii despre Miramar, in ce zile este deschis, cat costa. Ma bate gandul sa mergem dar eu nu as vrea azi.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

onitza spune:
OTILIA bine ati venit acasica!!!!!!!! prima data cand am citit de prietenii vostri din blocul alaturat, am stat un pic si m-am gandit care bloc? la Moreni am avut impresia ca v-ati dus la Moreni cand ai spus "acasa"...ma bucur ca sunteti bine si ANa este fericita printre copilasi.
Oana si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL

Otiliav spune:
A, ne place foarte mult ca este cald, aseara a iesit in parc in pantaloni scuri si tricou si i-am dat plovarasul pana la urma peste tricou. Dar ma mir ca nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna de ce nu am imbracat copilul. Ne rugam sa nu vina ploaia ca suntem satule si vrem sa purtam hainele de vara .
Ioana, mersi de urari, te sun dupa-amiaza daca iesim in Titan?
Felicitari pentru gradinita si pentru ca ai prieteni care te-au ajutat!
Cici, am reusit sa vad pozele, ce fete frumoase si ce parada modei fac. Dar mami este cea mai sexy . Si mie mi se pare la fel ca Ada seamana foarte bine cu Alexia, uite cauta tu doua poze cu ele cam la aceeasi varsta, si facem comparatie, le punem una langa alta in Paint se poate face sigur o imagine asa si noi ne dam cu presupusul care-i Ada, care-i Alexia.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

paxela spune:
oti, bine ati revenit
pe la ce ora iesiti in parculet poate ne gasim pe acolo
ce diferenta de perceptie a temparaturii, daca voi sunteti obisnuite cu frigul, va permiteti pantaloni scurti si tricou, eu aseara iam dat pana si gecuta pe el
onitza felicitari pentru gradi, ce invidioasa sunt,vreau si eu o prietena buna cu pile
bafta lui paul in noua incercare
try felicitari micului mergaret
cat despre fimiu eu cam stiu cam cat ar trebui sa pape un copil normal, dar la fimiu astea sunt recordurirare
iar de indemnat cu sorasa nu am sanse, daca ar putea iar da si portia lui
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

dama spune:
Buna fetelor,
iaca mai apar si eu satula pana-n gat de tusea care nu-mi da inca pace. Uneori tusesc asa aiurea ca ma doare si burta...si nici nu stiu ce sirop sa iau ca sa fie ok in sarcina, ca de lamaie si miere mi s-a luat la propriu. Maine cred ca o sa incerc sa cer ceva la farmacie. David s-a pus pe picioare repede si sunt bucuroasa ca inca o data mi-a dovedit ca cu "rabdarea se trece marea", adica nu am ajuns nici de data asta la antibiotic.
Am vazut ca Try, a discutat un subiect delicat aici si cred ca m-am regasit din plin in situatia ei...din pacate cred ca avem pretentii prea mari de la barbati, sau eu una la concluzia asta am ajuns. Eu m-am cam resemnat cu neimplicarea instincitva a sotului, ca nu are de unde. Daca ii cer ceva de multe ori ma ajuta, dar de la el nuvine niciodata, nici macar cand simt si eu nevoia sau sunt obligata sa stau in pat. Nu, si atunci trebuie sa-i spun eu ce trebuie sa-i faca lui David si cum, desi eu zic de 3 ani ar fi trebuit sa prinda si el macar din zbor din modul cum ma ocup eu de copil. E greu, dar am realizat (mai ales dupa saptamana trecuta cat tati a fost plecat la o conferinta si am fost singura cu David) ca totusi e mai bine cand e si el, chiar daca nu are initiative.
Oh, Onitza, tu vorbesti de dat cu aspiratorul, hihihi...pai al meu sot cred ca nici nu stie cum mai arata ustensila asta...iar de sters praful nici atat sau aranjat lucruri. Ce mai face el singurel, ca sa zic asa, e sa mai calce cate o haina sau sa mai pregateasca ceva de mancare, dar si asta se intampla rar. In ansamblu, eu nu prea ma plang de el, desi lui ii mai zic ce astept de la el... am realizat ca ei nu au aceleasi responsabilitati ca noi femeile, nici din educatie, nici din instinct...iar barbati care au asa ceva in sange sunt foarte rari.
Paxela, ma bucur ca ai avut si tu satisfactia de a-l vedea pe Silviu mancand ca un copil de varsta lui si sper sa continue sa o faca...poate chiar prin puterea exemplului, Deliuta surioara lui, pe care poti chiar tu sa o mai dai ex uneori ca sa-l animi.
Apropo de mancat, vineri mi-a spus educatoarea ca e foarte incantata de David, ce bine mananca el tot ce i se pune in fata, prin comparatie cu ceilalti copii. Si auziti si voi...smecherul meu a cerut si supliment ...i-am spus sa nu-si mai puna mintea cu el. David al meu a fost intotdeauna un mancau, cam ca Deliuta.
Onitza, ma bucur ca ai rezolvat problema gradinitei si sunt sigura ca Paul se va obisnui repede acolo.
Otilico, bine ai ajuns in Ro...e doar o scurta vacanta sau te-ai intors definitiv? Imi inchipui cum vi s-a parut diferenta de temperatura...si eu as fi resimtit-o la fel, ca si aici mai mult frig si ploaie...si, mama, ce mai plang dupa sudul Frantei!
Cici, sunteti niste frumoase toate 3, adevarate printese. Tu arati bestial, rochita iti vine ca turnata si imi place mult, iar Ada si Alexia iti urmeaza exemplul. Mie imi pare ca Ada, desi imi aduce aminte de Alexia cand era de aceeasi varsta, iti seamana mai mult tie, cel putin la ochisori. Super petrecere ati avut...sa va fie de bine.
Ah, si cu ocazia asta am revazut si flacaii lui Try. Tare dragalas Adrian alaturi de Aduta, dar si cavalerul Alex mi-a placut, e curtenitor cu fetele.
Inchei aici, ca m-am intins la vorba...deh, am prin si eu un moment mai de respiro.
Va pup pe toate si va doresc o duminica placutacu bebe2 & David, pilotul "avid"
(18.11.04)

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
onitza, felicitari gradinarului, sa ne spui cum se acomodeaza la gradi...bafta!
oti, ma bucur ca ati ajuns cu bine si ca anutza se distreaza prin parculet...
try, felicitari pentru mergaretzul in 4 labute
paxela, super a mancat silviu sa-l tina tot asa
dama, sanatate multa, ai grija de tine
noi suntem ok fara nimik nou de raportat aseara au fost in parc si s-au facut ca zidarii...aveau nisip si-n
si-n cap...peste tot
va pup pe toate sa aveti o Duminica placuta in continuare
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Cecilia C spune:
Otilia ma bucur ca a-ti ajuns cu bine si ca va place acasa, dupa mine niciunde nu-i mai bine ca acasa asa ca eu tot ma gandesc ca Alexia o sa mearga la scoala in Ro, ha ha...apropo, cat stati acasa???? pupici la frumoasele Anutza si mamica ei...asteptam poze proapete
Onitza sper sa se acomodeze Paul repede la gradinitza desi in primele zile o sa fie mai greu, nici nu stiti ce bine ii merge la Ada la gradi, n-are nici o treaba,a plans in primele zile putin pana a facut tranzitia de la tati din brate pana la Diana ( educatoarea) dar apoi dupa ce a dus-o la jucarii n-a mai avut nici o treaba. Ea mai doarme inca de 2 ori si la gradi, o data dimineata vreo ora si apoi la pranz vreo 2-3 ore asa ca sunt tare mandra de ea desi nici nu stiti cat am plans si eu ca a trebuit sa mearga la gradi...nici nu-mi vine sa cred ce fete mari am. Pupici la Paulica si asteptam detalii din prima zi de gradi
Try mersi frumos de poze, ai avut ce trimite si felicitari pt mersul de-a busilea, bravo Adrian...mie mi se pare ca Adrian a crescut asa de mult si seamana asa de bine cu Alex.
Eu nu mai am treaba de mult cu Alexia cu pipi-ul noaptea, ha ah vine la mine si-mi spune daca trebuie sa faca pipi noaptea...cred ca nu s-au mai intamplat accidente de cateva luni bune.Pupici la baietii de baietzi
Dama de aprecieri, asa de bine e cand te lauda cineva, ha ha deci nu mi-am luat rochita degeaba....visul meu a fost sa devin balerina si din pacate nu s-a implinit...dar acum ca m-am angajat si castig si eu ceva bani vreau sa merg la ceva cursuri de balet, asa pt mine, sau de dans sportiv, vreau sa-mi fac si eu damblaua si vreau sa o dau si pe Ale...am gasit undeva aproape de noi si pot sa merg o data cu Alexia la balet...asa ca o sa fie super, ha ha....
Io tot astept poze cu burtica...cam pe cand estimezi ca o sa vad ceva poze????? ha ha ....si cand trebuie sa nasti tu? prin decembrie??? hai ca nu mai e mult...vai vai ce clipe or sa vina...pupici pe burtica si aveti grija de voi
Paxela bravo la Silviu ca a mancat asa de bine, sa o tina tot asa
va doresc o seara placuta si o saptamana super si va iubim pe toate

Cecilia C spune:
Ia uitati aici o poza cu gogoselele mele ca imi vine sa le mananc, ah ha...apropo de gogosi, am facut ieri niste gogoase bune asa ca astept doritoarele, nu va spun Alexia cate a mai mancat, dar si Adutza
pupici la mamici si copilasi

paxela spune:
quote:
Originally posted by Cecilia C
Ia uitati aici o poza cu gogoselele mele ca imi vine sa le mananc, ah ha...apropo de gogosi, am facut ieri niste gogoase bune asa ca astept doritoarele, nu va spun Alexia cate a mai mancat, dar si Adutza
pupici la mamici si copilasi
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Alexa,

www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu