Comori de nov-dec 04 (156)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Cici am vazut acolo poze si dinainte sau dupa petrecere si sunt cateva poze bestiale cu Ada. Aia cand ridica cutia aia mare cu o jucarie si face o mutritza de efort de am ras singura la birou.
Cand ai timp printre picaturi imi poti trimite si mie pozitele facute de Monica la Ada in dormitor?

cum e la servici? iti place acolo comparativ cu serviciul vechi?
Cum e sa lucrezi in downtown?

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Paxelino ma gandesc ca fitzosenia Deliei o vezi si simti de 100 ori mai acuta acum si din cauza problemelor medicale carora nu le dai de cap inca.Esti tu cu nervii la pamant si nu mai reusesti sa o convingi ca ea trebuie sa fie calma, sa doarma in patut singura, sa se joace pe jos singurica...ma gandesc si eu.Stiu ca te ajuta mult sotul tau, poate ar putea s-o preia el mai mult pe Delia, sau invers sa inceapa sa alerge el pe la doctori cu Silviu.Pupici si rabdare ca va trece si perioada asta grea, oricum un zambet de la ei, oricare din ei si iti trece un pic, nu-i asa?

Tocmai i-am dat sa pape lui Yannis, si o fac din pozitia culcat inca.Asa ca il ridic la ragait sa se sprijine pe corpul meu, iar eu tot intinsa.Cand l-am dat jos de pe mine, sa-l mai pun un pic, i-am dat drumul corpului si caputului de la vreo 10 cm sa zic de pat.El din zbor, pana sa ajunga cu capul pe pat, era cu tzitzi in gura...n-am vazut frate instinct de prins ceva asa din zbor decat la caini.Ce-nseamna sa fii mancau, sa-l mananc si eu ce am mai ras de el.

Cicisor ne-am delectat intr-adevar, sa nu indraznesti sa nu mai pui poze 3 luni, ca nu mi-au ajuns nici pe-o masea.Tare mai sunt dulci si nu stiu care poza imi place mai tare.Nu mai zic de rochitele voastre, toate 3 m-au dat gata.Iar amorezii aia mici sunt bestiali.
Dar mi-a mai placut si aia in care Alex se apleaca sa o pupe pe Ada, pacat ca nu le vad fetisoarele.

Poze noi jun.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

Mergi la inceput

Vreau sa-ti spun ca Alex e dupa Ada, e atras de ea. Pe alexia nu prea o alerga pe-acolo. Iar mie mi-e ciuda ca as vrea sa-l vad ca se incurca si cu fetite de seama lui. Fetele care-i plac lui sunt mai mari decat el cu cel putin 2-3 ani sau bebelusi mici ca frate-su. Ce-i palce la ada cred ca e faptul ca ea e o versiune mai evoluata a lui Adrian si pt ca e fetita. Nu mai stiu pe la ce varsta ziceau astia ca incep copiii sa faca diferenta intre baieti/fete, insa instinctiv alex face aceasta diferenta si ce sa-i faci, mama natura isi spune cuvantul: e atras de fetite. Cand a venit Kathryn a lui Dena pe la noi, la fel, alex nu se prea incurca cu ea. Insa era numai dupa fustele la fetitele de 9-11 ani.

Cici, sa te tii cand amandoi baietii mei s-or bate pe Adutza ta. Sa vedem cum ii despartim

Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor si pe voi si pe copilashi
cici, sa-ti traiasca printesele si sa fie sanatoase...frumoaselor...tu in rochitza aceea esti ca o balerina si tortuletzul este super fain...cred ca a fost o super petrecere...felicitari!

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Noi plecam in curand, sper sa ne vedem cu bine la Bucuresti !

Am emotii ca iar luam avionul !

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Noi plecam in curand, sper sa ne vedem cu bine la Bucuresti !

Am emotii ca iar luam avionul !

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

drum bun
sa ajungeti cu bine, va asteptam cu drag

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
oti sper ca ati ajuns cu bine in sanul familiei cum a fost drumul? dar reintalnirea cu tati?
ce liniste-i pe-aici..pe udne sunteti mamici?
noi am fost aseara la o petrecere cu tot cu prichindei si ne-a cam apucat noaptea pe-acolo, au adormit f tarziu aseara si azi au dormit pana la 10...si inca suntem cu totii cam lenevosi asa ca nu avem nici un plan maret pentru azi
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

daca ma laud ca fimiu a mancat un pestic intreg , o sa ziceti ca sunt neebuna?
si da am scris bine, fimiu, nu fimea, si ma refer la un macrou, un pic mai mare ca palma, nu la un rechin, si a papat puiul meu tooooot si cu mamaliga, asa cam 2 linguri nu un castron, dar pentru el este o masa enorma, si primul peste intreg papat, pana acum daca atingea sfertul era mult, si alta completare nuuu, aaa si 1 prajiturica mica gen magura dupa
asta dupa ce la pranz a mancat o farfurie de ciorbita, si dimineata un sandwitch
he he he atata mancare, deja risipa, cerd ca dau party de bucurie, poate o tine si el asa, sper sa nu il deochi

si daca va intrebati da ati citit bine asta este toata masa lui fimiu pe o zi, si eu ma bucur, va imaginati cam cat papa de obicei?,
si ca sa fiu si mai sincera la masa de peste zi se adauga un bibe cu lapte si cereale groase la culcare, si eventual in unele zile la trezire inca jumate de bibe la fel

si sa va zic cat mananca fimea? pai nu am loc sa scriu, oricum mai mult ca el in zille lui bune

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Pai paxela, sa dea Domnul s-o tina tot asa. Da, sa sti ica ceea ce spui tu pare o masa ok pt u ncopi lde varsta lui. Un peste cat palma is doua linguri de mamaliga nu e nici putin si nici mult, e ok, deci chiar daca pare o masa mare pentru el, sa sti ica e cat ar trebui sa manance, adica sa nu crezi ca e chiar putin ce-a mancat. Hai ca ma incurc in cuvinte si dau in balbaiala si nu mai intelegi nimci din ce-am vrut sa vin.

Noutatea la noi e ca adrian merge de-a busilea. Si-a dat drumul si pe covor, nu numai pe gresie si va spun sincer ca n-am vazut funduleatza mai scumpa care merge de-a busilea. Are niste miscari asa dulci, tocmai pt ca e mititel si pt ca inca nu are dexzeritatea de a fugi de-a busilea. Iar azi la masa de pranz a mancat singur, cu manutele lui o treime de porumb copt (noi facem des porumb copt si adrian e innebunit), l-a ras asa cum rad gainile cocenii de porumb in desene animate, ca la masina de dactilografiat. Asta dupa ce mancase deja boabele de pe un porumb intreg boabe taiata de mien de pe cocean. Lua cu mana si ducea la gura ca hamesitii naufragiati care dau de un pic de mancare. Ii palce f mult porumbul. Dar sa manace singur boabele de pe cocean nu ma asteptam.

Alex si azi mi-a facut pisu pe jos in camera la el imediat ce s-a trezit. Taica-su la dus ieri la culcare si nu l-a pus sa faca pisu inainte si bietu' copil dupa ce s-a sculat nu s-a dus imediat la wc si cand l-a tait, l-a taiat asa tare ca n-a mai putut tine. e deja al 5-6lea accident de cateva sapt. incoace. I-am spus ca daca mai face pisu pe el ii pun pempars inapoi ca la bebelusi.
Si-un calda la alex, mi-a zis mamaie ca in unele din zilele sapt asteia dupa ce i-a dat ceva sa pape la pranz s-a dus singur la cuclare pe nesimtite. Maica-mea ocupata un pic cu adrian n-a realizat unde-a disparut alex si da-i si cauta-l toata casa si in final l-a gasit dormind sus la el in camera. Un dulce! Uneori face niste lucruri atat de neasteptate. Mai are un pic si-i trece de tot vanataia de sub ochi si o sa avem din nou baiat cuminte .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna dimineata!
Va dam si noi o veste: de maine, mergem la GRADINITA!!! am reusit in sfarsit, printr-o prietena f buna sa iau legatura cu o educatoare de la gradinita de care apartinem si care este situata la 5 min de blocul nostru. nici acum nu-mi vine sa cred!! am luptat si uite ca am reusit, nu m-am lasat! tanti care statea cu Paul dadea semne ca a obosit cu 2 copilasi , fapt pentru care am insistat mult cu gradinita. Am promisiunea de la mama, ca in cazul in care raceste rau si va fi pe antibiotic, vine ea, saraca, sa stea cu Paul 4-5 zile pana ii mai trece. Doamne ajuta sa se integreze bine, sa se acomodeze si sa fie ascultator! Sunt fff ocupata, e apropie venirea inspectiei la scoala si muncesc la planificari si la scheme de proiecte, imi ocupa tot timpul, plus ca trebuie sa mai citesc si din metodici.

PAXELA, felicitari lui Silviu!!!!!!!!!

MIRIA cum ai rezolvat cu gradi? o mai duci sau incerci la stat?

OTILIA cum e acasa?

TRY am resuit sa citesc f putin din ce ai scris, dar am cuprins un fragment in care esti nemultumita de neimplicarea tatalui in cresterea copiilor....uite inca un motiv pt care stau muuuuuuult pe ganduri cu bebe 2...sincer, nu cred ca o sa il mai fac, ma doare sufletul pt ca mi-l doresc, dar singura si cu sv, copii..stii prea bine, e greu....mi-e mie greu acum, cu unul, cand tb sa am organizez SINGURA , a fost si o perioada f aglomerata cu musafiri multi si pe banda, nu s-a implicat si s-a resimtit si la nervii mei....dar am de gand sa iau masuri, o sa facem un program pt sapt viitoare, fiecare cu responsabilitatile lui, vedem ce iese, nu se mai poate...ieri am vrut sa lucrez, nu m-am asezat bine la birou ca imi spune: "ia mai stais i tu cu paul", in ideea in care el statuse cu copilul ca eu sa fac mancare.... m-am intins, ideea era ca te inteleg cat de greu iti este, incearca sa ii dai cate o responsabilitate la inceput si pe parcurs poate vine de la sine, desi....n-am nici eu sperante sa imi zica intr-o buna zi: "Oana, vad ca te-ai apucat de planificari, dau eu cu aspiratorul???" eheeeeeee, ce bine ar fi!!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput