Strumfi de iulie-august 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 5

jadi spune:
Am facut un blog pe Yahoo 360 aici .
Daca vi se pare ok, il editam de fiecare data cand avem ceva de adaugat, in josul paginii sub blog scrie edit, si introduceti textul dorit unde vreti! Daca vreti ceva, cautati in text!
Astept opinii!
Editez: pentru vizualizare trebuie sa fiti logati cu un user de yahoo, ori al vostru ori cel comun!
Deni & Vlad & Tudor

mamii spune:
fetelor dupa ce terminam cu alaptatul sanii raman asa fleoshcaiti??? de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07

mamii spune:
jadi esti super tare de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07

jadi spune:
La mine sunt felshcaitzi in permanenta!
quote:
Originally posted by mamii
fetelor dupa ce terminam cu alaptatul sanii raman asa fleoshcaiti???de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
Deni &

witchy_witch spune:
quote:
Originally posted by mamii
fetelor dupa ce terminam cu alaptatul sanii raman asa fleoshcaiti???de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
Chiar la asta ma gandeam si eu... ai mei sunt umflati cu pompa parca. Zici ca au silicoane in ei. Dupa ce suge asta micu' se mai dezumfla un pic, dar oricum am sarit de la 85B la 95C asa ca ma gandesc cu groaza ce se intampla cu ei dupa ce termin cu alptatul. Apropos, al meu papa san exclusiv, ca tot se facea un sondaj.

jadi spune:
La intrebarea cu imbracatul copilului! Eu am vrut sa il las mai golash pe Tudor, sa nu il sufoc cu haine dar... Copilul meu a dorit in permanenta un pic mai multa caldura, pe caldurile alea mari el era fericit, noi nu puteam sa respiram, pentru el era super ok, dormea numai dupa ce il duceam in aer cald. Cum s-a facut mai frig a inceput sa se foiasca si am descoperit ca daca ii dau o pijama peste body doarme si nu se mai agita! Cu caciula nu am insistat decat daca era frig afara si il duceam la plimbare! Nici dupa baie nu folosesc, probabil la iarna o sa ii dau totusi caciula dupa baie pana se usuca parul! Asa ca nu putem sa generalizam acest subiect, fiecare bebelus isi va exprima dorinta, acum sa fim noi suficient de istete sa il "citim"!
Deni & Vlad & Tudor

jadi spune:
Witchy, Alexandru este un frumos foc! Biberonul ala ce cauta pe acolo?
Deni & Vlad & Tudor

andicu spune:
Eu am alaptat doar 1 luna si s-au fleoscait oricum, adica sunt mai lasati decat inainte, desi inca imi sunt mici sutienele dinainte de sarcina (ma consolez cu gandul asta doar, ca eram constienta ca se lasa oricum dupa sarcina).
Filip sta cu caciulita numai dupa baita de cand s-a racit afara. Acum il cam las toata noaptea, ziua sta fara. Asa am observat si eu, ca ii place mai la caldurica. Daca il las mai subtire imbracat, imediat i se racesc manutele si nasucul si incepe sa stranute. Plus ca nu adoarme bine decat invelit.
Andicu mami de

Cum crestem noi

diane_dun spune:
Lia, cand am avut eu aceleasi probleme cu sanii ca si tine, am facut 2 comprese asa: am luat 2 batiste mari, curate, (d-ale sotului), le-am udat cu apa, le-am stors bine si le-am pus in niste pungute curate (din alea pt sandwichuri din plastic de unica folosinta) si una am bagat-o la congelator, iar pe cealalta o incalzeam cateva secunde in cuptorul cu microunde. Cu cea calda imi masam sanul cu probleme inainte de alaptat, iar cu cea rece tamponam usor zona dureroasa dupa alaptat. In vreo cateva zile mi-a fost bine. Sper sa-ti fie de folos.
Anya, multumim pt informatii (le-am salvat pe calculator).
Nikole, Casa de Piatra si toate cele bune!
Luna, LA MULTI ANI sotului tau!
Mami de Dani

Simo78 spune:
Deni super idea cu blogul!!!
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei