* Bucurii de sept-oct 2006 (81) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ignatica- noua ne-a zis ca ce trece de varsta de 9 luni cu un comsum mai mare de 500 ml lapte (formula) duce la o pierdere de fier din organism...asa ca daca vrea ff mult lapte ii dam in loc o masa care-i place ff mult. Acum nu stiu daca se respecta chestia si pt lapte normal Dorna sau altele

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

La multi ani, Adina! Pune pe masa un wurst si-o bere ca tare mi-e foame si sete!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Si eu stiu ca la varsta asta ar trebui sa bea max 500 ml lapte/zi.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

alexutza si la Oradea e soare si bine, iar Bihorul e intre Cluj si Arad, deci te astept!

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

quote:
Originally posted by ramomar

alexutza si la Oradea e soare si bine, iar Bihorul e intre Cluj si Arad, deci te astept!

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Voi vreti sa ma innebuniti????..ca la noi iar a inceput sa ploua si e fff frig...brrr...dar lasa ca vine el soarele si la noi- atunci sa va vad...si Ardealul si Bihorul pe aci prin sud...

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Unde e soarele ca a dezertat de la mine , zici ca suntem in decembrie,am imbracat o pe cristina cu geaca cumparata pentru iarna gandindu ma daca o pune acum la iarna ce mai pune.
Eu stiu ca dupa noua luni consumul de laptet rebuie sa fie in medie 5oo ml dar nu e regula,laptele de vaca e foarte sarac in fier si o alimentatie bazata in mare parte duce la anemie.Ideea este ca daca copilul are un regim echilibrat in care nu lipsesc alimentele care aduc fier gen carne , galbenus de ou ,ficatel , legume verzi compenseaza cu ele.Asa ca Ignatica nu te stresa.Sa iti mai spun din experienta cristina a supt pana la un an iar dupa ce am intarcat o nu am mai baut pana la 2 ani o picatura de lapte(nu a luat niciodata biberonul, nici un alt lapte decat san),stiu ca ma chinuiam sa ii mai dau un iaurt pe zi ,o branza de vaci,iar la 2 ani a descoperit laptele si bea 2 cani pe zi.La Victor s a repetat povestea , nu am mai vrut sa suga pe la 4 5 luni si nu a vrut biberonul deloc,asa ca are deja6 luni in care nu a baut picatura de lapte dar mananca iaurt,branzica , cereale de la milupa cu lapte,in totl max 400,500 ml pe zi dar nu imi fac probleme , creste frumos .Am cumparat 10 biberoane si 10 feluri de lapte care sint noi pe raft , nu au vrut si pace.M am intins ca o placinta ca sa iti spun ca nu e regula,daca copilului ii prieste lasa l si eventual poti sa ii dai supliment de fier haussman ,tedulce pe tine si pe strumful tau scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by Vauva

Buna dimineatza!

Vreau sa urez si eu tuturor bucuriilor care se vor sarbatori in viitor si care s-au sarbatorit dar nu am apucat sa le felicit:

Eu o sa iau o pauza de pe acest forum fetelor...Am foarte multe activitati de facut si nu imi mai prea ajunge timpul. Si nu in ultimul timp sunt dezamagita... Mai multe nu pot sa spun doar va rog sa ma intelegeti. Am tot stat si m-am gandit, dar cred ca asta este cel mai bun lucru acum pentru mine.

Va pup si sa aveti grija de voi si de puitutii vostri!

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Imi pare rau de decizia luata, nu stiu cine te-a dezamagit... oricum iti doresc sanatate tie si Biancai si numai bine!

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bisous

voi ii mai vedeti in fata ochiilor fara sa va uitati la poze?

Eu nu-l mai tin minte cum era mic, doar daca ma uit la poze.

Cite ore va dorm copii noaptea , mai mult de 9 ,10 ore?

Al meu daca doarme 2 ore e parfum... per total doarme cam 9-10 ore cu pauzele de rigoare.

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/10/2006
victor

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ADINA!

D bea cam 600 ml lapte vaca dim si seara + san toata noaptea. Insa nu cred ca e problema, laptele nu are mult calciu, poate formula imbogatita cu calciu e problema, preparatele cu calciu eu stiu ca se depun.

Mergi la inceput

Cam atat mai avem!

Mergi la inceput