* Bucurii de sept-oct 2006 (81) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 10
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by Ignatica
Nici David nu isi tine echilibrul daca il las singur in picioare , incetinei mai suntem.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Nici grasanu'
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
bisous spune:
Am revenit cu cristina , a plans nesperat de putin si i am bagat un paracetamol preventiv.
La multi ani puiilor sarbatoriti aztazi Maria Cornelia si Rares Nicolas,sa creasca frumosi si sanatosi si sa va bucurati de ei.Imi este asa de greu sa imi aduc aminte de al meu nou nascut , parca a fast tot timpul asa cum este acum ,voi ii mai vedeti in fata ochiilor fara sa va uitati la poze?
Cristina,cu mersul vin si eu sa aprob ca iti faci griji degeaba.Iti spun din experienta ca eram terminata ca cristina avea un an si ii era lene sa incerce sa mearga,statea cu picioarele moi ca in premergator fara sa is sustina greutatea ,iar baiatul unor prieteni mergea de la 9 luni si la un an alerga.Ideea este ca a mers la un an si o luna , a facut niste progrese immense in 2 sapt.Iar Victor merge foarte bine dar tinut de macar un deget si este la faza asta de vreo 2 luni.A facut acum 2 zile 2 pasi singur si cand si a dat seama s a asezat terorizat,si eu care credeam ca fiind grasut va merge mai tirziu ca cristina.In toate cartiile scrie ca normal dobandirea mersului se face intre 12 si 15 luni asa ca maria e in grafic.
Cite ore va dorm copii noaptea , mai mult de 9 ,10 ore?
bisous spune:
Scuze inca ma incurc vorbeam cu gety ca is facea griji pentru mers ,lui Cristina vroiam sa ii zic ca eu aveam indicatii stricte sa nu ridic 2 kg(cezariana la foarte putin timp in urma)iar eu defilam cu cristina de 15 kg in brate peste o burta pana la gura ,rezultatul mi s a scurtat colul si am stat cu inima in gat sa nu nasc prematur.Totul a fost bine pana la urma ,dar te inteleg ca nu ai cum sa nu il ridici ,si eu am ridicat o pana inainte sa nasc .Ai incredere ca o sa se termine cu bine
beatrix spune:
xandrutza, ai grija cu laptele daca bea prea mult! noua ne-a zis ca daac e prea mult calciu, rinichii nu-s suficienti de dezvoltati sa filtreze tot si risca sa faca depuneri!
acum dumnezeu mai stie care cum sta treaba ca dupa cum vedeti sunt attea opinii si pareri de nu stii dupa care sa te iei!
eu merg pe mana lor desi sunt chestii cu care nu-s de acord pt ca daca se intampla ceva cu eric si ajung la ei sa nu zica ca de aia e bolnav ca am facut eu nu stiu ce contrar a ceea ce au zis ei!
vauva, imi pare rau ca nu vrei sa mai scrii! eu sper sa te razgandesti si sa intrii sa ne mai dai vesti despre Bianca si informatii ! mie chiar imi parea bine ca mai vedeam si alte pareri!
apropos, de faza asta cu cate tari attea obiceiuri! nasa lui Eric are o colega din venezuela! ei bine, ei nu dau carne la copii pana nu au toti dintii! cica natura asa a facut omul sa manance ceva anume cand e pregatit!
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26quote:
Originally posted by alina morostes
La Arad e o vreme super, de vara. Ma enerveaza ca mi-am uitat caruciorul in masina si nu putem iesi afara.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Ma faci s arad..la noi a plouat ca lumea de azi-noapte si e asa de frig..groaznica vreme si in casa parca s-a lasat rece...ooofff, sa stii ca vin la Arad sa-l plimb pe grasan..ca dumnealui pana diseara va face spume pe langa usa...
PRINTZUL
Alexutza, asa e, nu glumesc. Te astept cu grasanu' la o plimbare pe malul Muresului.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
CristinaGoji spune:
Si la Cluj e soare!!!
Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
Ignatica spune:
Mai fetelor, care e treaba asta cu prea mult lapte, ca David consuma intre 700-900 ml lapte pe zi . Pentru prima data aud. Eu ii dau Dorna 1,5% grasime.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
beatrix spune:
Ignatica, nu stiu ce sa-ti spun in afara de ce i-am spus is xandrutzei! am uitat sa mentionez ca este vorba de 500 ml lapte praf! nu stiu daca se aplica regula asta si la laptele normal!
poate ar fi bine sa intrebi pediatrul ca si eu sunt interesanta de o parere a altui medic indiferent ac e din romania!
peste 3 luni mergem iar la vaccin si atunci o sa incep si eu trecerea la lapte normal si o sa cer detalii!
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Si la Cluj e soare!!!
Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
Voi vreti sa fac turul Ardealului pt o raza de soareee????
PRINTZUL
pufymic spune:
Maria cu -ici speciali de la Nicolas!
Rares
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!