PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Cristino ce ai? Nici gand de asa ceva.Eu o am pe Busra la bunici de la 4 luni si imi era tare frica de aspectul asta.Dar cand merg acolo nici macar nu se mai uita la ei, ci vrea sa stea cu mine tot timpul, chiar sa dormim impreuna.Si asat dupa o saptamana de despartire(inainte de licenta chiar 10 zile).Asa ca dupa cateva ore nici macar sa nu te gandesti. Mai bine sa te intrebi daca o sa vrea sa stea fara tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

cristina ioana sincer, psihicului meu i-a prins foarte bune intoarcerea la munca. eu am inceput serviciul cand teodora avea 7 luni si eu eram isterica ca nu mananca ca la carte ca nu aia si nu aia... stii tu, dileala de rigoare.
dupa m-am calmat si sincer, reusesc in sfarsit sa pertec timp minunat in adevaratul sens al cuvantului cu copilul meu.
cand eu sunt la serv sta cu mama, si eu mi-am facut casa in aceeasi curte cu mama deci din punctul asta de vedere e superok, duc dimineata cand plec la mama receptorul de la bebeinterfon si la pranz cand ajung recuperez plodul.
eu m-am intors cu program de 6 ore, si il respect, exceptiile sunt rare. ideea e ca, daca inaite muream de gelozie cat de vesela era ca il vedea pe tati venind acasa, acum traiesc si eu acea senzatie minunata sa o vad cum lasa jucariile balta si vine fuga la mine sa ne iubim.
mie personal mi-a prins bine. si copilul sincer, simte stie ca eu sunt mama, o iubeste si pe mama mea, si pe tati il iubeste dar, desi nu am alaptat si am trait cu o groaznica teama ca nu va avea aceea legatura speciala cu mine acum iti spun ca NU, nici vorba sa iti poat cineva locul in sufletul lui Luca.... ai sa vezi trebuie doar sa ai incredere in el si in tine.

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Bysko, ti-am zis ca sunt paranoica. Ma ia nebunia asa uneori, ca asa sunt Fecioarele cand iubesc

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Michella am inteles, m-am linistit. Cunosc toata dileala de rigoare si tot pentru psihicul meu tanjesc sa ma intorc la munca, dar ti-am zis care erau rezervele mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

am si eu o intrebare pentru cine citeste, noua acum ne ies 4 masele odata si se vede ce dureri suporta mititica. voi ce le-ati dat sa ii mai calmeze daca ati trecut deja prin asta?

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Michella si la noi are umflata gingia in vreo 4 locuri de la masele si tare se mai chinuie sg lucru ii dau cu Dentinox si cand o vad ca o doare rau ii mai dau niste Calprofen o lg mica de 2,5 ml si parca o mai lasa. In rest nu stiu nici eu cu ce sa ii mai alin durerea.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Michella, te asteptam in grup

Raluca 12+ si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Poze cu Alexandra de la Breaza http://www.flickr.com/photos/9486405@N08/?saved=1

Cristina sa stii ca lex o prefera pe soacra-mea in locul meu. Imi face semn sa ii dau ei castronul sa ii dea de mancare, daca suntem amandoua o ia pe ea de mana. Si pe tati il prefera in locul meu. Eu sunt super suparata si stresata pe faza asta.

Mergi la inceput

Mai fetelor ce liniste pe aici

Sabana, uite in sfarsit cineva care imi intelege paranoia
Luca nu are o preferinta asa pe fata pentru vreo persoana, normal ca e topit dupa tac-su' cand vine seara, sa zic ca pe el il prefera in detrimentul nostru al tuturor fin'ca asta il lasa sa faca mici boacane. Dar asa nu pot sa zic ca se fereste de mine sau de bunici sau de bona...e foarte sociabil. Dar ma roade pe mine asa ca poate luna asta cat eu nu am voie sa fac nimic sa nu se indeparteze de mine, ca nu il pot lua in brate...sau daca ma duc la job si vin seara sa nu se simta parasit si sa se ataseze de bona in detrimentul meu. Iti inteleg perfect supararea, deci. O fi pentru ca tacsu si bunica o rasfata ? ...

Mergi la inceput

...in plus, Luca 's-a facut baiat mare' si nici nu prea mai sta la giugiuleala si pupaceala, sa il dragalesc asa si mie imi erau tare dragi episoadele astea...dar probabil ca asa sunt baietii...sau?...
In fine, banuiesc ca nu e o pb, doar o sensibilitate a mea, ca mi-ar placea sa ne mai iubarim si dragalim, sa ma lase sa il pup

Mergi la inceput