PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 8
emiliapop spune:
Cristinico stiu mei da' am vrut sa vezi ce detectiva's io
si sunt si geloasa ca vreau si io! 
emilia
cu
si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
andreea25 spune:
ihhhh ,ce tot sosotitzi voi acolo?
cristinioo i a baga mama niste poze sa te vedem...si detaliaza ,tot tot ,si cat poti la sutien acu' ![]()
maryion felicitari ptr hotararea de ai face o suri lu Darius.nush legea ,ca pe mine nu ma intereseaza subiectu,dar io zic sa bagi mare
mami si cu Ari(4 august 2006)
norocuta spune:
genie
, multumesc de intrebare, dar m-a intristat sa aud ca dermatita isi face de cap din nou. Multa sanatate si pupici din tara cu multa vara
!
Am fost luata de val cu reinceperea scolii celui mare, greu va si citesc, darmite sa mai si scriu. Si am atatea sa zic...
Bisko felicitari pentru licenta! Admir cum nu crezi persoanele ca tine care pot face si altceva in timp ce cresc un bebe. Nu-i usor.
Dau drumul pe rand la mesaje ca Nour imi danseaza in brate si mi-e sa da peste tastatura.
Mami cu doi lei paralei
norocuta spune:
Deniro, Emilia ma bucur pentru voi ca veti avea pereche, felicitari! Frumos, ce mai...
Emilia si noi mancam in cca.20-30 min. Mai mult nu il las eu ca sigur e ceva in neregula. Are si el zile si zile.
Legat de Tv din pacate toata familia mea are dependenta (ca si voi, avem mai mereu un Tv deschis
)asa ca se descurca si el printre noi. Interesant e ca nu se uita decat la anumite chestii,in rest se joaca cu ale lui pe covor (in patut e cchh). II plac emisiunile pentru copii gen Barney care sunt chiar pentru mintea lui si ingana si el cantecele.
Acum, mai nou iesim mai mult afara pentru ca vremea e mai buna, sunt numai 30C si e f placut.
Mami cu doi lei paralei
norocuta spune:
Cristina-ioana, iti dai seama ca mor de curiozitate (si cati ochi or mai citi), dupa tonul fetelor suna a fi de bine, ca in prima faza eu m-am gadit la ceva nasol, Doamne Fereste.
... sa o luam dupa indicii
...e legat de intrebare "unde doarme bebe2"?
Hai spune si aici, ca nu ne aude nimeni ![]()
Mami cu doi lei paralei
emiliapop spune:
Norocutza merci ptr. felicitari
!
Cristinica avem unde sa dezbatem subiectul aici ![]()
emilia
cu
si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
Cristina_Ioana spune:
Baaaaaai, sunteti de groaza, detectivele lu'mama!! 

Bine, hai sa ne bagam acolo sa tocam, zuzelor! 

Nu, poze nu primiti! 

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
julax spune:
Genie,nici Alex nu mai e asa fin ca asta vara,dar nici nu e de speriat.I-au aparut cateva bubite pe obrajori,inspre guritza.oricum nu am intervenit cu nimic altceva decat cu Trixera.Sper sa se amelioreze sau macar sa nu se agraveze.Astept sa-mi spuneti ca sunteti mai bine
Julax @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
michella78 spune:
buna dimineata!
am aparut si eu, mai rar acum, la servici e multa treaba, cand ajung acasa teodora ma ia de noua... cam greu cu netul
felicitari tuturor viitoarelor mamici de bb2 si sper sa ma alatur si eu curand grupului
am vazut ca piersicutele au facut progrese foarte mari, LA MULTI ANI tuturor
michella
Cristina_Ioana spune:
Genie si Julax si noi folosim acum numai Trixera si tare bine e. de cand s-a nascut am folosit toata gama Mustela dar in ultima vreme nu prea i-a mai priit si am trecut pe Trixera. In plus, de vreo 2 saptamani il clatim cu taratze la baita si am scapat si de bubite, are pielea fina. Pun cam 2 linguri de tarate in apa pe foc sa se incalzeasca putin si las sa se infuzeze cateva min. (atentie, sa nu fiarba! ) Apoi las sa se raceasca putin si il clatesc dupa baita cu zeama aia.
Michella pupam fata ocupata.
Intrebare de mama paranoica pt tine: nu te apuca gelozia uneori ca bb se va obisnui cu pers care sta in timpul zilei, in detrimentul tau? Cum reactioneaza cand te vede seara?
Nu te supara ca te intreb, asta e preocuparea mea mai nou, sa ma intreb incotro s-o apuc profesional si daca sa o fac, ca mor la gandul ca va iubi bona mai mult decat pe mine ![]()
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1