PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Emilia, eu stiu ca pana la 2 ani nu e bine sa se uite la tv, dar noi ne mai uitam in ultimul timp si se mai uita si Ioanna.
Cu mancarea noi stam f prost in perioada asta. Nu mananca mai deloc, dar cred ca nu o tin prea mult la masa, nu m-am uitat la ceas.

Raluca 12+ si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Ramoon eu am salvat site-urile astea cu BabyEinstein:
http://btjunkie.org/search?q=baby+einstein
http://ibox.org.ua/4990

Raluca noi nu papam decat daca ne uitam la reclame si uneori si la clipuri vb Andreei numai la alea care ne plac.
Da' folder special cu reclame nu am facut inca si sa vedeti ce repede caut eu pe canalele TV alt set de reclame .
Rad eu da' nu-i de ras!
La noi se intampla asta cand e vb de mancat cu linguritza, la bibele de dimineata,cereale si seara tb sa fie liniste sa nu ne distraga nimik.

Cristina spune-mi te rog si mie de unde cumparai tu anul trecut ulei de migdale de la Aboca ptr. pielicica ca ziceai la un topic ca se gaseste in toate farmaciile si am intrat eu pe la sensiblu si am cerut si se uitau alea la mine de parca le ceream bombe la kilogram.

emilia cu si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Cristinikoooooooooooooo, radeam de situatie, ca eu m-am socat de mesaj, si cand m-am intalnit cu Dana am inteles. Mie nu imi spusesei. Da, apropo mataluta cand mai apari prin parc? Ca pe Lucu il vad zilnic. Am vazut ca v-ati tras Nike-uri, mai mai.
Andreea multumim de pupici, nu ne-am mutat inca, mai avem. o sa te anunt. O sa fim mai aproape. Poate o sa ne si vedem.
Se pare ca nu e ciuperca, e de la lapte junior. Nu il tolereaza. Noi am mai incercat asta vara cand erau caldurile si mi s-a stricat rau la stomac. Deci noi su ntem consemnati pe nan 2. Acum incercam toate alifiile sa ne treaca roseata.

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Emilia la Help net sigur gasesti !

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir
Botez

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Ioana merci mult uite tocmai la Helpnet nu incercasem ca daca s-au uitat alea la mine asa cand am intrebat am zis ca imi ajunge .

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

tocmai am citit un subiect cu nestle junior ,ca a gasit o mamika un inel inauntru.ce naiba, nici laptele praf nu mai e sigur sa dam la copii.uffff .asa ca Ioana cine stie ce baga astia de la nestle in el.
si lui Ari ii place asa mult .acu' mi e si frika sa i mai dau
genie imi pare rau ca iar aveti necazuri cu dermatita.multa sanatate antoniei
ralucaspm tare faza cu tradusu'
fetelor io de azi sunt la cura .asa ca sa mi tineti pumnii
va pupik si sa aveti o saptamana frumoasa mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Buna fetelor!
Doamne ce greu mai dau si eu pe aici. Nici nu am avut timp sa va citesc. si imi era asa dor de voi. V-am spus ca m-am "reapucat" de scoala de soferi si nu am timp nici sa respir.
Sunt la inceput si este destul de greu.
Sper sa reusesc.
Va felicit pe toate pt toate performantele piersicutzelor voastre.
Felicitari Doniro pt Victor. Sa dea DD sa fie bine.
Cred ca vreau si eu sa raman acum repede si sa nasc inainte de a implini Darius 2 ani. Stiti cum mai este legea cu concediu de crestere a copilului pt bb2? Ca ma bate un gand si chiar sunt pe ultima suta de metri. Vreau tare mult o surioara pt Darius.
Va pup si poate reusesc sa citesc din urma.

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Emilia si io tot de la Helpnet am luat Laboca. Dar am luat numa' o sticla, ca apoi am devenit fun L'Occitane, ulei pe care il folosesc si azi la greu, este senzational.
Ioana, pai am fost ieri intre 17-20 in parc, cu tati si soacra, ca eu o luna sunt piesa de mobilier, nu ridic niciun pai
Fataaaa, pana reusim noi sa ne vedem sa iti dau iaurturile cre' ca merge Vla la gradi
Da mei ne-am luat Nike ca asa ne-ai invatat
Auzi ai mess?

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Cristinico sa stii ca m-am prins io de ce nu ridici tu nici un pai da gata nu zic nika pana nu ne zici tu !

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

quote:
Originally posted by emiliapop

Cristinico sa stii ca m-am prins io de ce nu ridici tu nici un pai da gata nu zic nika pana nu ne zici tu !

poze cu noi

Fata esti belea!
Pai nu putem ma iubito sa tocam despre asta, ca ie off-topic

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput