PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Ioana, ati de mine adicatelea? mbineee

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Emilia eu nu o fortez ca a mea daca nu ii mai trebuie incepe sa isi faca greata numai de la simplul fapt ca are mancarea in gura si in genere daca a mancat bine si ii mai dau ca mai are fix o gura la ultima isi face greata si am patit sa dea afara tot ce a mancat.
Asa ca nu fortez nota niciodata ca m-am invatat minte. Ea e tre sensibila din orice isi face greata tot timpul tre sa plec cu vreo doua seturi de haine la mine just in case si nu mai zic de carucior care saracul numai el stie de cate ori a fost balta.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

slautare fetele!
mai intreb o data poate imi rasp. cineva: cine mai are site-ul ala cu desenele BabyEinstein? asta k tot vorbeati de TV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Mada nu aveam de gand sa postez dar cand am vazut ca tu esti ultima-numai ca sa nu te superi .Busra nu mi-a vomitat aproape niciodata de la mancare, in schimb are rau de masina.Pana acum i s-a intamplat de 3 ori si cred ca are de-a face cu condusul cu viteza mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Bysko ms esti o draguta.
Mai ce sa zic a mea de mica asa e e f sensibila de la orice cum isi face oleaca greata gata vomita in jet. Verisoara ei de ex isi baga toata ziua degetele in gura exact ca a mea si nu are nimic a mea le baga un pic mai mult si gata carpeta e fleasca.
Si cand e racita daca ii sta in gat de la mucisori incepe sa tuseasca si vomita asta de cateva ori pe noapte stau tot timpul cand e bolnava cu bin-ul la indemana da altfel ar trebui schimbata carpeta la cateva saptamani creca. Na asta este speram sa creasca si sa nu mai fie asa sensibila.
Ramoon te-as ajuta dar nu stiu sincer despre ce site este vb.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

pupici la fete
ramoon parca larissa ne daduse site ul,dar eu nu am reusit sa downloadez si nu l am pastrat.sorry.
ioana iubita ,uite multi de la noi,sa treaca ciupercade la .ati reusit sa va mutati? ca io sunt in urma cu noutatile
aaa ,vroiam sa va zic ca am castigat o invitatie la babyexpo.adika mi au trimis mail si cica sa ma duk acolo la casierie si sa i zic mailu'.oricum ma duceam.mai vine careva?
Ari mananca cam in 20 -30 min maximmm ,ca nu are rabdare sa stea atata linistita.si ea oricum are stilu smuls,nu papa decat dc se uita desene sau videoclipuri ( numai care ii plac).mi am facut un folder special ptr ora de masa: " CAnd papa ARI" .
asa ca la noi tv e mereu pe muzica si ea danseaza mai mereu.si cand nu e muzica tot danseaza
mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

mersi mult fetele! da, parca stiam eu ceva k Larisa ni l-ar fi dat, dar am zic sa nu gresesc.
Larisa daca ne citesti plsss help me.
mai fetele, Timeea papa in o ora de obicei ii da mama mea k pe mine ma apuca nervii, i-a de 3 ori dintr-o lingurita, k vrabiuta...dar mi-e mila s-o las nemancata (cred k i-ar conveni ei, k a fost mereu puturoasa la papa) k si asa e silueta rau.
e chin mare la noi, mai nou, la somnul de noapte...am si emotii cand o pun la culcare...acum a adormit bine si repede.
noi inca nu am facut vaccinul, sapt asta mergem asa k nu am scapat de stres...
am aflat si ce e cu roseata aia in obraji, cica ar fi o alergie, dar nush la ce...med de fam m-a intrebat daca ii dau lapte de vaca nu i-am dat niciodata...
va si sper sa am timp mai mult pt. DC

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Sal fetelor!
Ramoon, din cate stiu eu baby einstein gasesti pe dc++, daca ai asa ceva.
Eu nu cred ca ajung anul asta la babyexpo ca nu stau prea bine cu finantele, dar rog fetele care merg daca cumva le sar in ochi portite de siguranta pentru scari, anuntati-ma si pe mine la ce pret sunt pe acolo. Am tot cautat peste tot dar se pare ca tre sa fac pe comanda ca am scara destul de lata, are aproape un metru. Multumesc anticipat
In alta ordine de idei eu sunt destul de suparata pentru ca dermatita ei isi face rau de cap. Se ameliorase chiar foarte mult si intr-o noapte a facut o criza nasoala de scarpinat si s-a umplut pe fata, pe maini pe picioare, ce mai e plina iarasi. Si mai rau a reinceput sa o manance pielea. O hidratez cu trixera dar pe fata cel putin are pielea foarte uscata. Cristinica, Luca mai are probleme? Julax? La voi cum e?
Eu sunt disperata, maine ii dau un telefon dermatoloagei sa vad ce pararea are de toata chestia asta, daca poate fi reactie la vaccin de ce ii mai tot apar si la 2 saptamani dupa?

Fetelor pe unde ati disparut? Norocuta?
Maryion nici tu nu ai mai scris de mult! Sunteti plecati pe undeva?
Va doresc o noapte linistita

Genie si Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Ioanna seamana leit cu mine si e si mai atasata de mine. Bine, se joaca si cu tati, dar daca se atinge tati de mine e jale.
Chiar acum am iesit din baie ca mi se facuse rau de la sarcina si l-am chemat pe Mihalis sa ma ajute si Ioanna tipa de mama focului cand a vazut ca pune mana pe mine. Cred ca intelesese si dupa fata mea ca ceva nu e in regula cu mine. Cand imi e rau si ma vede incerc sa-i zambesc, dar probabil ca iese o strambatura si acum a inceput si ea sa se strambe la fel

Raluca 12+ si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

A inceput si Ioanna sa vorbeasca, in sfarsit si m-am linistit si eu. Vorbeste mai mult romaneste si cateodata ii imita si pe tati sau pe bona in greceste.
Am fost doar eu cu ea 2 saptamani in tara si atunci a inceput sa-si dea drumul. Probabil pt ca vorbeam toata lumea la fel si nu se mai incurca.
Cand ne-am intors aici se uita ciudat la Mihalis cand ii vorbea si apoi la mine ca sa-i traduc

Raluca 12+ si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput