PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 5
emiliapop spune:
Bysko, Mada si Genie multumesc pentru raspunsuri!
Vai ce mi-as dori sa ma traga si al meu de manuta cand termina de inghitit.
Genie
inca nu ne-am hotarat la nume ca nu stiu de ce nu imi place nici un nume
.Anul trecut ma gandeam la voi care aveati fete ce usor era sa alegeti un nume ca erau mai diversificate numele decat ptr. baieti si acum ca sunt in aceeasi tabara imi vine la fel de greu de ales nume!?!
Babee tu ai ales nume ptr. fata?
Poate imi dati voi cateva idei!
emilia
cu
si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
katik spune:
emilia, felicitari pt. bebelina! e fain cu pereche!!!!
robi maninca in jur de 10-15 minute, chiar mai repede cind ii este foame, cind nu mai vrea da cu mina stinga peste mina mea cu lingurita si miriie
. cred ca si el va fi stingaci ca si sora-sa![]()
de uitat la tv se mai uita la minimax si reclame, mai ales cind trebuie sa ne imbracam, atunci macar sta locului o clipa![]()
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
Bysko spune:
Apropo de trantit! Busra a inceput sa se tranteasca pe jos cand nu-i convine ceva si sa planga
.De vazut nu avea de unde sa vada asa ceva. Pur si simplu stie ca obtine ceea ce vrea, ca nu poti sa te intelegi cu ea.Maica-mea zice ca seamana cu mine.Ati avut probleme de genul asta? Sau numai a mea e un tartor in devenire
?
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by Muuh
emilia felicitari pentru fetita.
1. Nu il las la masa mai mult de 30 de minute. Fie ca a mancat fie ca nu dupa ce trec 30 minute il ridic.
2. Maxim 10 min/zi. Dar nu in fiecare zi. Evit pe cat posibil sa ma uit la TV de fata cu el.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Muhh merci, dragutza ca de obicei!
As vrea sa fiu si eu asa hotarata sa pot sa il las doar cu ce vrea el sa pape si sa ii dau cand cere dar el cand i se face foame nu cere decat lapte sau mai nou papa struguri.
emilia
cu
si Alexandru Paul(16.08.2006)poze cu noi
julax spune:
1.Si la noi tot cam 15 minute dureaza.Noi depasim 20 de minute cand bem lapte/ceai/apa![]()
2.Cred ca se uita 1-2min/zi(accidental).Evit sa ma uit la televizor in prezenta lui.Il mai deschide el,il las sa se uite cateva secunde,apoi il inchid si ii spun ,,gata programul"sau incerc sa-i distrag atentia.
Apropos de stangaci uneori am impresia ca si Alex e stangaci,ia de multe ori ceva ce-i dau cu mana stanga sau tine biscuitele sau altceva de papa in stanga.Foloseste si dreapta,dar ma intreb totusi daca nu e stangaci.Ai vostri fac asa?Julax @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
emiliapop spune:
Katik merci
si eu sper sa imi placa cu pereche si sa se placa si ei intre ei.
Al meu nu se tavaleste pe jos dar face altceva.
I-am cumparat o papusa bebelush cu gand sa se obisnuiasca cu ea ca si cum ar fi un bebelush. Papusa plange cand ii scoti suzeta din gura si suge dintr-un biberon cand ii pui in gura.
El ce credeti ca face? Ii ia suzeta din gura si o arunca pe jos si rade ca papusa plange.
Si eu care ma gandeam sa il invat sa aiba grija de papusa si el cand colo o chinuie
.
Sper sa nu faca la fel si cu viitoarea surioara.
emilia
cu
si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
Bysko spune:
Busra are o papusa care a fost si a mea-din aia cheala
pe care o alinta si o pupa pe fata. cred ca s-ar purta bine cu un frassior sau o surioara
.Bine, uneori o mai si tranteste...
Cristina_Ioana spune:
Am aparut si io, catinel-catinel 
M-am intors joi de la Timisoara, dar am avut netul neplatit si m-au taiat 
Consi, ma unge la suflet orasul tau de cate ori trec pe acolo...e ca o cura de liniste. Cand am aterizat in Bucuresti toata lumea agitata, nervoasa, irascibila si ofuscata, imi venea sa o iau la fuga
Ca sa nu mai zic ca am facut Tm-Buc o ora si Otopeni-casa 2h juma in trafic![]()
Ioana, ce faci, iubito? M-ai dat disparuta, ha? Ai vb cu Dana, ti-a zis ca am lipsit motivat? ...daca nu, las'ca-ti pove io 
Miruna, unde esti? 
Ma bag sa va citesc din urma si mai vb later
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Ioana81 spune:
Buna fetele!
O saptamana de kk!
Dupa atatia dinti, si atatea pastile, ne-am pricopsit si cu o ciuperca la fund. Se pare ca se trateaza.
Cristinooo m-a socat mesajul tau de aseara. Azi am vb cu Dana si mi-a zis, apoi am ras. Vb noi in parc. Azi m-am jucat cu Lucu.
La noi masa dureaza 10 minute. Asta de foame
. La televizor ne uitam doar la reclame, in rest neinteresant.
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!