Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (224)
Raspunsuri - Pagina 8
bumbita spune:
quote:
Originally posted by monica70
Ha ha uite si Dav papa masline ,ce ziceam eu?
La capitolul dulciuri,Diana cred ca-i fruntasa.Ca ma-sa dealtfel.De la mami de la magazin are voie bomboane de ciocolata umplute cu stafide,iar Ghitza ii da cicoco din aia umpluta cu branza.In rest,daca ma mai prinde in flagrant,papa ce apuca.Ea mai mananca si napolitane,cozonac etc. Azi i-am dat miere de albina si tare i-a placut.Aaa sa nu uit,ii mai dam si paine cu unt si gem dimineatza,tare ii place.In schimb la suc,nu-i dau decat facute acasa,sau Santal,rar altele,dar tot 100% naturale,Pe cat posibil.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
asa-asa ca bine zici : si napolitane si clatite cu dulceata. pana s-a prins el ca bunaciunea clatitelor nu vine din ele, din aluat, ci din dulceata si a inceput sa ia el cu lingurita sa puna pe clatita si mai baga si cate o lingurita cu dulceata in gura.

anasol deci si davidu e fan masline?
pai da, negre, verzi nu conteaza...nesarate si cat mai gigante.si semintele de dovleac??? cine sare la fileu???
mai pusei si eu cateva poze recente cu unicul nostru flacau...deocamdata
poze si filmulete cu BAIETII NOSTRI
bumbita
mami de
eduard ( 40 + fara o zi ) si de sebastian(03.01.2006)
monica70 spune:
IRINEL nu ma refeream ca-s nesarate complet maslinele,ci mai putin sarate,desi si ei ii place tot ce-i sarat.Si noi mancam sarat.
bumbita spune:
quote:
Originally posted by irinel2005
Masline nesarate? Unde se gaseste asa ceva?
Ilincai nu i-am dat tocmai din pricina ca-s sarate, insa tare-i place sarea. Linge solnita cind apuca la ea.
Bumbita, pisu la olita noapte!!! Dar e supertare Sebi.. Bravo, ingeras cuminte. Supertare.
Moni, Ada Bada? la noi e Acapada.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica- poze
www.dropshots.com/ipadureanca " target="_blank">filmulete
_
de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)
_
la noi ALBA CA ZAPADA este MAMA ( piticilor ), desi i-am zis ca o cheama ALBA CA ZAPADA, dar cred ca el asociaza numele ei cu faptul ca i-am zis ca avea grija de pitici, le facea mancare, le dadea sa manace si ei o iubeau tare muult si au plans cand ea a adormit.
bumbita
mami de
monica70 spune:
Tot ce vine la rand: seminte de dovleac,de floarea soarelui,alune,nuci,sticsuri,stafide,saratzele etc.
bumbita spune:

moni, da-mi voie sa continuu eu ca mi se pare cunoscut personaju' - grisine, fistic, floricele(popcorn), salatini...sa ma mai gandesc....
bumbita
mami de
Biancas spune:
Dani nu a mancat niciodata masline si nici nu va manca curand
. In afara de Nelu nu mananca nimeni (eu si Sandra) pt ca nu ne plac. In pizza ce am facut-o am pus ultimele masline taiate ce le aveam prin frigider, borcan incepit de vreo jumate de an
. Au stat in apa lor si nu s-au stricat.
Aici e alta melodie Holograf:http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?action=view¤t=video-0003.flv
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
BUMBITZAAA daa asa asa cum am uitat si de astea 
Si sa nu uitam castravetzii acri 
bumbita spune:
fetelor, as avea si eu o rugaminte la voi-daca ati putea sa-mi spuneti ce greseli ctredeti ca ati facut cu spiridusii in primul an de viata. eu acum sunt la faza in care fac o analiza si imi repet sa nu fac la fel si cu bebe 2: de ex, sa nu-i mai dau suzi, sa incep diversificarea mai devereme, sa nu-l mai las sa stea la socrela, ci sa vina ea la noi etc.
bumbita
mami de
Biancas spune:
Mie imi pare rau ca nu i-am dat ou moale intreg mai repede...ci i l-am dat exact la 1 an cum scriu cartile din ziua de azi
. Diversificarea am inceput-o la 4 luni cu suc de portocala, la Sandra am inceput-o la 6 sapt cu suc de porto
Dani nu mananca albusul de ou
.
Suzeta o poti folosi ca e utila dar dupa maxim 1 an sa scapi de ea ca e mai ushor decat la varsta asta.
In rest nu imi reprosez absolut nimic. Am avut copilul pe care mi l-am dorit, cu program de somn si de masa.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Bumbi..daca nu ii dai suzy va fi mai greu de calmat fara.
Si inca o greseala ce o fac mamele..nu il tine mult in brate ca se obisnuieste acolo..ca e cald si bine
.
Ai mei nici unul nu a fost luat in brate decat cand trebuia, In rest gaseam metode de calmare intotdeuna fara stat prea mult in brate.
Bianca

. Bravo, ingeras cuminte. Supertare.