Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (224)
Raspunsuri - Pagina 7
bumbita spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Bumbi, si eu verde am luat 1. As mai fi luat dar m-am grabit la concert. Cizme nu am vazut, am luat pliantul acasa si doar cand am ajuns acasa le-am vazut. Maine mai trag o tura pe acolo sa caut cizme...arata tare bine in pliant
Bianca![]()
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
aaaa, da, si din pliant mi-a placut , dar la fel nu am gasit treningul acela rosu...arata super. nu pot sa-mi dau seama cum de se dau asa repede. oferat este de pe 13.09, iar noi am fost pe sambata pe 15.09.

poze si filmulete cu BAIETII NOSTRI
bumbita
mami de
eduard ( 40 + fara o zi ) si de sebastian(03.01.2006)
Biancas spune:
Trebuie sa il filmez si eu pe Dani sa imi ramana amintire...Avea la socrii un obiect care seamana cu un pistol si se facea ca trage in noi si se distra de numa
. Zice un fel de "poc,poc" iar apoi se tranteste el pe jos ca si cand ar fi murit
. E pistolar gagiul
, la socrii cat timp am mancat duminica ne-a tot impuscat
. Se distra si el. De atunci nu a mai facut ca nu a avut cu ce, pistolul de jucarie al lui Nelu de cand era copil e pe undeva prin dulap.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
BUMBITZA! Bravo lui Sebi
ca-i super, mai ales cu olitza noaptea
El intotdeauana a fost precoce! Iar Alba ca Zapada cu piticii,cred ca la toti le plac! Diana e cu ai ho ai hooo si cu ADA BADA.Deja a desprins o pagina din carte,de cata a tot rasfoit-o. Incearca as-l filmezi sa ne distram ! Tu mai poti? Mai ai un pic ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
bumbita spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Maraki..avem 2 baieti atasati de carti.
Si Dani a mancat kinder dar f rar...evit dulcele cat pot. Nu stiu daca pot spune ca a mancat vreo 3 pana acum.
Mai nou isi baga mana in pepsi-ul meusi asha gusta
. L-am certat azi de vreo 2 ori dar degeaba...cum prinde sucul cum baga mana in pahar si duce la gura
. Azi in premiera a baut o gura de cafea
..sau mai mult
...mi-am lasat cana pe masa si m-am dus in dormitor, el a venit cu cana in mana sa mi-o aduca, avea cafea pe gura, pe piept era plin ca a varsat-o si pe parchet am gasit cativa stropi
.
Bianca![]()
eu recunosc ca ii mau din cand in cand si dulciuri, adica: prajituri de 7 days, bombonele m & m, ciocolata kinder si sucuri din comert cu pai- tedy si hohes cu ca sau cu vit c, care-i plac la nebunie
mai fetelor, ce stiti de masline? sebi e innebunit, cred ca daca m-as pune la mintea lui ar manca oata ziua numai masline.

bumbita
mami de
monica70 spune:
BUMBITZA,sunt super ok maslinele,si Diana ar baga la greu non stop! Incearca sa ii dai verzi,ca nu-s asa sarate.Poate de la ele li se trag anumite gusturi ![]()
anasol spune:
bumbi-s i dav papa in prostie masline, nu cred ca-i rau, io ii iau fara sare...
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria
7+ si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
Ha ha uite si Dav papa masline ,ce ziceam eu? ![]()
La capitolul dulciuri,Diana cred ca-i fruntasa.Ca ma-sa dealtfel.De la mami de la magazin are voie bomboane de ciocolata umplute cu stafide,iar Ghitza ii da cicoco din aia umpluta cu branza.In rest,daca ma mai prinde in flagrant,papa ce apuca.Ea mai mananca si napolitane,cozonac etc. Azi i-am dat miere de albina si tare i-a placut.Aaa sa nu uit,ii mai dam si paine cu unt si gem dimineatza,tare ii place.In schimb la suc,nu-i dau decat facute acasa,sau Santal,rar altele,dar tot 100% naturale,Pe cat posibil.
bumbita spune:
bianca
asa e, sunt mortali...este pacat sa nu surpindem astfel de momente...unice.
moni nu cred ca este un copil precoce, ci este un copil care a a avut foarte multe persoane in jurul lui si de la care a invatat diferite lucruri/cuvinte. oricum vreau sa zic ca de cand a renuntat la suzi, vizibil, nu numai de mine, a inceput sa vb mai mult si mai corect.
uite, maine promit sa-l filmez sa il vedeti " in actiune" cu alba ca zapada.![]()
![]()
daca mai pot?!

sincer, NU! maine este DPN si nici gand...si cica se zice ca a doua nastere se declanseaza mereu mai devreme...dar se pare ca si aceasta ca si prima o voi avea supra purtata...oricum daca nu se intampla nimik zilele astea, mi-a zis dr ca luni mi-o provoaca

.
bumbita
mami de
monica70 spune:
Deci aveam eu dreptate,ca sunt mai dezghetzatzi si vorbaretzi daca-s cu muulte persoane primprejur!
irinel2005 spune:
Masline nesarate? Unde se gaseste asa ceva?
Ilincai nu i-am dat tocmai din pricina ca-s sarate, insa tare-i place sarea. Linge solnita cind apuca la ea.
Bumbita, pisu la olita noapte!!! Dar e supertare Sebi.
. Bravo, ingeras cuminte. Supertare.
Moni, Ada Bada? la noi e Acapada.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica- poze
www.dropshots.com/ipadureanca " target="_blank">filmulete
_
de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)
_

si asha gusta
..sau mai mult