Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (224)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

I-am cumparat azi lui Angelo un domino cu animale, s-a uitat la poze dupa care a inceput sa indoaie cartonasele si deja 3 sant varza. Tot azi in premiera, i-am dat sa manance ciocolatele Kinder cu crema de lapte, cioco e doar glazura.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Moni, tu scrii retroactiv?
Bravo, Dienutza . Se pare ca minunea incepe sa isi dea seama ca vine cacaliciul. Asta e cel mai greu lucru la copii, in ce priveste olita. Sa constientizeze semnele organismului cind urmeaza sa vina pisu sau caca. Inteleg semnele cind e prea tirziu si de asta fac pe ei, ma rog, in scutec.
Bravo, Diana.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica- poze

www.dropshots.com/ipadureanca " target="_blank">filmulete

_

de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)

_

Mergi la inceput

Astery, sanatate puiului oofff....nici nu a inceput bine gradi si deja otita....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Fetele care urmaresc Prison Break A aparut primul episod din sezonul 3

a vazut cineva serialul 24 ? despre ce e vorba in mare ?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maraki..avem 2 baieti atasati de carti.
Si Dani a mancat kinder dar f rar...evit dulcele cat pot. Nu stiu daca pot spune ca a mancat vreo 3 pana acum.
Mai nou isi baga mana in pepsi-ul meu si asha gusta. L-am certat azi de vreo 2 ori dar degeaba...cum prinde sucul cum baga mana in pahar si duce la gura. Azi in premiera a baut o gura de cafea ..sau mai mult...mi-am lasat cana pe masa si m-am dus in dormitor, el a venit cu cana in mana sa mi-o aduca, avea cafea pe gura, pe piept era plin ca a varsat-o si pe parchet am gasit cativa stropi.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINEL o sa ma uit si eu in cont .
COSMI lasa ca nu vrei sa stii ce si cum mai vorbeste Diana Si mai ales unde
ASTERY sanatate lui Razvanel!

Diana nici acum nu a adormit, de atunci tot sta in pat singura in camera si boscorodeste aiurea noate buna mami ... noate buna tati ... mammii ! mamiii! vine nenea etc.
A mancat binisor tortelini cu carne acum seara .... dupa ce-a topit sticla cu 300 ml de lapte.
Nu-mi dau seama ce are,e cam maraita zilele astea,plange un doi cum nu-i faci pe plac si iar a zis de cateva ori buba gula. Se poate sa o doara deja maselele alea,ce apar dupa doi ani???
Ea continua sa prefere cartile; acum seara cand am intrebat-o cu ce sa ne jucam, a zis catzi si a fugit dupa ele. Dar n-a avut rabdare sa ii povestesc de Cenusareasa prea mult.S-a dus si mi-a adus carticelele cu pesti si pe alea cu legume.I-am zis legumele si le zice dupa mine,dar le poceste de mai mare hazul

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

giova bafta muuulta in afacerea lui clau si cat mai putin stres. sa aveti un concediu superb si RELAXARE MAXIMA. pupici multi la marcolin...ce sa mai tre sa ii iei ceva rosu sa poarte permanent sa nu se mai deoache.

cristina am vizionat si eu azi o gramada de poze cu razvanel. scum rau de tot fiu-tau. si un grasuun. si la gradi, ce sa mai, o sa fie distractie maxima cu asa educatoare ( am vazut poza in care facea pe dii! dii!). esti sigura ca e otita? oooffff!!offf! sanatate si pupici multi la bucalan.

bianca si eu i-am luat lui sebi doua bluze dintr-acelea de la disney : una verde si una portocalie...sunt frumoase foc, asa e. as fii vrut sa ii iau si cizmele acelea din cauciuc de la oferta, dar din pacate nu mai erau. sunt o gramada de oferte la real....mi-au placut in special foarte muuult si body-urile acelea de asta vara cu piciorus - doua la 10 lei.

poze si filmulete cu BAIETII NOSTRI

bumbita mami de eduard ( 40 + fara o zi ) si de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Bumbi, si eu verde am luat 1. As mai fi luat dar m-am grabit la concert. Cizme nu am vazut, am luat pliantul acasa si doar cand am ajuns acasa le-am vazut. Maine mai trag o tura pe acolo sa caut cizme...arata tare bine in pliant

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

quote:
Originally posted by monica70

IRINEL o sa ma uit si eu in cont .
COSMI lasa ca nu vrei sa stii ce si cum mai vorbeste Diana Si mai ales unde

Diana nici acum nu a adormit, de atunci tot sta in pat singura in camera si boscorodeste aiurea noate buna mami ... noate buna tati ... mammii ! mamiii! vine nenea etc.
A mancat binisor tortelini cu carne acum seara .... dupa ce-a topit sticla cu 300 ml de lapte.
Nu-mi dau seama ce are,e cam maraita zilele astea,plange un doi cum nu-i faci pe plac si iar a zis de cateva ori buba gula. Se poate sa o doara deja maselele alea,ce apar dupa doi ani???
Ea continua sa prefere cartile; acum seara cand am intrebat-o cu ce sa ne jucam, a zis catzi si a fugit dupa ele. Dar n-a avut rabdare sa ii povestesc de Cenusareasa prea mult.S-a dus si mi-a adus carticelele cu pesti si pe alea cu legume.I-am zis legumele si le zice dupa mine,dar le poceste de mai mare hazul

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

moni si noua ne plac foarte muult cartile - i-am luat la oferta 4 carticele cartonate cu povesti -12 lei, din real - alba ca zapada, pinochio, hansel si gretel si nu mai stiu care.
m-am ganditn sa i le citesc pe rand pana le invata bine si pana le intelege.

acum suntem la alba ca zapada. este mortaaaaaaaaaaaal... o sa-l filmez sa va distrati si voi. ma imita si gesticuleaza dinainte, cum vede imaginea si zice " mami-mami" si-mi arata imaginea ca eu sa ii zic ce zice alba ca zapada,m ce zice vrajitoarea, cum fac piticii etc, iar el ma mimeaza si vorbeste pe limba lui....partea cea mai hazlie este cu imaginea in care vrajitoarea ii da marul lui alba ca zapada si ii zic ca "alba ca zapada musca marul, ii ramane in gat si moare" - se face ca musca din mar, isi duce mana la gat si de-odata se lasa pe spate sau cand plang piticii si mai ales cand vine printul, ii da pup ( ma pupa pe mine ) si alba ca zapada se trezeste sai piticii fac " ieeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!ieeeeeeeeeeeeeee!!!!!".

la noi faza cu olita este ceva mai avansata, la modul ca si noaptea se trezeste si zice kk...ii dam olitza care e "preventiv" langa pat si face pipi, dupa care se culca la loc. ne capiaza , da' m,acar face ceva acolo...in curand , cred ca o sa-l las fara pampers si pe timpul noptii....sa vad cum reactioneaza.

poze si filmulete cu BAIETII NOSTRI

bumbita mami de eduard ( 40 + fara o zi ) si de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Eu merg sa ma spal pe cap

Mergi la inceput