Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (224)
Raspunsuri - Pagina 5

maraki spune:
maraki spune:
 Giova zbor placut si  concediu cat mai reusit  Cred ca abea astepti sa fiti pe plaja
 Cred ca abea astepti sa fiti pe plaja  Bafta si succese in noua afacere
 Bafta si succese in noua afacere  Sa fie intr-un ceas bun! a..mi-am amintit...am avut crema aceeasi marca pt. vergeturi, nu a avut nici un efect.
 Sa fie intr-un ceas bun! a..mi-am amintit...am avut crema aceeasi marca pt. vergeturi, nu a avut nici un efect.
 Am uitat ce am citit pe aici, nu stiu ce vroiam sa scriu. Merg in dormitor ca mi.a scos o gramada de cd.uri Angelo, tac.su sa la tv si ma striga pe mine....
Monica 
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
  mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Giova spune:
Giova spune:
 fetelor va multumesc.
eu am fost la urgente cu marco. pe drum m-au sunat si nasii si finii ca erau la bloc in parcare.
binenteles ca nu avea marco nimic, dar era marait, somnoros, alb la fatza si moale ca o carpa.
Cum am ajus acasa, i-a descantat fina mea si si-a revenit copilul . nu stiu cine sa-l fi deochiat
. nu stiu cine sa-l fi deochiat
bine ca acum e ok, casa e cu  in sus, eu mai am treaba, asa ca am inceput sa ma crizez.
 in sus, eu mai am treaba, asa ca am inceput sa ma crizez.
Am vazut pozele de la nunta, mortale, am si CD-ul, dar le pun cand venim din vacanta.
cam asta e, fug sa le fac patul si nu mai am acces pe urma la net, ca dorm aici in living.
Clau inca nu mi-a ajuns acasa. a venit 10 minute sa-i vada pe fini si atat.
va  si sa ne auzim cu bine.
 si sa ne auzim cu bine.
intru si din Turcia, avem net gratuit in holul hotelului, nasul ia laptopul, are wireless, asa ca mai intru, dar rar.
_
Gio si  Marco (6 ian. 2006)
Marco (6 ian. 2006)
  poze  www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

monica70 spune:
monica70 spune:

Ca tot nu vrea Diana sa mearga la nani inca,sa va zic repede:
Acum seara s-a cerut ea singura zicand CACA (nu olitza ca zilele trecute) si am bagat o vitezaa,mai ales ca era imbracata in salopeta,cum venise de-afara,nu mai stiam cum sa o deschid 
Am pus-o pe olitza si ... dupa vreo 3 minute,iar a produs un kk-cel  A urmat aceeasi faza,striga UITE! UITE! aratandu-l cu degetul si tzusti a golit in wc productia.
 A urmat aceeasi faza,striga UITE! UITE! aratandu-l cu degetul si tzusti a golit in wc productia. 
L-am batut la cap pe taica-su sa o puna pe olitza dupa ce mananca imediat dimineatza,dar evident ca n-a pus-o cum i-am zis  si a facut pe ea.Pana se misca el
si a facut pe ea.Pana se misca el  Noroc ca din ianuarie incolo o sa stea Diana cu mami,abia atunci ma pot astepta si la ceva rezultate.
 Noroc ca din ianuarie incolo o sa stea Diana cu mami,abia atunci ma pot astepta si la ceva rezultate.
Merg sa o culc.
Gio 

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007 
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME 

irinel2005 spune:
irinel2005 spune:
 Salut, fetelor 
Am intrat sa va spun ca am pus o chestie draguta in contul comun de pe yahoo.mail. Ne mai jucam si noi cu Ilinca (de-a umbrele pe pereti), insa ieseau niste balauri va dati seama.  . Tipu' asta e profi insa.
. Tipu' asta e profi insa. 
Giova, concediu placut, distractie faina si sa vii cu multe, multe amintiri placute si cu multe, multe ...poze. 
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana  (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica- poze
www.dropshots.com/ipadureanca " target="_blank">filmulete
_
de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)
_

cosmi1975 spune:
cosmi1975 spune:
 SALUTARE  FETELE
noi am  luat  cina  fata  doarme  , sotul la  meci  iar  eu  ma  pregatesc  de  nanii  pt  ca maine si pomaine  colega  mea  are  tb  si  fac  tura  dubla...o  sa  fiu  franta  
GIOVA  drum  bun si  sa  va  relaxati , asteptam  vesti....cat  despre  STEFAN  asa  i  il iau  vinerea  acasa  dar...in  fiecare  seara sunt  la  el  de la  5   pana pe  la  7  ...8   ca   nu  pot sta  fara el  ,  dar  as  va  zic  ca adoarme  seara  la  mama  de la  8?da  asa  i  ,  era 7 si  un  pic  si  zicea,,mamii dida(suzi)  ...a  nanii si direct in pat  , am  plecat  lasandu l cu mama care  vroia  sa  i faca  un  dus  si  la  nanii
si direct in pat  , am  plecat  lasandu l cu mama care  vroia  sa  i faca  un  dus  si  la  nanii
BIANCA  , nu am  vazut cartea asta pana  acum...nu i  place fetii sa citeasaca  dar  o  face  de  gura  mea(nici mie  nu mi  a placut, abia  acum  imi place)de  lectii  nu mai  zic  le  a  dat  foarte  mult  ,iar azi  o  poezie  de  invatat  plus  la  mate  o gramada  dar vad  ca  si  le  a facut  are  timp acum  dar  de  saptamana  viitoare pb  ca o  sa faca  si  seara  dupa  cursuri..asta e
STEFAN  e bine  ,  si  e  ca un  papagal ..repeta tot ieri  a  injurat  tata  (o prostie  )  si  hop si  el...pua
ieri  a  injurat  tata  (o prostie  )  si  hop si  el...pua de  s  a  facut  tata  verde albastru...la  certat  mama ,  dar STEF  prin  curte  in  gura  mare  ...pua, pua  ,pua
de  s  a  facut  tata  verde albastru...la  certat  mama ,  dar STEF  prin  curte  in  gura  mare  ...pua, pua  ,pua
ALI  pupicei la  printesa si  multa  sanatate  ,,,,mare grija  cu  febra, o  as  ziceti  ca  s paranoica dar  numai  eu  stiu prin ce am  trecut
dar  numai  eu  stiu prin ce am  trecut
pupicei

irinel2005 spune:
irinel2005 spune:
quote:
Originally posted by cosmi1975
STEFAN ....isi pune olitza in cap
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
http://community.webshots.com/user/cosmi1975

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica- poze
www.dropshots.com/ipadureanca " target="_blank">filmulete
_
de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)
_

Biancas spune:
Biancas spune:
 Cosmi...se pare ca la copii din ziua de azi nu prea le place sa citeasca, rar aud un copil sa citeasca de unul singur si nu de gura parintilor.
Irinel, nu mai folosi contul comun ca nu mai stie nimeni parola, cel putin eu nu o stiu.
Noi am fost in Real sa imi iau geanta de laptop si ce am gasit ieftin nu mi-a placut. Cred ca pana la urma raman la cea gasita la magazinul chinezesc cu 60 lei. In Real erau cu 40,50 lei dar urate.
I-am luat lui Dani o bluza faina (fetele care aveti Real in zona..), e bluza Disney cu Winnie cu 9.99 lei. Sunt haine ieftine si faine. 
Mi-am luat vopsea de par...Wella Safira violet
 sa vedem cum o sa arat
 sa vedem cum o sa arat
 . Inca nu ma vopsesc, sapt asta sau viitoare.
. Inca nu ma vopsesc, sapt asta sau viitoare.
Uitati ce am mai facut la Real:
http://www.dropshots.com/biancas#date/2007-09-19/21:21:26

Bianca 
  , mami de Sandra( 8.07.1997)
 , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
  si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Biancas spune:
Biancas spune:
 GOOL Steauaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
1-1
La concert a fost super . Am facut si filme mai lungi dar nu le pot pune pe site.
. Am facut si filme mai lungi dar nu le pot pune pe site.
 . Dupa concert a fost foc de artificii
. Dupa concert a fost foc de artificii
Ati auzit de Beyonce ceva? Mai vine in Romania? Am auzit ca are probleme cu locatia...are contract dar nu are unde canta caci stadionul arata ca ...dupa bombardament .
.
Cosmi, e tare Stefan  . Dani nici nu vrea sa o vada. Aseara -am pus putin in timp ce se uita la o carte, a stat cumva vreo 5 minute. Nelu langa el..el tot vroia sa se ridice, Nelu ii zicea hai sa ne mai uitam la poza asta si se punea iar jos...si asha vreo 5 minute
. Dani nici nu vrea sa o vada. Aseara -am pus putin in timp ce se uita la o carte, a stat cumva vreo 5 minute. Nelu langa el..el tot vroia sa se ridice, Nelu ii zicea hai sa ne mai uitam la poza asta si se punea iar jos...si asha vreo 5 minute . Nu sta nici la carti...nu il atrag deloc. Cartea cu animale domestice a rupt-o deja
. Nu sta nici la carti...nu il atrag deloc. Cartea cu animale domestice a rupt-o deja
Bianca 
  , mami de Sandra( 8.07.1997)
 , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
  si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

asteryaro spune:
asteryaro spune:
 Buna seara.
Pana nu uit:
Gio, concediu placut! Lui Clau multa bafta. O sa fie bine. Chiar si cu o singura masina  , cum zicea cineva p'aci.
, cum zicea cineva p'aci.
Bee, cu suzi... i-am lasat-o la cresa preventiv, ca ultima solutie. De cand l-am dus acolo da, este ffff atatsat de ea, chiar si prin casa. Eu nu i-o scot acum, il las sa copilareasca mai mult.
revin... puiu a facut OTITA.......... ooofffff
Cristina, mami de  Razvan (31.01.2006)
 Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro