Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (224)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ali iar a facut febra iarina? ce-i dai? Nurofen/panadol? or fi dintisorii?
Moni nasol cu omul negru pe post de sef. se impute treaba si la voi, cum se zice.

Maine dim. la ora 9 plecam la aeroport. zborul e la 11, am sunat la ag. si e ok, daca e ceva ma suna ei.

aici iar s-a intunecat.
am adus piticul acasa, un trafic de innebunesti.am facut o ora, pana in complex, si pe urma inapoi catre gradinita. I-am pus ceva acte sora-mii, ca pleaca vara-mea in Italia.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Azi am venit mai repede..mi-am terminat treaba si am plecat. Aseara am facut praji cu mere si Dani mananca intr-o veselie, i place f mult.
Giova...deci o sa aveti doar o masina momentan.. va va fi greu cu 1 daca ati fost obisnuiti cu 2. Marco mi se parea in poze mai inalt decat Dani si asha si e dar tu spuneai mai demult ca are 84..si acum 87. Bravo. La ultima masutatoare Dani avea 83 cm. Trebuie sa il masor dar eu nu vad sa fi crecut . Si cand ma gandesc ca s-a nascut cel mai inalt dintre copii sectei...s-a nascut cu 57 cm si cum concureaza la categoria fete. Pantofii aia o sa ii gasesti in iarna la reducere de 70 % deci nu te grabi. Au un adaos Leonardo de te doare mintea.
Maraki, e inalt Angelo..daca ii va placea poti sa il si faci baskebalist.
Moni...si voi i-ati atras atentia noului "director" ca va bea cafeaua
Cosmi, felicitari pt Bianca . Se descurca ea. E buna metoda cu regulile, fara TV si fara calc pana nu termina temele si pana nu ajungi acasa.. Sandra va sta luna viitoare singura pana vin eu pt ca Dani va merge la cresa si nu va mai veni maica-mea. Si pt azi are teme. I-a luat prea din plin cu temele astea
Ali, Iarinei sa se faca bine.
Am luat 8 la examen . Peste 10 zile iar incepe scoala, cursuri...of ca m-am saturat deja si sunt genul care frecventeaza seminariile ca altfel nu inteleg nimic din problemele alea.
Dani iar mananca prajitura cu mere

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Giova, disractie placuta in concediu, si bafta in initiativa lui Clau . Nu va fi ushor la inceput dar cand va merge bine firma vor intra multi bani in casa dar va avea mai putin timp liber. Cam asha se intampla cu firmele care merg intr-adevar.
Azi i-am luat o masinuta lui Dani , e basculanta si are si set pt nisip si ata sa o traga. E tare incantat de ea, si-a pus masinutele mai mici in basculanta si le trage prin casa

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Fetelor iar m-a apucat
Sa ma fac bruneta? M-ar imbatranii asha rau oare? Asa mi s-a nazarit mie .
Ieri am fost in Auchan si nu mi-am gasit vopseaua cu care ma vopsesc si ma tot uitam la alte nuante. Nu am luat nimic, dar ma bate gandul sa ma fac un maro ceva...sau de ce nu..culoarea mea naturala..negru acum cu fire albe

Mergi la inceput

Cosmi, aveti cartile astea? "Fetita celei de-a sasea luni" e primul. Sandra a citit in vacanta primul volum si ieri i-am cumparat urmatoarele 3 pt ca tare a prin-o cartea, mi-a spus ca ii place foarte mult povestea. E interesanta asha cartea, m-am uitat si eu peste ea, e cu semne, trebuie sa gaseasca ce spune cineva folosind un alfabet pe care il are pe ultima pagina. Cica e super cartea..si acum citeste fara sa o mai pun eu
http://www.rao.ro/autor.asp?id=301
Voi cititi de bunavoie sau impinsi de la spate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Giova, drum bun maine, distractie placuta! Si sa fie intr-un ceas bun plecarea lui Clau! MAre curaj are, desi la domeniul lui de activitate e imposibil sa nu-i mearga bine. Scumpici pantofii de la Leonardo. Desi, pantofii nu sunt tocmai un articol unde tb sa ne zgarcim. EU una am avut la Ana din iarna pana acum 2 perechi de pantofi (pe care i-a facut praf praf) si una de sandale. Nu tenisi, nu pantofiori de figuri pentru rochita, nu nimic altceva. SI acum am mai luat 2 perechi masura 23 sa-i aiba pana la sandalele din vara (in cel mai fericit caz). Si unele ortopedice fiind, au costat ceva, dar macar mi se pare mie ca merge bine cu ele.
Anasol, ma bucur de vestile bune legate de burtika. Si curand, spor la munca!
Ali, sanatate micutei! O fi racita!
Moni, am vazut rochia, iti sta super in ea. E minunata!
Bombo si eu m-am delectat cu pozele voastre. Frumoasa vacanta.
Mira, cu cat ma uit mai bine pe pozele voastre, realizez ca amandoua fetele seamana cu tine, de fapt! Norocoaso! Doar ca Daria e mai blonduta.
Astery, Razvan e chiar asha atasat de Suzi, cum pare din poze? NU de alta dar si la noi e jale mare. EU astept caninii sa iasa, s-o dezvatz. Si mai sunt 3 de iesit.
Fetele cu domnisoare de scoala, sa aiba fetele voastre un an bun!
fetele.
Bee 36+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu fac de zor cu miorlaitul dupa mine. nu stiu ce are ca din orice.
Bianca va fi greu cu o masina, dar Clau va avea biroul chiar langa casa, la 5 min. de mers.ne vom descurca cu una pana avem bani pt. alta.
Timp liber mai putin decat a avut pana acum nu cred sa aiba.Azi e ultima zi si cine stie cand ajunge acasa.
Macar sti ca de acum va trage numai pt. el si nu sa le faca miliarde altora.
Bee mersi. sa ajute DD la toti.asa e cu papucii, dar cu siguranta gasim si mai ieftini.

gata pauza, inapoi la treaba pana nu suna tel. ca trebuie sa-mi recuperez oamenii de prin oras.
si am uitat sa-i iau tigari lui Clau.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Giova...arunca-ti mess-ul la gunoi . Am vrut sa iti trimit o melodie faina si iar nu raspunzi. Se pare ca daca te caut eu nu merge, daca ma cauti tu merge. Spor la smotru
Moni, faina rochia, iti sta f bine..esti o doamna silueta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by szaboali

Giova ...inca un picut si o taiati in concediu

Iarina s-a trezit dupa o ora de somn cu febra 39,2...a papat putin ,ma bucur ca a papat si atat, iar acum i-a scazut iar febra si s-a dus cu tata-so la culcarica.

Chiar asa...pe unde sunteti??? V-a luat frigul???

Anasol ma bucur ca e bine bebe din burtica

Ali12+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza

Ali, tu ai fost cu fata la dr ?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutare.
Gio deci maine? sper sa va distrati bine
Cu omul negru nu cred ca va fi mare schimbare,deocamdata la capitolul productie e paralel,asta e clar si mare branza n-o sa faca,dupa cum zic baietii.Sper sa nu-si bage nasul in treburile administrative si sa nu se puna rau cu doamna director economic si cu domnisoara assistent manager ,ar fi taaare fraier,gest sinucigas,nu alta Pana una alta colega-mea a tras jaluzelele la geamul dintre birouri, ca sa aiba intimitate omul in biroul personal (a se citi sa nu se vada cum vorbeste ea pe mess - desi ca sa fiu rea,cre' ca ar trebui sa se catzere pe scaun in picioare ca sa vada ceva ) Aaaa si la fel,inca din prima zi si-a mutat biroul in pozitie strategica,ca era cam cu spatele spre usa (acum e cu spatele spre mine,zici ca suntem in vagoane ) Sunt curioasa cu cat il vor plati,pe pariu ca-i vor da mai mult ca la fostul.O chestie dragutza,azi a cerut marire de salariu un sef de echipa (eu i-am zis sa-l abordeze direct pe directorul italian ) si se pare ca i-au si aprobat cu 100 de euro net in plus,tot e ceva.Sper sa ii dea si la colegutza cand cere,da' pe fraiera asta tot din spate tre' sa o imping ,parca nu i-ar cunoaste,ca daca nu ceri nu-ti da nimeni din proprie initiativa nimic,mai ales italienii

Si pana nu uit,mersi de complimente.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput