Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (224)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

va multumesc anticipat celor care imi raspundeti.

poze si filmulete cu BAIETII NOSTRI

bumbita mami de eduard ( 40 + fara o zi ) si de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Singurul lucru de care mi-e ciuda e ca i-am dat ceva antibiotic in premiera pe la 8 luni,pentru giardia,dracu sa o ia.Desi stiam ca tot nu trece cu una cu doua ,iar daca trece reapare m-am luat dupa pediatra.In rest,nu prea as avea de ales,cred ca nici cu al doilea ,de-ar veni,nu mi-as permite sa stau acasa si sa ma ocup mai mult

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

A..inca o greseala...trebuia sa il pun pe olita mai repede...de cand a stat in fund. Cu Sandra am reusit foarte ushor dezvatatul de olita..cu el parca nu mai am puterea si nervii necesari. Credeam ca metoda Sandrei va functiona si la el dar deocamdata nu a dat roade. Si sincer nici eu nu am insistat mai ales ca ziua nu sunt acasa.
La varsta lui Dani , Sandra nu mai folosea scutece ziua

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Biancas

Bumbi..daca nu ii dai suzy va fi mai greu de calmat fara.
Si inca o greseala ce o fac mamele..nu il tine mult in brate ca se obisnuieste acolo..ca e cald si bine.
Ai mei nici unul nu a fost luat in brate decat cand trebuia, In rest gaseam metode de calmare intotdeuna fara stat prea mult in brate.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

cu tinutul in brtae, nici eu nu am avut probleme . stateam cat era nevoie cu el. sebi a fost un copil tare cuminte din punctul asta de vedere, nu a plans niciodata " fara vreun motiv bine intemeiat. sper ca si bb 2 sa fie la fel.

nu stiu ce sa zic cu suzi...cateodata, imi dau seama ca ne-a ajutat muuult in perioada colicilor, dar cateodata imi venea sa-mi iau campii: cand o uitam acasa si plecam undeva si incepeau smiorcaielile de dorul ei, cand ii cadea noaptea si trebuia sa ma trezesc sa i-o dau...deh! dependenta bat-o vina

Mergi la inceput

Bumbi a cerut greseli de crestere nu ce medicamente le-am dat sau nu

Mergi la inceput

Bumbi..noaptea ii bagi suzy si tace. dar daca nu are suzy ce faci? Il iei si brate pana adorme? vezi tu acum ce varianta e mai buna..
Lui Dani nu i-a placut bibi niciodata prea mult, cand era mic l-am invatat sa il ia cu glicerina boraxata ..si treptat s-a obisnuit.
Sandra in schimb..a iubit bibi.
Al doilea copil sa stii ca e mai rau ca primul, cel putin asha spune multa lume cu care am discutat. E mai rau si pt ca mama a fost mai agitata la a doua sarcina decat la prima.
La mine e valabila treaba.

Mergi la inceput

Chestia cu statul in bratze,nu-i universala.Eu asa am calmat-o pana la 3-4 luni noaptea,in perioada cu colicile.Dupa aia n-a stat mai deloc in bratze,se zbatea sa o las jos,ii placea in carucior,pe saltea,pe jos ... Eu de la 5 luni am lasat-o pe jos pe saltea.
Cu olitza si eu zicem asa,dar acum m-am convins ca totusi era prea devreme,atunci nu ar fi anuntzat cand face,ar fi stat ca robotul doar,daca ar fi stat.Totusi, mai bine o puneam cu vreo 3 luni inainte macar.

Si un filmuletz cu nelinistita:
http://www.dropshots.com/moni1#date/2007-09-19/21:41:52

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Biancas

Bumbi..noaptea ii bagi suzy si tace. dar daca nu are suzy ce faci? Il iei si brate pana adorme? vezi tu acum ce varianta e mai buna..
Lui Dani nu i-a placut bibi niciodata prea mult, cand era mic l-am invatat sa il ia cu glicerina boraxata ..si treptat s-a obisnuit.
Sandra in schimb..a iubit bibi.
Al doilea copil sa stii ca e mai rau ca primul, cel putin asha spune multa lume cu care am discutat. E mai rau si pt ca mama a fost mai agitata la a doua sarcina decat la prima.
La mine e valabila treaba.

bianca sa stii ca la mine nu prea s-ar aplica regula asta. pt ca acum in a doua sarcina nu mai m-am dus la mine la servici, am fost ajutata de mama cu sebi, mai ales in ultimele luni, cu afacerea noastra nu m-am stresat asa mult...deci....dar bb 2, a fost muuult mai miscacios ca sebi...exista oare vreo corelatie intre miscarile bebelului si felul lui: cuminte sau agitat dupa nastere?

Mergi la inceput

Diana n-a fost extrem de agitata in interior.Afara insa ...
Cu suzeta,am fost obligata,deja de la o luna,ca altfel statea agatzata de Doar dormea,sugea si urlaaa .Pana la suzeta,dupa aia abia am putut respira.Si doar de latex,de silicon nu era genul ei.

Mergi la inceput

Am plecat la nani,noapte buna!

Mergi la inceput