Strumfi de iulie-august 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 4
oaana spune:
quote:
Originally posted by andutzy
Mai fetelor, cred ca v-am mai intrebat dar tot nu sunt lamurita. Voi v-ati strans burta dupa nastere? Si aici intreb mai ales fetele cu cezariana. Ca a mea inca atarna sinistru...o fi prea tarziu sa ma mai "incing" acum? Mi-as cumpara o burtiera dar daca e prea tarziu parca nu as mai arunca cu 30 lei pe fereastra!
ANDUTZY,EU AM PURTAT LA INCEPUT DAR ERAU NISTE CALDURI DE MIUREAI SI NU AM MAI SUPORTAT-O...EU CRED MAI CURAND CA E MAI BINE FARA BURTIERA CA SA PUNEM MUSCHII SA LUCREZE...ORICUM BURTA NU SCADE ASA CURAND,LA MINE LA PRIMA SARCINA CAM DUPA UN AN NU S-A MAI VAZUT.
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Oana,mami lui Iosua(5 oct. 2005)&Aaron(21.07.07)
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
nikole spune:
Neata la toata lumea!
Am citit de 3 ori cele 3 pagini,dar mi-s atat de buimaca de cap ca abia reusesc sa-mi ordonez ideile si sa-mi amintesc ce si cui vroiam sa spun.
Andutzy, stiu ca ai intrebat fetele cu ceza. insa uite si eu desi am nascut normal, mai am inca burta, e cam urata atarna nasol, insa ce-i mai rau, am impresia ca organele nu-s la locul lor, e ceva ciudat pe acolo
burtiera am purtat cam o luna, insa nu o prea suport, ma incomodeaza asa ca zace in dulap.
Plus ca sunt fel de fel de pareri, sunt voci care sustin sus si tare ca purtand burtierea muschii devin lenesi nu mai lucreaza , isis pierd fermiattea, etc...si tind sa dau dreptate...
Loredana, cum zicea si Valen, ...e prea devreme pentru antibiotic, eu una nu i-as da.Aici pana la primul vaccin nimeni nu itit da antibiotic, doar daca Doamne fere e o situatie f grava, dar in rest nici sa nu auda de antibiotic, sau chiar de pastile la bebe sub 3 luni.
Se dau siropuri usoare, spray-uri, totul cat mai natural, acum primele lunisoare constituie o etapa importanta din viata lor si se incearca pe cat posibil sa nu se intervina.
Samadhi, ma bucur ca merge trucul!
Dincolo de toate astea, eu ma simt f rau, aseara am ajuns la spital cu febra 39 si dureri infernale de cap spate, in tot corpul...
diagnostiucl:viroza respiratorie, dupa ce m-am contrazis cu medicul care ma suspecta de meningita, de mi-a bagat barbatul in boale!
Probema e ca iarii dau formula la bebe , din cauza trat puternic ce mi-a fost prescris iar asta ma termina psihic, sunt f nervoasa , probabil si de asta Kevin e agitat de dimineata nu doarme, maraie in continuu...
va pup, merg sa-l iau iar in brate
poze Kevinutz
oaana spune:
Buna dimineta tuturor.
Eu?buimaca rau,am mancat ieri o farfurie mare de pastai,si asta-noapte ghiciti ce a facut Bubu?
Nonna,pe mine nu ma doare gatul,ci capul...sanatate multa ....si la noi au fost putin probleme cu gelozia,dar acum e bine,cred ca la tine diferenta dintre ei e mai mare.La noi acum e bine,doar uneori cand vrea ceva imi spune sa-l pun jos pe Bubu ca sa merg cu el...a si la inceput probabil nu stia cum sa reactioneze,nu mai voia sa faca pipi la olita,cateva zile a facut in pantaloni,insa i-a trecut.Acum nu e gelos chiar daca aude cum alint pe cel mic..pt. ca imediat il alint si pe el...
Carmen ai niste baietei tare scumpei.
La mine Aaron a inceput sa zambeasca bine,chiar treaz fiind.
O zi buna tuturor.
Oana,mami lui Iosua(5 oct. 2005)&Aaron(21.07.07)
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
first_carmen spune:
Buna dimineata fetelor!
Ne bucuram ca va place de noi da' noi spunem ca toti bebelusii sunt frumosi ca ne-am mai uitat si noi la pozele voastre!
Ma inscriu pe lista celor care au facut cezariana! doctorul mi-a zis ca nu tb sa port burtiera , ca tb sa fac miscare , gimnastica . Dar pina la a face miscare cind ies afara imi pun burtiera sa nu se vada urit (cam atirna saracuta). eu mai am de dat cam 5 kg pina la greutatea de la maritis ... asa ca mai astept putin si incep sa ma duc la sala. Pe mine inca ma mai doare acolo unde este operatia, nu tot timpul dar uneori cind ma ridic de pe pat sau de pe scaun ma misc citiva metrii aplecata, asa cum mergeam in prima zi de dupa operatie pe holurile spitalului.
In privinta bubitelor de pe spate july_g nu stiu ce sa zic , noi le avem pe fata ...
Cind va aud fetelor ca alaptati imi vine sa pling ... as mai fi vrut si eu putin senzatia aia in care bebele trage lapticul ... dar asta e ... bine ca exista biberonul.
Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20doua
nikole spune:
quote:
Originally posted by first_carmen
[Cind va aud fetelor ca alaptati imi vine sa pling ... as mai fi vrut si eu putin senzatia aia in care bebele trage lapticul ... dar asta e ... bine ca exista biberonul.
Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20doua
Stai linistita , cresc bebeii si cu formula...al meu sot, 11 zile a fost alaptat la san, dupa care soacra-mea i-a dat formula, si sa-l vezi ca nu a avut o problema de sanatate in 29 de ani, si a crescut bine, armonios...
sa nu mai fii tristuta.
Ps:pe mine ma doare fptul ca arunc juma de litru de lapte in chiuveta in loc sa i-l dau lui, macar daca nu aveam ,intelegeam, mi-ar fi fost mai usor, dar asa...
poze Kevinutz
Ioana75 spune:
Salutare! N-am reusit sa citesc nimic din urma, sint un zombi mergator. Mi-e foarte greu cu 2 copii, mai ales noaptea pentru ca se trezesc amindoua, una de la alta (camere separate nu ajuta decit o noapte din dou;, poate etaje separate, desi am auzit cazuri in care nici asta nu e de ajuns - depinde de 'trompeta' lui bb). Luni mergem la dr pentru control si vaccin, dar stiu ca Smaranda nu a luat nici macar 400 gr. Astept sa vedem ce zice si dr, dar mi-am cumparat deja laptele praf, mai ales ca in prima luna a luat 650 gr.
Va doresc sanatate la bebei si somn luuuung si dulce noaptea.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
ghinetz spune:
Loredana, sper ca nu iti raspund prea tarziu, dar cred ca ar fi bine sa mergi la un ORL-ist. El se pricepe cel mai bine, doar e domeniul lui, nu? Cand era Stefan mic patisem ceva de genul asta. Si am fost la ORL-ist, nu m-am bazat doar pe medicul de familie. Si ORL-istul mi-a spus sa nu dau nimic - in special antibiotic - daca nu il vede el.
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
andutzy spune:
neata!
Multumesc de raspunsuri! E clar, vreau sa fiu miss prea devreme
Eu azi am constatat cu tristete ca Horia inca nu vede. Incerc sa nu-mi fac probleme si din cauza asta, dar sunt aproape sigrua ca din cauza asta el nu zambeste. Cand o sa ne vada si el calumea? Momentan se uita prin noi mai mult!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
ghinetz spune:
Multam de cafea. A mers ca unsa.
Ochisorul a trecut fara sa ii dau cu nimic, ca dr. nu mi-a raspuns la telefon si nu am mai ajuns ieri la cabinet. Nimic medicamentos. I-am pus laptic direct din tzatza. Adica i-am muls direct acolo cateva picaturi. Stiu si eu...o fi functionand. E drept, nu am auzit oftalomolog sa recomande, dar si neonatologul din maternitate si medicul de familie mi-a spus, pentru cazul in care trebuie. Or mai da si leacurile babesti roade, stiu si eu. Am retinut insa, Nettacin, daca recidiveaza. Anya
Andra, cum ai constatat ca nu vede inca bine? Nu te pripi. Chiar nu ai nevoie de un motiv de stres in plus. O sa vada clar cat de curand. Si ce-o sa-ti mai zambeasca!!!! O sa vezi. Nu te mai stresa, te rog.
Oana, Stefan si Victor
ghinetz spune:
Nonna, daca de la mine a ajuns durerea de gat....Eu nu am luat nimic, decat paracetamol si ceai cald cu lamaie. Mult, mult ceai. A! Si mai functioneaza gargara cu apa cu sare. Desi, imediat dupa ce amnascut medicul anestezist mi-a recomandat Strepsils, ca de la anestezie mi se usca gatul. Dar mai intreaba.
Ioana. Si odihna, de pe asta n-am cum sa ti-o trimit, nici macar virtual. Dar, daca te consoleaza, si eu tot zombi.
Oana, Stefan si Victor