Strumfi de iulie-august 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 3
kitty_nic spune:
pupici la pitici si mamici. despre noi nu am mare lucru de spus, decat ca suntem fff cuminti, dormim, papam, ne iubim, ne jucam si facem kk mult . in rest, de astazi suntem posesoarele unui mare rosu'n gat. a, fost azi la pediatra si ne-a confirmat, asa incat am descoperit de ce ieri a fost fata mea asa de maraita si nimic nu-i intra in voie. din fericire asta nu-i afecteaza somnul si pofta de mancare.
in legatura cu pofta de mancare, eu sunt chiar putin cam disperata. nu-i dau decat san, dar se ingrasa groaznic. la nastere a avut 3,400 iar acum, la 2 luni si 3 sapt are 7,500. mai are cineva o astfel de problema? dr zi ce sa nu ma panichez, dar totusi, parca nici linistita nu pot sa stau.
am vazut pozici de aylin - superba broscuta Alma. pupici
am mai vazut si pozicile din albumul comun si m-am indragostit.
unde pot sa trimit si eu pozici sa poata fi puse in albumul comun? ajutati-ma si pe mine ca sunt mica si fraiera si nu sti sa "ma servesc" singura.
multi pupici si somn usor.
Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!
Anya20 spune:
am intrat si eu dupa 2 zile si am citit in diagonala. daca m-ati intrebat ceva si nu v-am raspuns, repetati intrebarea, pentru ca se poate sa-mi fi scapat.
am retinut ideea cu laptele in ochi. eu n-am intalnit nici un oftalmolog care sa recomande asa ceva. si mi se pare f logic. laptele nu este steril, oricat ne-am stradui sa-l mulgem corect si, mai mult, este un mediu f propice inmultirii bacteriene. asa ca...NU LAPTE IN OCHI!! poate da o infectie f periculoasa.
nu mai stiu cine a intrebat de okisorul lipit si cu secretie multa...este o conjunctivita acuta purulenta. daca nu trece dupa curatarea ochiului cu ser fiziologic (da, la noi se recomanda dinspre exterior spre interior), se poate administra nettacin, picaturi, o picatura de 2 ori pe zi, in ambii ochisori, timp de 7 zile. este cel mai "bland" dintre antibioticele care se pot administra in astfel de cazuri la sugari.
arina a avut o conjunctivita de acest fel saptamana trecuta (simo poate confirma, caci l-am trimis pe sotul ei dupa nettacin) si i-a trecut. chiar daca pare ca nu mai face secretie dupa 2 zile de la administrare, se va continua tratamentul pe perioada mentionata (minim 5 zile).
cantitatea de pipi zilnica trebuie sa fie proportionala cu ccc cantitatea de lapte ingerata. daca bb nu e deshidratat, e ok.
micky, cadita cu suport gasesti la magazinele brevi. am vazut si prin alte parti, dar nu mai retin sigur unde.
anto...tot cu dureri de burtica? ooof, ce rau imi pare. multi de la noi.
carmen, ai niste baieti superbi. sa-ti traiasca. si multa putere pentru tine.
schema de vaccinare de la noi se face la 2-4-6 luni. parca lia, tu intrebai, chiar daca i-ai facut la o luna engerixul, ii continui vaccinarea conform schemei, la 2-4-6 luni.
infanrixul se poate face si la inteval de o luna intre 2 vaccinari.
aylin, tu ma intrebai de bentite...de obicei i le fac singura. in poze apare si una pe care am primit-o cadou, cu tot cu rochita respectiva. apropo, alma e foarte dulce. frumoase pozele.
kitty_nic spune:
andutzy, eu nu fac parte din categoria de cezariene, dar sa stii ca eu nu m-am incins, dar e drept ca burta tot am, numai ca actuala mea dr mi-a spus ca asta se rezolva prin miscare si ceva gimnastica, si am citit ca toate modificarile care s-au facut in 9 luni de umflare au nevoie de 9 luni de revenire. nu dati cu rosii, am zis si eu ce stiu. multi la toti
Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!
Anya20 spune:
andutzy, nici eu nu m-am incins. dupa nastere aveam o burta oribila, hipotona si lasata. acum s-a dus f mult. cand mananc mai mult se "umfla" iar, dar dimineata sunt oarecum supla.
kitty, bine ai revenit. chiar ma intrebam ce faceti.
nu te ingrijora de greutatea bebelinei, atata timp cat papa san. poate lua oricat. cu timpul ritmul de crestere va scadea.
babele ar spune ca "ai laptele gras"
valen spune:
[quote]Originally posted by kitty_nic[ si am citit ca toate modificarile care s-au facut in 9 luni de umflare au nevoie de 9 luni de revenire. nu dati cu rosii, am zis si eu ce stiu. multi la totiMami Cristina si Daria Ioanawww.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">Poze Daria Viitorul suna si mai bine: bebe a venit! Nimic nu este intamplator.www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!da, io una subscriu si folosesc treaba asta ca scuza pt. silueta mea (vai de ea); mai am (scriptic)inca 5 luni si jumatate ca sa ajung ce-am fost odata desi ma indoiesc c-o sa mai arat ca la 20 de ani. Bine ca m-am maritat ca...
july_g spune:
Neata mamicute!
Pot sa dau eu cafeaua in dimineata asta?
V-am citit mai mereu, in special dimineata pentru ca dupa aceea am o mandra treaza si plangacioasa si nu mai am cum. Am fost ieri la doctor pentru controlul de 2 luni si suntem mandrei ca avem 5 kg si 57 cm. Papam numai san de la mami si ne-am dolofanit!
inerc sa raspund di eu la cateva dintre temele propuse:
1. Suzeta o mai folosim pe post de calmant. Nu prea o accepta pentru ca nu curge nimic din ea.
2. Baita o facem de regula in fiecare seara cam pe la 9.30 si apoi dormim pana pe la 2.
3. Nu am facut cezariana, dar dupa ce am nascut, doctorita mi-a zis sa port burtiera ca sa nu raman cu burta. In 2 luni mi-am cam revenit la greutatea initiala. Mai am putina burtica, dar mi-e draga, nu as vrea sa renunt la ea. Imi aminteste de perioada atat de frumoasa de cand eram gravida.
4. La capitolul sex..... inca nu, pic prea obosita. Dar ma pregatesc psihic!
5, La problema cu ochisorii nu stiu sa raspund, noi nu am avut probleme.
Si acum, as avea si eu nevoie de un sfat. De vreo saptamana ma confrunt cu niste bubite scarpinacioase. Arata ca o intoxicatie, dar apar cam cate 3 pe zi. Sunt localizate in special pe spate ( in zona salelor) si pe maini. Nu m-as fi ingrijorat f. tare, dar si Liana are vreo 2 tot in aceeasi zona a salelor. Nu indraznesc sa iau nimic, regim am tinut cat de cat, nu mai stiu ce sa fac. daca aveti vreo idee, v-as ramane recunoscatoare.
Pup toate mamicile!
http://community.webshots.com/album/560758859IVVwPS
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Anya20
arina a avut o conjunctivita de acest fel saptamana trecuta (simo poate confirma, caci l-am trimis pe sotul ei dupa nettacin) si i-a trecut. chiar daca pare ca nu mai face secretie dupa 2 zile de la administrare, se va continua tratamentul pe perioada mentionata (minim 5 zile).
Asa e! Ce ii curgea un ochisor, mititca, eu m-as fi panicat nitel!
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
Simo78 spune:
Eu am purtat burtiera dupa ceza. Acum sunt la kg scrise in contract la casatorie (ei, nu chiar in ziua nuntii ca atunci mai aveam un pic si dispaream...cred ca din profil nu ma distingeam foarte clar!)...totusi tot diforma, fara forma, fara fond...si nu mi-ii drag, pentru ca atunci cand eram insarcinata burtica era foarte cute , acum e o chestie care nu duce la nici un final fericit si ma scoate din minti!!!!!!!!
july_g senx de ....foarte nasoala treaba cu bubitele, nu stiu ce sa spun, asteptam fetele astea medici care sunt in masura sa-si dea cu parerea.
Sa va pove de Matei care acum are parc de distractii (caruselul ala de se invarte si canta). Mai ce veselie pe el!!! Ii vorbeste, rade, da din membre....O fi ca un fel de Disney Land in lumea lui
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
Nonna76 spune:
Buna dimineata si merci de cafea.
De la care din voi am luat eu durerea asta in git ca sigur am luat-o virtual.(de la tine Oana ca esti mai aproape?)
M-am trezit dimineata cu o durere suparatoare in git. Oare am voie sa iau pastilute pt. git de tip strepsils?
In sfirsit am luat ieri banii de la primarie.Daca toata lumea ar lucra ca cei de la primaria noastra...,abia la 12.30 am gasit pe cineva la casierie.
Ieri v-am intrebat de modul in care se comporta copilasul vostru mai mare(in caz de aveti unul sau pt. gabi-doi).
Al meu e f. gelos si mi-e mila de el.De ex. vrea in brate ,vrea sa se joace cu mine exact cind alaptez,vrea sa doarma cu mine(aseara chiar a dormit).Se alinta mai mult ca inainte,eu incerc sa-i acord atentie ca si pina acum dar uneori e greu ca si cel mic vrea doar la mine(la sot in brate nu vrea sa stea dar insistam).
Eu burtiera nu prea am purtat,cind am nascut era f. cald si nu suportam iar acum nu stiu daca mai are rost. Cu aceeasi problema ma confrunt si eu-sunt cam diforma,am burta mare si in rest e aprox. OK.
Eu mai port hainele de gravida din lunile de mijloc,nu am cumparat aproape nimic(o pereche de pantaloni3/4).
http://community.webshots.com/user/Nonna0223
Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
liadorian spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
domnule, da' am si eu un of. vreau si eu sa vad poze cu minunea liei. dupa ce ca toata sarcina a fost asa de misterioasa, de nu a pus nicio poza...am auzit ca voi ati vazut. cred ca am sarit partea aia din motive de broscute galagioase.
lia? unde vad si eu minunea ta?
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/72157602056713130/detail/?page=2" target="_blank">broscuta gargarita
Hai mai fetelor, ca nu-i niciun mister. Pur si simplu sunt eu mai lenesa cu fotografiile, incarcaseram cateva pe Yahoo la un moment dat si numai ce aflu ca se inchide si ca trebuie sterse de acolo. Acum sunt in cautare de gazduire in alta parte. Aylin, Minunea se gaseste cu cateva foto pe mailul comun!
Carmen, minunati cei doi baieti ai tai, Petru si Stefan! Nici nu stiu sa spun care fotografie e mai reusita, cu asa bebei frumosi toate sunt reusite.
diane_dum, cred ca eu am cam exagerat cu hidratarea , ca am ajuns sa duc sarcina peste termen!
Mami Lia si domnita Miruna Demetra (8 august 2007)