Strumfi de iulie-august 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Am intrat doar ca sa va pup pe toate, mamici curajoase, frumoase si destepte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

vizonat poze de bebei frumosi! sa va traiasca, mamicilor! sunt toti niste frumuseti! nu nominalizez, pentru ca am vazut asa de multe poze, ca nu mai stiu care cum! dar toti sunt niste frumusei!

anya, de unde ai luat bendita? ca eu am o pata pe creier, mi se pare ca alma are o ureche mai clapauga, ca da tot timpul de ea in fata (din uter inca facea asa) si vreau sa o tin cu o bendita! ca sa nu mai zic ca am admirat rochitele!

lia, sa iti traiasca si tie minunea! tu de unde ai luat caciulita?

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/72157602056713130/detail/?page=2" target="_blank">broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Saluti la toata lumea

Ce relaxare sa va citesc.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna.Please help,am fost azi la dr pentru vaccin si bebe era foarte agitat,s-a iutat in urechile lui si a zis ca e inflamat.Mi-a dat niste picaturi si o solutie pentru spalat urechile,eferalgan si daca tot e agitat mi-a zis sa-i dau antibiotic.Acum eu nu stiu ce sa zic ca el e agitat mereu,nu in fiecare zi,dar nu stiu daca e de la colici sau daca e de la urechi.Nu stiu ce sa cred,poate ii dau degeaba antibiotic si copilul e agiatat de la burtica.L-am curatat in urechi ,i-am pus picaturi dar nu stiu ce sa fac cu antibioticul.Am citit ca e destul de periculoasa otita la copii mici,si netratata se agraveaza in timp.Voi ce ma sfatuiti?

David Alexandru 16.07.2007

http://community.webshots.com/user/loredana76100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

LOREDANA, nu stiu daca te ajut sau mai rau te bag in ceata dar nu imi suna bine ca ti-a prescris antibiotic doar pt. ca e copilul agitat; stiu ca otita la copii mici e un fel de moda pt. unii doctori...si acestia prefera sa prescrie antibiotice asa, aiurea, ca sa fie acolo; cere si parerea altui medic si abia atunci decide-te. Ar fi pacat sa te grabesti cu antibioticul si sa constati defapt ca David n-are nimic; sa ne tii la curent.

Mergi la inceput

Multumesc Valen.Asa ma gindesc si eu ,parca i-a pus prea repede diagnosticul.El e agitat asa de la 2 saptamini si acum parca s-a mai cumintit cu exceptiile unor zile.Ma gindesc ca-i dau antibiotic si poate fac mai mult rau..El plinge cind il pun in pozitia culcat,dar probleme asta vad ca o au mai multi copii.Nu mi se pare ca e de la urechi.Cred ca o sa mai consult un doctor si pina atunci il spal doar in urechi,ca rau nu are ce sa-i faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

pai asa cred si eu ca trebuie sa faci. dar eferalgan de ce ti-a dat? adica eu nu zic ca nu e bine, ca nu ma pricep, dar asta stiu ca e antitermic si vad ca nu ai scris ca ar fi facut febra;ce spui tu acolo mi-aminteste de medicii care le recomandau mamicilor sa dea fenobarbital copiilor care nu dormeau noaptea; cica nu e periculos si ii ajuta sa-si faca un program normal de somn; adica hai sa ii indopam asa aiurea cu medicamente iar cand vor avea efectiv nevoie de ele sa nu mai reactioneze. Hmm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

samadhi, multumesc! inteleg bine germana, nu e nici o problema.

Mergi la inceput

Nu febra nu are.Doctorita e destul de tinara si ma bucuram ca nu are idei preconcepute.Dar acum incep sa-mi pun semne de intrebare.Nu zic ca nu are dreptate dar ma enerveaza stilul ala,ii dai aia si aia ,nu prea sta sa-ti explice ce si cum,ca de,sint multi copii la usa care asteapta,si eu ca o fraiera nu am intrebat-o nimic, de abia acasa am inceput sa-mi pun intrebari,dar prea tirziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Mai fetelor, cred ca v-am mai intrebat dar tot nu sunt lamurita. Voi v-ati strans burta dupa nastere? Si aici intreb mai ales fetele cu cezariana. Ca a mea inca atarna sinistru...o fi prea tarziu sa ma mai "incing" acum? Mi-as cumpara o burtiera dar daca e prea tarziu parca nu as mai arunca cu 30 lei pe fereastra!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput