Strumfi de iulie-august 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 5
i_ulia spune:
ioana, chiar ma intrebam ce e cu tine, de nu mai scrii. bine ai revenit. imi pare rau ca fetele tale se trezesc una pe alta. sper ca se rezolva cat mai repede situatia asta. cat despre greutatea smarandei, 650 de gr e doar cu 100 de grame sub medie, dar cu 150 peste minim. nici iris n-a luat decat 700 de grame in prima luna, daca te multumeste cu ceva. eu as zice sa mai incerci cu alaptatul exclusiv. bafta la doctor! pt fetele tale frumoase!
ddanagh spune:
fetelor, s-a te vorbeste despre deshidratarea bebelui, insa eu (incepataoare asa cum sunt) habar nu am cum as putea sa imi dau seama la o adica daca e deshidratat sau nu.
Ochisori stang sta un pic lipit si la noi. L-am tot sters cu ser insa la o zi doua se repeta. Pe mine ma ingrijoreaza faptul ca are cateodata ceva pe ochisor ca niste urdori. Habar nu am daca chiar sunt urdori. Si in plus si mie mi se pare ca nu ne vede, parca se uita in gol. Am citit ca trebuie sa urmareasca cu privirea o jucarie insa ea nu se uita la ea. plus ca inca nu i-au dat lacrimile. Oricum astazi mergem sa facem vaccinul (mi-e asa o mila) si intrebam si de problema asta.
Fetele cu bebei de 3 luni (Anto, Gabi, Valen, Anya) va laudati si la noi putin cu bebeii vostrii. As vrea sa stiu si eu cam la ce sa ma astept ca va face fetita mea.
Aoleu, pup, ca a inceput sa planga.
Vine, mama, vine
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
Dariuta mea
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by kitty_nic
pupici la pitici si mamici. despre noi nu am mare lucru de spus, decat ca suntem fff cuminti, dormim, papam, ne iubim, ne jucam si facem kk mult . in rest, de astazi suntem posesoarele unui mare rosu'n gat. a, fost azi la pediatra si ne-a confirmat, asa incat am descoperit de ce ieri a fost fata mea asa de maraita si nimic nu-i intra in voie. din fericire asta nu-i afecteaza somnul si pofta de mancare.
in legatura cu pofta de mancare, eu sunt chiar putin cam disperata. nu-i dau decat san, dar se ingrasa groaznic. la nastere a avut 3,400 iar acum, la 2 luni si 3 sapt are 7,500. mai are cineva o astfel de problema? dr zi ce sa nu ma panichez, dar totusi, parca nici linistita nu pot sa stau.
am vazut pozici de aylin - superba broscuta Alma. pupici
am mai vazut si pozicile din albumul comun si m-am indragostit.
unde pot sa trimit si eu pozici sa poata fi puse in albumul comun? ajutati-ma si pe mine ca sunt mica si fraiera si nu sti sa "ma servesc" singura.
multi pupici si somn usor.
Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!
kitty, si a mea s-a ingrasat groaznic pana acum. lua intr-o saptamana dublu fata de cat trebuia. mi s-a zis ca nu are nimic. ca e bine.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/72157602056713130/detail/?page=2" target="_blank">broscuta gargarita
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by Anya20
andutzy, nici eu nu m-am incins. dupa nastere aveam o burta oribila, hipotona si lasata. acum s-a dus f mult. cand mananc mai mult se "umfla" iar, dar dimineata sunt oarecum supla.
kitty, bine ai revenit. chiar ma intrebam ce faceti.
nu te ingrijora de greutatea bebelinei, atata timp cat papa san. poate lua oricat. cu timpul ritmul de crestere va scadea.
babele ar spune ca "ai laptele gras"
bine spus. si eu am laptele gras. a facut strat de "smantana" deasupra (mulsesem pt ca plecasem de acasa si nu l-am folosit pana la urma)
www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/72157602056713130/detail/?page=2" target="_blank">broscuta gargarita
diane_dun spune:
Lasa, Lia, e mai bine ca a mai stat Minunea la cuptoras. Asa a avut 3,300 kg la nastere, din cate vad pe listuta. Dani a mea s-a nascut cu 3 saptamani mai devreme (pe 1 august - de ziua mamei mele, ca sa vezi!), in ciuda hidratarii si a repausului total. Era cat un pisoi cand am plecat cu ea din maternitate, avea 2,400 kg. Abia azi dimineata am vazut si eu 4 kg cand am pus-o pe cantar.
Mami de Dani
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by liadorianquote:
Originally posted by aylin_tarcan
domnule, da' am si eu un of. vreau si eu sa vad poze cu minunea liei. dupa ce ca toata sarcina a fost asa de misterioasa, de nu a pus nicio poza...am auzit ca voi ati vazut. cred ca am sarit partea aia din motive de broscute galagioase.
lia? unde vad si eu minunea ta?
Hai mai fetelor, ca nu-i niciun mister. Pur si simplu sunt eu mai lenesa cu fotografiile, incarcaseram cateva pe Yahoo la un moment dat si numai ce aflu ca se inchide si ca trebuie sterse de acolo. Acum sunt in cautare de gazduire in alta parte. Aylin, Minunea se gaseste cu cateva foto pe mailul comun!
Carmen, minunati cei doi baieti ai tai, Petru si Stefan! Nici nu stiu sa spun care fotografie e mai reusita, cu asa bebei frumosi toate sunt reusite.
diane_dum, cred ca eu am cam exagerat cu hidratarea , ca am ajuns sa duc sarcina peste termen!
Mami Lia si domnita Miruna Demetra (8 august 2007)
lia, vizualizat si laudat deja minune de lia. e o frumoasa! intra pe flickr.com si de acolo te descurci mai departe. eu asa am facut ieri si am pus poze. se intra cu datele din yahoo
aylin_tarcan spune:
confirm eficacitatea nettacinului
ioana, bine ai revenit!
merci anya pt rasp de bentita
jadi spune:
Neata pe la pranz!
Am vazut ca s-a tot vorbit de deshidratare! Un copil deshidratat nu mai umple pampersii de pipi asa cum facea mai inainte! La dodo mi-e usor sa urmaresc asta, deja numarul 3 nu ne mai plac ca si capacitate, il umple la refuz si apoi se prelinge si pe afara. Am zis ca sunt eu defecta si nu pun pampersii bine dar daca era sa nu ii pun bine, il gaseam pe dodo ud si pampersul gol! Probabil ca voi incerca si huggies sa vad daca sunt mai incapatori.
De asemenea, in caz de deshidratare, fontanela este diferita la pipait, nu as stii prea bine cum, poate ne va zice Alina!
Zic asta privind in urma la Vlad, el nu facea pipi asa de des, nu cred ca am vazut pampersi plini decat pe la 1 an incolo. Mi-a luat si mai prost in greutate si la un moment dat mi-a refuzat mancarea mai multe zile la rand. Atunci am facut o urocultura (sunt pungulite de recoltat pipi pentru bebelusi, abia acum am aflat ca au si lipici sa stea fixati pe pielea copilului ) si l-am gasit cu infectia tractului urinar cu e.coli, care nu se ia ci se activeaza in caz de reflux urinar inversat (copil nefiind cu tractul urinar bine dezvoltat in loc sa elimine pipi, se intorcea in vezica si astfel s-a activat e.coli care exista la toata lumea in corp dar in stare inactiva). Nu va zic ca sa va sperii, dar daca urmarind toti pasii si anume, nu uda pampersul deloc, refuza mancarea si nu ia in greutate, mergeti si faceti o urocultura, e o analiza neinvaziva si la indemana tututor!
Deni & Vlad & Tudor
first_carmen spune:
Deci Jadi voi folositi pampers numarul 3? Si eu ma tot foiesc sa vad daca le schimb numarul....
In privinta pipilor si noi schimbam de fiecare data cind mincam adica de cel putin 6 ori pe zi plus alte dati cind se intimpla sa facem kk din proprie intiativa (dar asta nu se intimpla des). dar noi bem si ceai nu numai lapte. Intrebare ... buzele uscate este semn de deshidratare ... ca asa le are Stefan si face pipi de nu se poate si bea laptic mult si din cind in cind mai bea si ceai (dar nu de-ala cu anason cum ii place lui Petru,ci baby drink)?
Ieri seara a venit in sfirsit mama de la tara si acum ne face mincare ... hihihi mai mincam si noi dupa 5 zile de foamete... Sta la 2 statii de masina fata de noi si vine dimineata la 7 si ne ia copiii din toate camerele , le da sa manince (daca e cazul) si-i culca (ma trimite si pe mine sa ma culc)
Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20doua
paticut spune:
pentru fetele care vorbeau de vederea bebelusului lor:
[http://reclama/0-12.html?id=192]
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru